Selecteer een pagina

Ben je er klaar voor om vol in je kracht te staan en te leven vol vertrouwen in jezelf?

1000+ students enrolled

8 week program

Lifelong Access

Honest Fact:

Onzekerheid en anxiety ontstaan wanneer jij niet meer dicht bij jezelf staat en je leven leidt van ‘buiten naar binnen’

Situaties, mensen, omgevingen, het nieuws etc. hebben dan een grote invloed op hoe jij jezelf ziet, hoe jij je voelt, en hoe je over jezelf denkt.

Ga maar eens voor jezelf na wat er in je lijf gebeurt als je:
– Het nieuws kijkt. Voel je je onveilig en angstig over wat er in de wereld gebeurt?
– Een bericht krijgt van je baas/collega over een deadline. Ervaar je dan de stress in je lijf en verkramping?
– Een familielid belt. Heb je er eigenlijk geen zin, maar stap je toch in je people pleasing rol?
– Een brief van de belastingdienst of een boete ontvangt. Voel je dan vertrouwen over je inkomsten of geeft het je onrust wat er op je saldo staat?
– Voor de spiegel je zwempak past. Sta je er stralend voor of wil je delen/alles van je lijf verbergen?
– Aan tafel je vrienden grappen over spiritualiteit. Voel je jezelf dan klein worden en schaam je je over wie jij bent? 

Jij kan er in dit moment voor kiezen om dit soort situaties je niet meer te laten overwhelmen, dat je lijf niet meer zo af gaat en dat je voelt dat je de leiding hebt in het leven. Dat noem je ook wel Zelfvertrouwen.

Zelfvertrouwen heeft twee componenten.

Het eerste component is dat het gaat om je innerlijke waardigheid (gevoel) en het tweede component is kundigheid (mindset). Je waardigheid gaat over jezelf waardevol en waardig vinden zoals je bent. Je accepteert jezelf en weet in elke cel dat je een positief zelfbeeld hebt over jezelf. Je bent OK met jezelf. Daarnaast heb je tools nodig om door obstakels en belemmeringen te komen. Dat is je kundigheid: een mindset waardoor je precies weet in welke momenten en waardoor je zelfvertrouwen afneemt en daar slimme oplossingen voor hebben zodat jij je daarna weer goed kan voelen. 

Het resultaat van Meesterschap innemen over jouw Zelfvertrouwen zorgt er voor dat je een wonderlijk leven leeft, waarin stress, angst en negativiteit je niet meer (zo) verstoren. Je hebt de kundigheid om jezelf weer terug te navigeren naar rust en vrijheid. 
Je maakt plaats voor een leven vanuit meer zelfliefde, helderheid, vertrouwen en kracht, zodat je gaat leven vanuit oplossingen, flow en stabiliteit. Want je weet altijd waar je op terug kan vallen en hoe je met een open hart vooruit de toekomst in gaat. 

Check even in bij jezelf met deze 5 snelle stellingen hoe het gesteld is met jouw zelfvertrouwen in dit moment:

1.

Ik ben overtuigd van de waarde van mijzelf en durf mezelf met gemak te laten zien.

2.

Ik weet precies op welke momenten en waardoor mijn zelfvertrouwen afneemt en heb daar slimme oplossingen voor zodat ik me goed kan blijven voelen.

3.

Ik heb een gezond en krachtig levensbeeld en durf dat leven actief te creëren

4.

Ik zie en spreek de juiste mensen die mij dagelijks motiveren en stimuleren.

5.

Ik durf mijn eigen angsten onder ogen te komen.

Het liefst zeg je op alle 5 stellingen ‘JA’, maar als dat niet is gelukt: geen zorgen.
Zelfvertrouwen kan je leren.

Het begint bij weer naar binnen keren in jezelf en verbinding maken met jezelf.
Op ontdekkingsreis gaan naar wie en wat jij werkelijk bent, waarom je bepaalde gedachten hebt en hoe je deze transformeert, waar jij voor staat, wat jouw grenzen zijn en wat je in het leven wilt en hoe je dat krijgt. Om vervolgens in de spiegel te kijken en een stralende, liefdevolle man of vrouw te zien, met open hart en een rechte rug, een voedende mindset, fysiek krachtig, mentaal veerkrachtig in staat tot alles te bereiken wat je hart begeert.

Wanneer jij je zelfvertrouwen ontwikkelt eigen jij je kracht toe over je leven en hoe je dat invult.
Daarmee ontwikkel jij niet alleen je zelfvertrouwen: dit zal direct invloed hebben op hoe jij je (dagelijks) leven vormgeeft.

Dat is Meesterschap in Zelfvertrouwen.

En daar ben jij toe in staat.

Onder begeleiding van Marieke van Meijeren met videos en praktische opdrachten leer jij in het online programma Meesterschap in Zelfvertrouwen dit in 8 weken in jezelf te verwezenlijken en meer.

 

Ga je er voor?

Meesterschap in Zelfvertrouwen is voor jou, als jij:

In je dagelijks leven meer rust en lichtheid wilt ervaren om zo jouw wonderlijke leven vorm te geven

Je meer in balans wilt voelen en dichter bij jezelf wilt staan, in plaats van overwhelmed te raken van berichten, mensen en situaties buiten je

Duidelijker je grenzen wilt aangeven en stevig voor jouw waarden wilt staan, zonder angst om veroordeeld te worden

Een beter en meer voedend zelfbeeld wilt hebben dat aansluit op wat je werkelijk bent, los van belemmerende overtuigingen en negatieve gedachten

Een betere verbinding met je lichaam, je gevoel en intuïtie wilt, in plaats van uit je hoofd te leven

Hoe zou jouw leven er uitzien als jij je meest Wonderlijke Leven zou leven?

Dat is exact waar je voor geboren bent. De buitenwereld heeft ons anders doen laten denken, juist dat het egoïstisch zou zijn om in onze grootsheid en zelfvertrouwen te stappen. Juist wanneer jij die overtuigingen achter je laat en jouw grootsheid omarmt, helder zelfbeeld hebt, gevuld bent met liefde, compassie en moed kan je dat allemaal uitdragen in de wereld. Dan ga je het leven leiden dat voor jou is voorbestemd. 

En dat is wat Meesterschap in Zelfvertrouwen jou brengt.

Een 8-weekse reis naar binnen, waarin je verlichtingswerk gaat doen om belemmerende overtuigingen op te lossen, oude (pijn)stukken te helen en ruimte te maken voor iets anders. En dat andere ligt in je empowerment, dat je een nieuw en voedend zelfbeeld neerzet, duidelijk je grenzen aangeeft, helder hebt wat je wilt en wat je waarden zijn. Zodat je het leven gaat leiden vervuld met zelfvertrouwen en in lijn met waar je voor geboren bent. Een voldoening gevend leven. Ofwel: een wonderlijk leven.

Dit hoort er ook nog bij:

Digitaal Werkboek

The Journey Map is hèt werkboek om je eigen proces inzichtelijk te zien met daarin concrete vragen en informatie over je Body, Mind & Spirit om je te inspireren en motiveren om verdere stappen te ondernemen naar je wonderlijke leven.

3 Bonus Classes met Transcendente Reizen

Voor extra verdieping en nieuwe inzichten ontvang je 3 favorite classes over: Energetische Blokkades op Geld, Hoe je somberheid/depressie buigt naar Kracht, Vrijheid in Liefdesrelaties.

Likeminded Community

Een besloten facebook groep met alleen maar likeminded souls, om inzichten te delen, inspiratie op te doen en een steun in de rug te ontvangen en te bieden. Je doet het nooit alleen.

Meet your Teacher

Spreekster, Schrijfster en Founder van De Bewustzijn School

“Iedereen kent wel dat plotselinge verlichte gevoel dat ‘alles klopt en overvloedig aanwezig is’ en dat het even heel rustig en fijn van binnen voelt. Dat is wat we in de essentie zijn, ons bewustzijn, maar dat we ergens in ons leven even zijn vergeten.”

Marieke kwam tot het besef dat iedereen een unieke manier heeft om zichzelf te laten leiden. Als je je meer bewust wordt van dat ‘Wat je bent’ en je zelf de schepper bent van je eigen leven, dan kun je gaan ervaren wie je werkelijk bent! Dan ga je naar een ruimer en dieper bewustzijn, waarmee je niet alleen jezelf bevrijdt, maar ook de wereld om je heen. En daar is het nu wel tijd voor. De wereld, de aarde en de mensheid kan al het hoger bewustzijn’ gebruiken om zo ook de wereld tot een bestaan te dromen. Want Samen, Ja samen zijn wij onmetelijk sterk.

Marieke van Meijeren, is oprichtster van De Bewustzijn School en onlangs benoemd tot één van de 100 duurzame jonge ondernemers van Nederland. Daarnaast wordt ze ook wel ‘De Spreekster van De Nieuwe Wereld’ genoemd. Naast de revolutionaire school die ze heeft neergezet wordt ze nu veel gevraagd als spreekster & energie healer op evenementen, retreats, business programs om haar (diepe) visie op het leven te delen. Want diep, licht en helder is Marieke.

Wat ga je leren

Meesterschap in Zelfvertrouwen zal de mooiste en krachtigste rit van 8 weken voor je zijn, waarvan je de verandering van je leven gegarandeerd zal voelen en zien. Dit online programma, dat geheel ontworpen is door Marieke van Meijeren, is een van de beste alternatieven op een coaching sessie met haar. Je leert de belangrijkste elementen voor een leven vanuit Zelfvertrouwen in slechts 30-60 minuten per week.

Meer Zelfvertrouwen in je Zelfbeeld en Waarde

Je leert: Hoe jij jezelf vrij maakt van de beelden die je van buiten naar binnen eigen hebt gemaakt, hoe je terugkeert naar wie en wat je werkelijk bent en een zelfbeeld krijgt die aansluit daar bij. Je laat je oude en belemmerende overtuigingen los en maakt ruimte om echte zelfvertrouwen toe te laten.

Meer Zelfvertrouwen in Relaties

Dit zijn liefdes-, werk-, sociale- en familie relaties.
Je leert: Hoe jij jouw stem kan laten horen in deze settings. Hoe jij voor jezelf kan blijven zorgen en er helemaal kan zijn voor de ander.

Meer Zelfvertrouwen in Werk & Geld (verdienen)

Je leert: Hoe jij ervoor kan zorgen dat je zonder een gespannen buik voor jezelf kan staan tegenover je manager of leidinggevende. Hoe jij de waarde van jezelf toekent en ook durft te vragen in bijvoorbeeld loonsverhoging?. En hoe je geld kan vragen voor jouw unieke product of dienst?

Meer Zelfvertrouwen in jouw Purpose en het gaan doen

Je leert: Je blokkades te zien, technieken om ermee om te gaan en ze te laten gaan. We zijn allemaal opgegroeid in een systeem van ‘leren, diploma’s halen en ons kennis vergroten om later bij een groot bedrijf te werken’. Maar is dit het voor jou? En geeft het je elke ochtend voldoening? Of heb je jouw purpose al gevonden, maar ben je geblokkeerd om dit concreet neer te zetten?

Meer Zelfvertrouwen in succesvol je intuïtie volgen

Je leert: Hoe je dit doet en tools voor het herkennen van de stem van jouw Intuïtie. Dit word een essentieel verschil van leven hoe jij je leven leeft! Vanuit je Hart – Intuïtie of vanuit je Hoofd. Het gebruiken en gehoor geven aan jouw Intuïtie laat jouw het leven creëren waar jij voor geboren bent. In vrijheid, liefde en gemak. Doe jij dit al?

Recensies

“Wat een geweldige reis mogen we toch beleven. Ik heb het mezelf cadeau gedaan, omdat ik wel meer zelfvertrouwen kan gebruiken. Zo blij wat het mij tot nu toe al brengt. Dankjewel”

~ Cynthia

“Onwijs inspirerend. ik zat zo slecht in mijn vel afgelopen dagen en voel nu zo veel nieuwe energie!”

~ Kelly

“De drempel om me in te schrijven voor de cursus Meesterschap in Zelfvertrouwen was voor mij erg groot, maar de bewustzijn school bleef in mijn systeem aanwezig. De cursus heeft mij geleerd weer in mijn eigen kracht te komen staan. Het is jammer dat het is afgelopen!”

~ Nanon

“Zo fijn om te merken dat ikzelf in diepe ontspanning kon komen dat gaf me kracht. Geweldig om weer te voelen, ik voelde ook het vertrouwen diep van binnen dat ik heb maar dat nog te vaak wankel is. Nu zag ik het als een wit vlammetje. Ik ga met deze reis ervoor zorgen dat dit vlammetje een grote warme vlam wordt die altijd bij me is en me energie en liefde geeft! Ik heb er vertrouwen in!”

~ Suzan

“Was wel toe aan nóg een stukje dieper zakken in m’n zelfverzekerdheid en deze cursus had me de vorige keer zooooveeeel opgeleverd. Bijna alle moois wat ik nu mag beleven, zo voelt het. Voor Zelf verzekerdheid vind ik Marieke Van Meijeren én deze cursus sowieso echt Hét”

~ Cynthia

“ik ben er nog eens voor gaan zitten en als vanzelf voer ik heel veel zinnen om naar: ik hou van mijzelf …..EN …….Het voelt goed!
Dus het heeft me al heel erg geholpen door dit op te schrijven en te versturen. Dank je universum”

~ Kelly

“Zojuist ben ik aangekomen bij de laatste opdracht tijdens het prachtige programma. Ik hoop dat het programma een ieder gaat geven wat het mij gaf. Ik vond de opdracht in les 4 waar je een brief schrijft aan je ouders echt een eye-opener. Door het schrijven van de brieven ben ik anders naar de situatie gaan kijken, fijne herinneren kwamen boven en ik kan met meer verlichting naar mijn ouders en mijn opvoeding kijken.
Ik gun een ieder van jullie ook zo’n mooie ervaring! ”

~ Nanon

“Ik begin vandaag voor de tweede keer aan de cursus. Ik heropen opnieuw de mails en begin vandaag met de vragen in journey map weer te beantwoorden. Ik wil nog beter zien mezelf, en alles wat ik denk, voel, de gekkigheid, en eigenaarschap nemen om zo te landen in mijn onderbuik en echt, oprecht te worden en te laten zien wie ik echt ben, te leven. Dankbaar dat ik deze cursus gewoon opnieuw kan doen!
Dankbaar voor deze cursus”

~ Merel

De Lessen

Het programma is opgebouwd uit 8 lessen met video’s

Les 1 - Zelfinzicht

Video les: Zelfinzicht

In Les 1 van het Online Programma hebben we het over de basis van jouw Zelfvertrouwen: zelfinzicht. We gaan verschillende topics langs om jouw basis helder te krijgen.
– Wat betekent zelfvertrouwen voor jou?
– Wanneer voel jij je krachtig en stevig in je schoenen staan?
– Wanneer merk je dat je angstig wordt?
– Wat zijn je belemmerende overtuigingen?

Les 1 behoort tot de eerste fase: Enlightenment
De fase dat jij totale zelfinzicht en zelfrealisatie gaat krijgen. Waarbij je de diepte in jezelf gaat treden en ontdekken wat jouw belemmerende overtuigingen zijn, je angsten en alles wat jou blokkeert naar je ultieme leven. Je ontvangt lessen om dit helder te krijgen en om ‘op te gaan ruimen’ zodat er ruimte komt voor jouw ware essentie waar je zelfvertrouwen in gevestigd is.

Opdracht 1 Inzichtsopdracht

Jouw beeld over Zelfvertrouwen

Opdracht 2 Schrijfopdracht

Bewegen naar de diepe stukken in jezelf: waarvan blokkeert je zelfvertrouwen en waarvan gaat het ‘aan’?

Les 2 - Voelen in het Moment

Video les: Leren voelen in het Moment

In Les 2 van het Online Programma hebben we het over het belang van voelen in het moment.
“We hebben hele mechanismes ontwikkelt om niet naar ons gevoel te gaan. Voelen vindt 99% van de mensen het engste wat er is, maar daarin ligt je ‘verlossing’.”

Helder waarnemen wat er in het moment door je heen gaat wanneer je zelfvertrouwen blokkeert en wanneer het krachtig aanwezig is, is key tot meesterschap innemen in jouw zelfvertrouwen.

Les 2 behoort tot de eerste fase: Enlightenment
De fase dat jij totale zelfinzicht en zelfrealisatie gaat krijgen. Waarbij je de diepte in jezelf gaat treden en ontdekken wat jouw belemmerende overtuigingen zijn, je angsten en alles wat jou blokkeert naar je ultieme leven. Je ontvangt lessen om dit helder te krijgen en om ‘op te gaan ruimen’ zodat er ruimte komt voor jouw ware essentie waar je zelfvertrouwen in gevestigd is.

Opdracht 1 Oefening

Verbinden met je Voeten

Opdracht 2 Oefening

Verbinden met je Hart

Opdracht 3 Begeleide Visualisatie

Een Transcendente Reis waarin Marieke van Meijeren je meeneemt de aarde in. Diep de kern in om mee te verbinden en heling te vinden. Verbind vanuit je hart, in jezelf, met het hart van de aarde. En voel, voedt en groei.

Les 3 - Kracht van Keuze

Video les: Kracht van Keuze

In Les 3 van het Online Programma hebben we het over de kracht van kiezen. “Het leven is altijd voor je, nooit tegen je.”

Opdracht 1 Week oefening

Terugkeren naar de Liefde in jezelf. Dit is een intense en confronterende opdracht, deze voer je gedurende 7 dagen bewust uit. Key is om telkens terug te keren naar de Liefde in jezelf. Gedurende deze week aanschouw je jouw gedachten en wanneer je blokkeert. Aanschouw dit zonder oordeel, omdat deze gedachten ook helemaal oké zijn. Vervolgens zet je de ‘omkeer’ gedachte in, vanuit een Liefdevolle beweging naar jezelf.

Les 4 - Totale verantwoording en eigenaarschap

Video les: Totale verantwoording en eigenaarschap voor wie en wat je bent, is ware kracht.

In Les 4 van het Online Programma hebben we het over totale eigenaarschap en verantwoording nemen over jouw hele zijn. Dat je leert los te komen van de verhalen van buitenaf en jezelf volledig omarmt als wie je bent en wilt zijn.

“Het leven is altijd voor je, nooit tegen je.”

Les 4 behoort tot de eerste fase: Enlightenment
De fase dat jij totale zelfinzicht en zelfrealisatie gaat krijgen. Waarbij je de diepte in jezelf gaat treden en ontdekken wat jouw belemmerende overtuigingen zijn, je angsten en alles wat jou blokkeert naar je ultieme leven. Je ontvangt lessen om dit helder te krijgen en om ‘op te gaan ruimen’ zodat er ruimte komt voor jouw ware essentie waar je zelfvertrouwen in gevestigd is.

Opdracht 1 Schrijfoefening

Jouw Zelfbeeld. Je gaat jezelf vanuit je kern beschrijven in deze opdracht, als wie je werkelijk bent. Zonder alle verhalen en overtuigingen.

Opdracht 2 Schrijfopdracht

Jij en je ouders. Voor deze opdracht mag je in totaal vier brieven schrijven. Twee brieven aan beide ouders. Jij mag kiezen of je wilt dat zij het lezen, maar je mag het ook voor jezelf houden.

Les 5 - Zorgen voor Jezelf

Video les: Zorgen voor Jezelf

Je gaat met deze les een nieuwe fase in van Meesterschap in Zelfvertrouwen. ‘Empowerment’ zit het woord power: kracht in. Je gaat nu leren om je kracht in eigen handen te nemen. In Les 5 van het Online Programma mag je de krachten voor jezelf bundelen en leren te zorgen voor jezelf.

Les 5 behoort tot de eerste fase: Empowerment
De ruimte die is gemaakt ga je nu innemen met krachtige tools die je ondersteunen bij je ultieme leven te (be)leven en het stevig in de wereld te zetten. Dat jij voelt en ervaart dat jij de leiding hebt in jouw leven en op je eigen kracht kan bouwen. Vanuit helderheid, zelfkracht en zelfliefde bouwen in alle facetten van je leven.

Opdracht 1 Ademhaling

Op elk moment dat jij je kracht voelt wegebben, volg je deze ademhalingstechniek totdat je stevig je voeten in de aarde voelt.

Opdracht 2 Daily Practice

Door deze daily practice breng je de focus zo naar jezelf, in plaats van naar de buitenwereld. Hierdoor wordt je zelfkracht vergroot doordat jij in je eigen behoeften gaat voorzien

Opdracht 3 Schrijf opdracht

De Belofte. 

Opdracht 4 Transcendente Reis

Met deze Transcendente Reis kun je jezelf aarden in de aarde en aarding vinden in je hart. De lagere chakra’s worden in deze meditatie belicht, om ze te zuiveren, te helen en te laden. Daarna zullen we het Hart, ons Centrum, een ruimte geven om vol en krachtig te zijn. Neem plaats in je eigen Hartcentrum.

Les 6 - Je Zelfbeeld neerzetten

Video les: Je Zelfbeeld neerzetten: wie is die man/vrouw diep van binnen?

Je gaat nu leren om je kracht in eigen handen te nemen. In Les 6 van het Online Programma mag je verbinden met je intuïtie en visualiseren hoe de ultieme man of vrouw die jij bent er uit ziet en voelt.

Les 6 behoort tot de tweede fase: Empowerment
De ruimte die is gemaakt ga je nu innemen met krachtige tools die je ondersteunen bij je ultieme leven te (be)leven en het stevig in de wereld te zetten. Dat jij voelt en ervaart dat jij de leiding hebt in jouw leven en op je eigen kracht kan bouwen. Vanuit helderheid, zelfkracht en zelfliefde bouwen in alle facetten van je leven.

Opdracht 1 Sacred Space

Daily Ritual die je gaat doen in je eigen sacred space.

Opdracht 2 Transcendente Reis

Verbinden met je Higher Self. Deze transcendente reis is een hartopener en om te verbinden met je higher self, die je helemaal mag verweven in je Zijn.

Les 7 - Begrenzing

Video les: Begrenzing is de key tot in je zelfkracht en waarde staan.

Les 7 is het tijd om echt voor jezelf te gaan staan en te leren je grenzen aan geven. Hierdoor eigen je volledig je eigen kracht toe.

Les 7 behoort tot de tweede fase: Empowerment
De ruimte die is gemaakt ga je nu innemen met krachtige tools die je ondersteunen bij je ultieme leven te (be)leven en het stevig in de wereld te zetten. Dat jij voelt en ervaart dat jij de leiding hebt in jouw leven en op je eigen kracht kan bouwen. Vanuit helderheid, zelfkracht en zelfliefde bouwen in alle facetten van je leven.

Opdracht 1 Schrijfoefening

Het beeld dat jij het van Zelfvertrouwen. Bepaal jouw definitie van Zelfvertrouwen en gebruik de vragen om je leven hier naar in te gaan richten.

Opdracht 2 Daily Mantra

Een oefening om je dagelijks te herinneren en te verbinden met wie en wat je werkelijk bent

Opdracht 3 De sleutel naar Empowerment

Dit is een van de belangrijkste oefeningen die je kan leren!

Les 8 - Jouw Grootsheid Omarmen

Video les: Jouw Grootsheid Omarmen, doen waar jij voor geboren bent

“Bouw de wereld van binnen naar buiten. Dat is het allergrootste cadeau dat jij jezelf en de wereld kan geven.”

Je grootsheid woont in je hart en daar zitten je gevoelswaarden in. Waarden waarnaar jij mag leven en je leven volledig naar gaat inrichten. Wat zijn jouw waarden en leef je er nu volledig naar?

Les 8 behoort tot de tweede fase: Empowerment
De ruimte die is gemaakt ga je nu innemen met krachtige tools die je ondersteunen bij je ultieme leven te (be)leven en het stevig in de wereld te zetten. Dat jij voelt en ervaart dat jij de leiding hebt in jouw leven en op je eigen kracht kan bouwen. Vanuit helderheid, zelfkracht en zelfliefde bouwen in alle facetten van je leven.

Opdracht 1 Inzichtsoefening

Soultalk. Je gaat met deze oefening verbinden met je Hart en Ziel om antwoorden door te laten komen.

Opdracht 2 Daily Practice

Met deze oefening ga je elke ochtend starten in het diepste verbonden met je pure zijn.

Opdracht 3 Schrijfoefening

De Mind als Tool. In deze opdracht mag je jouw gevoelswaarden erbij halen. Je gaat nu leren hoe je van je mind een tool maakt.

Dit is wat je krijgt

  • 8 Video Lessen elk van tussen 7 – 12 minuten, speciaal voor jou gemaakt
  • Praktische opdrachten n.a.v. je lessen, om je zelfvertrouwen in de praktijk neer te zetten en inzicht te krijgen op je body, mind & spirit systemen
  • The Journey Map (t.w.v. €12,50), hèt werkboek om je eigen proces inzichtelijk te zien met daarin concrete vragen en informatie over je Body, Mind & Spirit om je te inspireren
  • 3x Online Classes met Transcendente Reizen voor meer verdieping en nieuwe inzichten over: – Energetische Blokkades op Geld, Hoe je somberheid/depressie buigt naar Kracht en Vrijheid in Liefdesrelaties
  • 4x Transcendente Reizen van 60 minuten van Marieke van Meijeren,
  • Besloten Facebook groep om te verbinden met alle mensen van het Online Zelfvertrouwen Programma, om van elkaar te leren en inspireren
  • Levenslange toegang tot alle lesstof en content

Start Direct

Voor jouw zelfvertrouwen en om vol in je kracht te staan

Betaal in één keer en ontvang direct het programma voor jezelf

€ 249,-

Ease in Access

Kies voor gemak om vol in je kracht te staan

Ontvang direct het programma en betaal in 3 termijnen

€ 90,- per termijn

Totaal incl. administratiekosten €270,-

Vragen? Vraag maar raak!

Ben ik veel tijd kwijt met het volgen van het programma?

Wij weten ook hoe lastig het kan zijn om tijd te maken voor nieuwe programma’s, cursussen, workshops, etc. Bij Meesterschap in Zelfvertrouwen krijg je elke week, gedurende 8 weken, een videoles of ander materiaal, dat je dagelijks kan inzetten voor jezelf. Het kost je ongeveer 20-45 minuten per week

Kan ik op elk moment aansluiten?

Ja! Je kan op elk moment beginnen met het online programma!

Zit er een einddatum op het meedoen aan het programma?

Nee! Je kan op elk gewenst moment aansluiten dat jij voelt dat het tijd is. Nu dus? 😉

Zijn er specifieke dagen die ik moet reserveren in mijn agenda?

Nee! Meesterschap in Zelfvertrouwen hebben we zo gemaakt dat jij de regie houdt over je tempo. Jij bepaalt op welke dag en welke tijd je het volgt en in de tussentijd ontvang je alles dat je nodig hebt van ons.

Krijg ik huiswerk en word ik beoordeeld op de opdrachten?

Nee. De opdrachten zijn helemaal voor jou en behoren tot jouw proces. Hier zit geen goed of fout aan vast. Als je hulp nodig hebt, is er een privé groep op Facebook helemaal tot jouw beschikking voor inzicht, inspiratie en steun!

Hoe lang heb ik toegang tot het programma?

Het programma blijft levenslang voor jou beschikbaar om te volgen en zo vaak te doen als je wilt.

Wat gebeurt er als ik een les mis?

Lucky you werken we niet vanuit het ‘oude systeem’. Een les missen bestaat dus ook niet bij dit online programma! Je blijft alles gedurende 8 weken ontvangen en kan een les volgen wanneer je wilt. Het beste is wel de lessen op volgorde te volgen, om de diepte goed in te gaan en alle lessen te integreren.

Wat als ik hulp nodig heb?

Dit is geen één-op-één coachingprogramma, dus er zal geen individuele feedback zijn, maar we hebben verschillende manieren waarop we je kunnen helpen in je proces!Zo is er een privé groep met Likeminded Souls die jou ondersteunen, inspireren en inzichten kunnen geven. Ook zitten er teamleden van De Bewustzijn School in deze groep voor brandende vragen.

Friendly Reminder

Bovenop alles ontvang je nog 3 Bonussen:

Bonus 1
Digitaal werkboek

The Journey Map

The Journey Map is hèt werkboek om je eigen proces inzichtelijk te zien met daarin concrete vragen en informatie over je Body, Mind & Spirit om je te inspireren en motiveren om verdere stappen te ondernemen naar je wonderlijke leven.

t.w.v. €12,50
Bonus 2
Favorite classes

3x Online Class met Transcendente Reis

Voor extra verdieping en nieuwe inzichten ontvang je 3 favorite classes over: Energetische Blokkades op Geld, Hoe je somberheid/depressie buigt naar Kracht, Vrijheid in Liefdesrelaties.

t.w.v. €39,-
Bonus 3
Besloten Facebookgroep

Likeminded Community

Een besloten facebook groep met alleen maar likeminded souls, om inzichten te delen, inspiratie op te doen en een steun in de rug te ontvangen en te bieden. Je doet het nooit alleen.

t.w.v. onbetaalbaar

Start Direct

Voor jouw zelfvertrouwen en om vol in je kracht te staan

Betaal in één keer en ontvang direct het programma voor jezelf

€ 249,-

Ease in Access

Kies voor gemak om vol in je kracht te staan

Ontvang direct het programma en betaal in 3 termijnen

NU: € 90,- per termijn

Totaal incl. administratiekosten €270,-

As seen on:

Elle
RTLZ
Marie Claire
Happinez
Flow
Bazaar

“Don’t be surprised at how quickly the universe will move with you once you have decided to live your ultimate life”

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!