Wat als je leven al geschreven staat in jou?

Bekijk deze video

Ontdek de grootste kracht in jezelf waarmee je leven transformeert.

Meesterschap in Intuïtie is jouw 12 weeks durende reis van zelfontdekking en empowerment. Je bent namelijk geboren met een speciale en unieke reden en wat een levensvoldoening komt er daaruit voort als jij weet hoe jij daar in tapt.

Dit is mogelijk voor je wanneer jij je bevrijdt van diepliggende beperkende overtuigingen die jou klein houden (ego bewustzijn), de kracht van je Mind leert te benutten en je intuïtie (dieper) aanwakkert.

Als jij je weet over te geven aan je intuïtie, je ziel en hoogste zelf zal het leven je steunen, rijkelijk belonen, verbinden met de juiste relaties voor jou en stroomt geluk als een fontein door je heen.

Natuurlijk, als jij het toe laat. Ben je er klaar voor?

Deze reis gaat niet alleen over het loslaten van oude verhalen, het gaat over ontwaken in een nieuwe, wonderlijke realiteit.

Meesterschap in Intuïtie is gebaseerd op meer dan 20 jaar kennis, ervaring en wijsheid van Marieke van Meijeren, waarin jij de diepte in meegenomen wordt in 30-60 minuten per week voor de transformatie van je leven.

Herontdek een diepgaande verbinding met je Ziel door middel van je Intuïtie. Een verbinding dat de sleutel is tot meesterschap, integriteit en zuiverheid bij het vormgeven van je eigen wonderlijke leven dat in lijn ligt met je Ziel.

Maak moeiteloos gebruik van de verschillende krachtige hersengolven (mind altered states) die jij als mens hebt zoals; Alpha, Beta, Theta, Delta en Gamma staat, om meester te zijn over jouw energetische en menselijk leven.

Door jouw Mind gericht te trainen, jouw Hart tot leider te maken en jouw bewustzijnsniveaus toe te eigenen en te verhogen open je de deuren naar:

 • krachtige intuïtieve begeleiding
 • creativiteit
 • verhoogde intuïtieve vermogens

Je stijgt op in bewustzijn, transcendeert de oude verhalen en creëert actief een leven gevuld van vertrouwen, krachtige intuïtieve begeleiding en liefdevolle verbinding.

Beweeg jezelf naar Meesterschap in Intuïtie. 

Ben je klaar om je meest ultieme leven te (be)leven?

Dat begint met deze keuze: ga je door met het leven waarin je dagelijks innerlijke strijd en anxiety ervaart, het leven aanvoelt als dat je het ‘alleen’ doet en je geleefd wordt, of stap je moedig met je hart in ‘Meesterschap in Intuïtie’, waar je ware kracht op je wacht?

Je doet het niet alleen, wij ondersteunen je gedurende het programma met videolessen, technieken, oefeningen, meditaties, de bewezen Methode, praktische handvaten en meer.

Marieke van Meijeren heeft op hele jonge leeftijd twee bijna dood ervaringen (BDE) ervaren met een brommer ongeluk, wat haar leven op haar kop zette. Ze heeft 15.000 mensen geholpen naar een meer zielsgedreven leven, mede te danken aan haar hele duidelijke en aardse manier van begeleiden en de bewezen Methode die zij ontwikkeld heeft.

Dit online programma is een van de beste alternatieven op 1-op-1 coaching en teachings met haar. Ze neemt je aan de hand mee door de drie bewustzijnsniveaus, zodat jij daar Meesterschap in neemt en je jouw eigen deuren opent naar jouw goede leven. Ook leer je de bewezen Methode in te zetten waarmee je transformaties doormaakt die je nooit eerder hebt kunnen behalen.

Aan het einde van dit traject heb jij Meesterschap over jouw Intuïtie, in plaats van dat je het gevoel hebt dat het leven jou leidt. Je volgt de synchroniciteiten en signalen van het Goddelijke die voor jou bedoeld zijn moeiteloos en creërt jouw leven dat helemaal in lijn is met je Ziel.

Na het programma:

Leef je het leven vanuit vertrouwen in je Hart
Bevrijd jij je moeiteloos van beperkende overtuigingen die je klein houden
Ervaar je dagelijks het gevoel van liefde en eenheid in plaats van stress en angst
Ben je bekend met je eigen Verhoogde Intuïtieve Vermogens en benut je deze actief
Heb je een hogere kwaliteit van leven en welzijn over je Body, Mind & Soul
Ervaar je weer overzicht en duidelijke richting in je leven

Wat je leert in 12 weken

N

Je Bewustzijn verhogen

Beweeg door de drie lagen van bewustzijn en verbind je met je ware essentie – je Ziel. Krijg meesterschap over je intuïtie, zodat deze je kan begeleiden naar een leven dat resoneert met het leven dat door je Ziel geschreven is. Een leven dat mooier is dan jij zelf ooit had kunnen bedenken.

N

Ontgrendelen van verschillende Verhoogde Intuïtieve Vermogens

Benut de kracht van je hersengolven (altered mind states): Alpha, Beta, Theta, Delta en Gamma en leer technieken waarmee je moeiteloos je intuïtieve vermogens versterkt en nieuwe ontdekt.

N

Je Kwaliteit van Leven actief verhogen

Zeg vaarwel tegen stress en angst en verwelkom een hogere levenskwaliteit, waardoor vrede, liefde, geluk en een gevoel van richting je dagelijks normaal zijn omdat je leeft in lijn met je Ziel.

N

Ware vrijheid realiseren

Dit programma neemt je mee op een reis van zelfontdekking vanuit een plek van puur bewustzijn. Bevrijd je van beperkende overtuigingen, ontevredenheid en een misaligned life om een leven te creëeren van moeiteloosheid en flow.

Het Programma

Ontdek het Curriculum van het 12 weekse programma

Aan het eind van Meesterschap in Intuïtie begrijp jij hoe je verschillende Mind States in kan nemen en hoe je ze toepast in unieke manieren:

To shift your reality

Jouw dagelijkse practice van meditatie, healing, channeling, transcendente reizen en manifesteren gaan hogere hoogtes bereiken! Het intieme contact met je hart, de liefde voor jezelf en je Ziel openen de deuren naar een gevestigd wonderbaarlijk leven. In gemak. Living in Flow.

Ervaring van deelnemers

“Ik had van tevoren niet gedacht zo makkelijk tijd vrij te maken/ krijgen, met een fulltime baan, 2 jonge kinderen en een mega verbouwing aan ons huis. Ik ervaar de stilte in de storm. Ik ervaar liefde in iedere les (van het leven en van dit programma).

Wat is dit programma GOUD! Ik ben zoveel meer bij mij. Ik herken MIJ.  Dit programma laat mij echt van mij houden. En dat is zo niet in woorden uit te drukken.”

~ Maartje

“Meesterschap in Intuïtie helpt je de lagen af te pellen. Een onderscheid te maken tussen ego en jezelf. Als je je eigen stem wilt leren herkennen en die ook durven uitspreken is Meesterschap in Intuïtie een aanrader. . “

~ Astrid

“Ben jullie ongelofelijk dankbaar voor wat jullie mij hebben gebracht. Het heeft mij weer teruggebracht naar wie ik echt in WEZEN ben.

Ik heb nu geleerd om gecentreerd te blijven bij mijn eigen gevoel van liefde en dat ik ook de liefde mag delen naar mijn omgeving. Mijn omgeving ziet en voelt ook dat er iets in mij is veranderd. Mijn ogen stralen licht uit omdat ik voel dat ik dat in WEZEN ben.”

~ Inge

“Het heeft me antwoorden op nieuwe vragen gebracht, inzicht in mijn spirituele gaven, mogelijkheden tot oefenen, diepe reconnection met mijn innerlijk. Het heeft me geholpen steeds dieper en dieper aligned te raken en vanuit toelaten van oude blokkades en emoties die omarmd mochten worden, een leven vol ease en plezier te creëren. Het helpt me krachtiger voor mijzelf en mijn boodschap te staan en het ontroert me hoeveel steun, support en eenheid ik heb mogen vinden in deze fijne community. Heel bijzonder!”

~ Feline

“Meesterschap in Intuïtie voelt, na een periode van burn-out, angsten en paniek, als thuis komen. Thuiskomen in mijn hart. Het zorgt er ook voor dat de streber in mij achterover durft te leunen en te vertrouwen op dat alles zich ontvouwt op het juiste moment. Ik voel mijn grenzen weer en durf die aan te geven. Ik voel meer liefde voor mezelf, de mensen om mij heen, de dieren en de natuur. Ik word steeds meer mezelf. Dank dank dank, jullie verrichten wonderen!”

~ Sanne

“Ben jullie ongelofelijk dankbaar voor wat jullie mij hebben gebracht. Het heeft mij weer teruggebracht naar wie ik echt in WEZEN ben.

Ik heb nu geleerd om gecentreerd te blijven bij mijn eigen gevoel van liefde en dat ik ook de liefde mag delen naar mijn omgeving. Mijn omgeving ziet en voelt ook dat er iets in mij is veranderd. Mijn ogen stralen licht uit omdat ik voel dat ik dat in WEZEN ben.”

~ Inge

Dit is wat je krijgt

Het online programma bevat alles dat jij nodig hebt om Meester te worden van jouw Intuïtie.

 • 12 gerichte online lessen van Marieke van Meijeren
 • Meer dan 9 uur aan training
 • Voor altijd toegang
 • Hoge kwaliteit video lessen
 • Exclusieve opnames van de Methode
 • Hartsgerichte meditaties
 • Toepasbare opdrachten en technieken
 • Toegankelijk voor laptop, computer, tablet en smartphone
 • Bonus: 5x Transcendente Reizen Album ‘Essence of Inner Peace’
 • Bonus: 2x Favorite Class met Marieke van Meijeren
 • Bonus: Tijdelijk 50% korting

Dit krijg je als bonus bij Meesterschap in Intuïtie

+ Bonus t.w.v. € 69,-  

Transcendente Reis Album The Essence of Inner Peace

TR is de Methode ‘Transcendent Reizen’ ontwikkeld door Marieke van Meijeren. Met TR transcendeer je. Transcenderen, ofwel ‘Transcendentie’ betekent ‘overstijgen’ of ‘klimmen’. Het is de bewezen techniek waarmee je o.a. persoonlijke transformaties doormaakt, je zelfhelende vermogen activeert, angsten en overtuigingen herprogrammeert, je verhoogde intuïtieve vermogens mee versterkt & meer.

TR werkt altijd of je er in gelooft of niet, omdat het een techniek is. Het staat dan ook volledig los en vrij van religie, filosofie, levenswijze, placebo effect etc.

Bij The Essence of Inner Peace ontvang je vijf Transcendente Reizen die jou dichter brengen bij Innerlijke Rust, Kalmte en Bliss. Reizen die jou terug brengen naar jouw essentie: Je Ziel. 

 

+ Bonus t.w.v. € 13,-  

‘De Ziel’All Time Favorite Class met Transcendente Reis

In de All Time Favorite Classes krijg je toegang tot meer van Marieke haar wijsheid. Marieke spreekt o.a. over levensvisies, Transcendente Reizen, Blokkades opheffen en andere onderwerpen op het gebied van spiritualiteit en de Ziel.

Wij hebben de twee meest passende voorgaande live classes voor je uitgezocht, waarmee je een extra verdiepende laag ervaart bij de lessen die je leert tijdens Meesterschap in Intuïtie.

Beide classes worden automatisch aan je bestelling toegevoegd en krijg je direct toegang tot.

+ Bonus t.w.v. € 13,-  

‘Doorbreek Verslavingen en Patronen’ All Time Favorite Class met Transcendente Reis

In de All Time Favorite Classes krijg je toegang tot meer van Marieke haar wijsheid. Marieke spreekt o.a. over levensvisies, Transcendente Reizen, Blokkades opheffen en andere onderwerpen op het gebied van spiritualiteit en de Ziel.

Wij hebben de twee meest passende voorgaande live classes voor je uitgezocht, waarmee je een extra verdiepende laag ervaart bij de lessen die je leert tijdens Meesterschap in Intuïtie.

Beide classes worden automatisch aan je bestelling toegevoegd en krijg je direct toegang tot.

Meesterschap in Intuïtie

12 weeks online programma

€ 777,-

385,-

Meesterschap in Intuïtie

4 termijnen optie

€ 222,- per termijn

105,-

per termijn
totaal 4 termijnen 420,-

Vragen? Vraag maar raak!

Ben ik veel tijd kwijt met het volgen van het programma?

Wij weten ook hoe lastig het kan zijn om tijd te maken voor nieuwe programma’s, cursussen, workshops, etc. Bij Meesterschap in Intuïtie krijg je elke week, gedurende 12 weken, een videoles of ander materiaal, dat je dagelijks kan inzetten voor jezelf. Het kost je ongeveer 30-60 minuten per week

Kan ik op elk moment aansluiten?

Ja! Je kan op elk moment beginnen met het online programma!

Zit er een einddatum op het meedoen aan het programma?

Nee! Je kan op elk gewenst moment aansluiten dat jij voelt dat het tijd is. Nu dus? 😉

Zijn er specifieke dagen die ik moet reserveren in mijn agenda?

Nee! Meesterschap in Intuïtie hebben we zo gemaakt dat jij de regie houdt over je tempo. Jij bepaalt op welke dag en welke tijd je het volgt.

Moet ik bepaalde 'live' momenten bijwonen?

Moeten is hard werken en trekken, dat doen we niet bij Meesterschap in Intuïtie. Je volgt het programma wanneer het jou uitkomt, wij herinneren je gedurende 12 weken wekelijks aan dat er een nieuwe les voor je klaar staat.

Krijg ik huiswerk en word ik beoordeeld op de opdrachten?

Nee. De opdrachten zijn helemaal voor jou en behoren tot jouw proces. Hier zit geen goed of fout aan vast. Als je technische hulp nodig hebt, kan je ons altijd mailen op info@debewustzijnschool.nl

Hoe lang heb ik toegang tot het programma?

Het programma blijft levenslang voor jou beschikbaar om te volgen en zo vaak te doen als je wilt.

Wat gebeurt er als ik een les mis?

Lucky you werken we niet vanuit het ‘oude systeem’. Een les missen bestaat dus ook niet bij dit online programma! Je blijft alles gedurende 12 weken ontvangen en kan een les volgen wanneer je wilt. Het beste is wel de lessen op volgorde te volgen, om de diepte goed in te gaan en alle lessen te integreren.

Wat kan ik verwachten als ik het programma afrond?

Aan het einde van dit traject heb jij Meesterschap over jouw Intuïtie, in plaats van dat je het gevoel hebt dat het leven jou leidt. Je volgt de synchroniciteiten en signalen van het Universum die voor jou bedoeld zijn moeiteloos en creërt jouw leven dat helemaal in lijn is met je Ziel. You are Living your Soul’s Life!

Wat als ik hulp nodig heb?

Dit is geen één-op-één coachingprogramma, dus er zal geen individuele feedback zijn, maar we hebben verschillende manieren waarop we je kunnen helpen in je proces! Zo is er een privé groep met Likeminded Souls die jou ondersteunen, inspireren en inzichten kunnen geven. Ook zitten er teamleden van De Bewustzijn School in deze groep voor brandende vragen.