Masterclass

Van aanmodderen & onrust naar een bezield én succesvol bedrijf

Leer loskomen van overwhelm en geen overzicht, krijg je 3 oplossingen die jou direct resultaten geven in jouw dagelijks rust niveau en heartfelt focus en maak een golden guideline waarmee je een succesvol en zielsgedreven bedrijf bouwt.
Wat leer je exact?

Deel 1: ontdek waarom De Bewustzijn School al 7 jaar lang Mariekes meest succesvolle onderneming is en hoe ze o.a. ten tijde van de pandemie De Bewustzijn School financieel viervoudig heeft laten groeien zonder afstand te nemen van haar visioenen. leer daarmee direct wat de 3 grootste fouten zijn die ondernemers maken in deze branche door het niet kennen en/of hebben van structuren en systemen die  ondersteunend zijn in je droombedrijf – in plaats van dat je bedrijf voelt alsof het ‘tegen je werkt’ –

Deel 2: ontvang hands-on oplossingen die jouw zelfvertrouwen borgen en je focus & richting aanschrepen.  Je krijgt de gouden geheimen naar een succesvolle onderneming die past bij jou en je bedrijf. Zo weet jij exact wat je vervolgstappen zijn naar succes (dit is exact wat Marieke zelf toepast en leert aan haar klanten)

Deel 3: krijg helder hoe je de ziel van je onderneming leert kennen (cruciaal!), wat bezield ondernemerschap en vrijheid voor jou betekent en maak een persoonlijke guideline hoe je dit realiseert voor jezelf en zodat we meer at service kunnen zijn voor een ander en de prachtige wereld waarin we leven.

Voel je welkom🌹

In Liefde,

Marieke en De Bewustzijn School

👉 SOUL BONUS: Mariekes (energetische) tool voor afstemming gefund vanuit de Ziel en het Goddelijke voor een succesvol bedrijf

👉 BUSINESS BONUS: Een gratis werkboek waar je direct helderheid mee krijgt op je persoonlijke en zakelijke situatie (die zijn verweven!)

👉 SPECIAL BONUS: Je kan je persoonlijke casus en/of vraag insturen voorafgaand aan de Masterclass, waaruit Marieke een selectie maakt om live te behandelen.

Wat moet je weten:

Investering: 10 euro
Datum: donderdag 21 september
Tijd: 19:30 – 21:30 uur
Replay: nee
Locatie: online
Aantal plekken: maximaal 350 87 deelnemers