Marvin Leenders

“Speel om te winnen en niet om niet te verliezen.”

MEET THEM ALL

New Thought & Great Spiritual Teachers

Ontmoet Marvin

In 2017 begon ik met investeren in crypto om vermogen op te bouwen en uit de ratrace te ontsnappen. In 2021 was ik financieel vrij, liet ik mijn vader met pensioen gaan en realiseerde ik samen met mijn vrouw onze droomlifestyle. Kwestie van geluk? Nee

Ik houd net als Michael Scofield uit Prison Break van winnende plannen maken op het autistische af. Mijn resultaten komen door een succesvolle strategie en de wil om te winnen. En oja.. Ik wist dat de euro naar de maan ging, en crypto to the moon. Nu ik mijn doelen behaald heb, wil ik jou helpen om precies hetzelfde te doen. Door simpelweg de strategieën en methodes toe te passen die ik bij mezelf toepas en duizenden klanten die ik begeleid heb. Want er is in mijn ogen niets mooiers dan vermogend en vrij zijn. En dat gun ik jou ook topper!

Masterclass Vermogen

Tijdens The New Beginning 2022 neemt Marvin je mee in de wereld van crypto. Opgebouwd uit drie delen, is dit een online training waarin je leert over crypto & investeren, een winnende strategie krijgt en een simpel gameplan maakt om jouw vermogen ‘to the moon’ te pumpen.

Deel 1: ontdek waarom ik in 2017 all-in ging in crypto, hoe ik financieel vrij werd en uit de ratrace ontsnapt ben én wat de 3 meest gemaakte fouten zijn die mensen maken op het gebied van vermogensopbouw en investeren. 

Deel 2: Ontvang mijn winnende strategie & succesvolle methode voor de korte-en lange termijn. Hierdoor weet je stap voor stap precies wat je moet doen (dit is precies dezelfde strategie & methode die ik en al mijn honderden klanten ook volgen).

Deel 3: krijg helder hoe jouw droomlifestyle eruit ziet, wat jouw ‘vrijheidsgetal’ is en maak vervolgens een gameplan om dit te realiseren.

www.marvinleenders.nl

Ervaringen met Marvin Leenders

Hoewel al 17 jaar ervaring met training, counseling en coaching voordat ik aan de opleiding begon, heeft voor mij de Bridgemanmethode een bijzondere positie. Van alle technieken die ik in 25 jaar heb opgebouwd gebruik ik de Bridgemanmethode het meest. Elke dag. Het is niet meer weg te denken uit mijn werk, noch uit mijn leven. Het heeft mijn diepste wonden geheeld en mijn praktijk die al jaren bestond, tot volle bloei en wasdom gebracht. Wat deze coachtechnieken mijzelf hebben gebracht, geef ik nu door aan anderen.

~ Marleen

Robert heeft mijn ogen geopend. Het heeft me laten zien hoe je heel bewust leeft waardoor je je onder andere leeft vanuit je eigen krachten. Na afloop van het programma ervaar ik meer rust en vertrouwen waardoor ik dichter bij mezelf kan blijven. Het mooiste cadeau is dat ik mijn sprankel weer terug heb gevonden.

~ Anoniem

Ik mediteerde al jaren toen ik jou tegen kwam op een dag viel het kwartje! Toen ben ik echt gaan snappen wat mediteren is! Bij jou dus.

~ Saskia