Marieke van Meijeren

“Iedereen kent wel dat plotselinge verlichte gevoel dat ‘alles klopt en overvloedig aanwezig is’ en dat het even heel rustig en fijn van binnen voelt. Dat is wat we in de essentie zijn, ons bewustzijn, maar dat we ergens in ons leven even zijn vergeten.”

MEET THEM ALL

New Thought & Great Spiritual Teachers

PROGRAMMAS

Familiesystemen | Vijfdelige video serie

Meesterschap in Zelfvertrouwen

Meesterschap in Intuïtie

Marieke van Meijeren is oprichtster van De Bewustzijn School en auteur van de autobiografie ‘RISE’. Daarnaast is zij benoemd tot één van de 100 duurzame jonge ondernemers van Nederland en wordt ze ook wel ‘De Spreekster van De Nieuwe Wereld’ genoemd.

Na een ernstig brommer ongeluk op haar zestiende, bevond zij zich op het randje van de dood. Tot de verbazing van de artsen, nadat er heel weinig hoop nog was, herstelde zij zichzelf weer helemaal. Toen voelde zij weer heel duidelijk de totaliteit van wie en wat ze werkelijk is, en wat het leven in haar essentie inhoudt.

Omdat Marieke totaal niet wist hoe ze op zo’n jonge leeftijd deze bijzondere ervaring(en) en onmetelijk innerlijke kracht een plek moest geven, besloot ze bewust weer in de rat-race van het leven te stappen. Ze koos voor een opleiding in de reclame, had daarna een eigen bedrijf en ze woonde op haarzelf in een fijn appartement. Van buiten klopte het hele plaatje, maar van binnen voelde ze zich onrustig en ongelukkig. Ze voelde duidelijk dat ze het roer moest omgooien en vanaf dat moment heeft ze heel bewust voor het herontdekken van haar ‘Zelf’ en daarin het leven gekozen door zich ten eerste en ten volste te richten op het verdiepen, verhogen en ervaren van haar eigen bewustzijn. De hoog gevoeligheid en wijsheid werd weer een krachtig instrument dat nu in haarzelf is verankerd en haar leidt en richting geeft.

Marieke kwam tot het besef dat iedereen een unieke manier heeft om zichzelf te laten leiden. Als je je meer bewust wordt van dat ‘Wat je bent’ en je zelf de schepper bent van je eigen leven, dan kun je gaan ervaren wie je werkelijk bent! Dan ga je naar een ruimer en dieper bewustzijn, waarmee je niet alleen jezelf bevrijdt, maar ook de wereld om je heen. En daar is het nu wel tijd voor. De wereld, de aarde en de mensheid kan al het hoger bewustzijn’ gebruiken om zo ook de wereld tot een bestaan te dromen. Want Samen, Ja samen zijn wij onmetelijk sterk.

Naast de revolutionaire school die ze heeft neergezet wordt ze nu veel gevraagd als spreekster & energie healer op evenementen, retreats, business programs om haar (diepe) visie op het leven te delen. Want diep, licht en helder is Marieke.
Marieke leidt De Bewustzijn School op een Nieuwe Manier met een geheel ‘Nieuw Economie & Cultuur Systeem’ wat zij doorgekregen heeft en dit gaat met succes.

www.mariekevanmeijeren.com

Testimonials about Marieke van Meijeren

“Hi Marieke, wilde je even laten weten dat ik diep onder de indruk ben van je boek. In een keer uitlezen lukt me niet (de eerste paar hoofdstukken kon ik alleen maar huilen) dus ik lees m in etappes. Maar wow, wat schrijf je indringend en puur! Echt heel mooi! Dankjewel!”

~ Nouk

“I’m hooked! Weggeblazen nu al. Stil ervan, terwijl ik lees voel ik alles zo intens, gisteren gelezen tot m’n ogen dichtvielen. Maar ook zelf heel veel in m’n jeugd met gezondheid en ziekenhuizen meegemaakt. Zo herkenbaar, je raakt dingen van mezelf maar ook alles wat je schrijft, ik herken t, ik voel het, t haalt m’n kracht naar boven!
Dit zorgt ervoor dat t me nog duidelijker maakt waarom ik iedere dag vanuit onvoorwaardelijke liefde, licht en mijn kracht wil leven”

~ Anoniem

“Nu heb ik ook zin gekregen in de trance reizen. Je schrijft zo mooi en inspirerend. Rise is een boek dat je vaak terug in kan duiken, je komt altijd weer iets moois tegen. Ik zou zo graag eens met je praten, in het echt. Ik voel je liefde voor het leven in alle dimensies in de tekst en in je interviews die je geeft.”

~ Anoniem