Selecteer een pagina

17.06.2021 | Astrologie

De Magische kracht van het Licht

De Summer Solstice is een krachtige energetische gebeurtenis dat al eeuwenlang groots gevierd wordt. Natuur Ceremonies, Cirkel Ceremonies, Vuurceremonies, offers aan Moeder Aarde, Heilige bijeenkomsten van Druïden en Heilige rituelen van Heksen. Eeuwen aan generaties voor ons hebben deze heilige dag gevierd, dus je kunt je voorstellen hoe veel lagen aan heilige energie van hun rituelen er in het Universum hangt waar wij mee kunnen werken.

De Summer Solstice is de langste Licht dag van het jaar met de meeste Licht-energie die beschikbaar voor ons is. Het bruisende licht. Het licht dat in het donker straalt. Het Universele Licht. En het is onze taak om vooral NU in deze tijd een groot ritueel te faciliteren met dit Licht tijdens: ‘Summer Solstice’ The Power of Light

“Dat het Licht je mee mag nemen naar de meest wonderlijke en wonderbaarlijke trip in jezelf en met je Ziel.”

Voor het derde jaar op rij nemen we je mee op een reis naar het Universum met de lessen en ervaringen die wij op dat moment mogen ontvangen.
Dat het Licht straalt in het donkere van jou, zodat er heling en transmutatie kan plaatsvinden in een moeiteloze stroom. Zodat we vanuit dat punt het collectieve gaan dragen in de samenleving. Want als jij je perceptie verandert van binnenuit, dan verandert de Wereld mee. Met meer Licht in deze samenleving en op deze Aarde. Zien waar we mogen groeien naar een andere dimensie/bewustzijnsniveau. Een ander standje licht zou je kunnen zeggen.

Met de voeten stevig in de Aarde en je Hoofd in de Hemel.
Een Leven vanuit het Licht, de liefde en ook super concreet. Ja dat kan. Dat is er.

Met honderden samen op Transcendente Reis naar het Licht op deze dag maakt dit Online Event een magische gebeurtenis.

Jezelf transformeren naar hetgeen waar in je geboren bent is hetgeen wat telt.

Je geluk, je Joy is hetgeen dat meer naar voren mag komen.

Jezelf neerzetten in de Nieuwe Wereld.

Gebruik deze kans om een ‘huge’ energetische shift te maken voor de Wereld van Morgen.

De Summer Solstice herinnert ons aan wat we daadwerkelijk zijn: Goddelijk. Wezens van het Licht, geboren uit Sterrenstof. Met Universa, andere werelden en dimensies in ons DNA. Door op deze magische en krachtige dag te verbinden met het Licht tappen we direct in op de Source, verbind jij je direct met dat Wat jij daadwerkelijk bent: een multidimensionaal wezen. Je bent Ziel.

Op deze sterk energetische dag met zo veel licht, werkt het als een katalysator voor je Ziel om verbinding te maken met het Goddelijke, Universele in jou.
Door middel van Transcendent Reizen kom je in een diepere staat van bewustzijn terecht, het Theta Bewustzijn, waarin je vanuit je hart een heldere verbinding hebt met je Ziel. Door te beseffen dat we lagen en dimensies aan kunnen spreken, kunnen we daar ook naartoe reizen met ons bewustzijn, met onze Ziel. Daarin ontdek je op een veel dieper niveau wat het leven inhoudt en wat er allemaal voor je mogelijk is.

Je mag jezelf helemaal neerzetten vanuit jouw Hoogste Goed.

Vanuit het punt van je Ziel.

Die heeft namelijk alleen het beste met je voor.

En tevens ook voor de wereld.

Door voor jezelf als individu te werken met het Licht, samen met honderden anderen tegelijkertijd, schijnen we een enorm krachtig licht over het veld van Moeder Aarde. Een Healing Chain Reaction.

Sluit ook aan tijdens: ‘Summer Solstice’ The Power of Light op maandag 21 juni. Het is het grootste evenement dat we jaarlijks houden.
Tap in op jouw Licht. Schijn het Licht over de wereld. En reis af naar het Universele Licht met ons.

Dat het licht een hogere frequentie is waar wij vanuit leven en zullen gaan leven.
Vanuit onze plek hier op Aarde.

Zo is het.

“As Above, So Below
So Within, So Outside”

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!