Selecteer een pagina

18.08.2021 | Astrologie

Maan van het Hemelvuur | Volle maan in Waterman

Voor een tweede keer op rij staat de volle maan in het luchtteken Waterman. Een bijzondere gewaarwording, omdat dit maar eens per jaar kan voorkomen dat de volle maan in hetzelfde teken achter elkaar komt te staan. Op dit moment wordt de energie van de Waterman daarom ook dubbel versterkt. Benieuwd naar wat de maan van het hemelvuur jou brengt? Let’s dive in..

HEMELVUUR | volle maan van augustus

De volle maan van augustus wordt sinds oudsher de maan van het hemelvuur genoemd, onder andere omdat rond deze tijd op ons halfrond er veel vallende sterren te zien zijn in de nacht.
Misschien herinner je het van vroeger ook, dat vallende sterren momenten zijn om wensen te doen. Zo kan je deze volle maan ook zien. Rond deze periode, o.a. door de Leeuwenpoort eerder deze maand, is er heel veel manifestatie kracht in de lucht. Mocht je daarom de vorige volle maan in Waterman geen ritueel hebben gedaan, dan zou ik deze volle maan zeker nemen om intenties te zetten en inzichten op te doen over je grootste dromen en wensen.

‘IKKE IKKE IKKE’ WORDT WIJ | Waterman en Leeuw

Op de allerlaatste dag van Leo-Season staat deze maan nog één keertje in het licht van de Zon in Leeuw. Dat betekent extra veel kracht van de Leeuw, die in zijn eigen heersende planeet de Zon staat. En een flinke boost aan Waterman energie die voor een tweede keer heerst over de volle maan.

De Leeuw staat voor zichzelf, is een natuurlijke leider met veel zelfvertrouwen en loyaliteit, maar zal altijd als eerste aan zichzelf denken voor hij aan de ander denkt. De Waterman is daar exact het tegenovergestelde in en zal vanuit het collectief denken. Juist door deze twee met elkaar te combineren kan jij leren om jouw unieke kracht als individu in te gaan zetten voor het collectief. De Waterman weet dat we één zijn en de Leeuw herinnert je aan dat jij wat unieke te brengen hebt in het geheel.

De Waterman wil verandering zien in de wereld en staat voor de principes van Verlichting. Deze worden met deze dubbele volle maan ook versterkt. Je voelt je gemotiveerd om na te gaan wat jouw doel is in dit leven, hoe jij volledig in je kracht komt te staan (Leeuw) en hoe jij jouw steentje bij draagt aan de Nieuwe Bewuste Wereld (Waterman).

REST AND RESET | Jupiter retrograde conjunctie

Deze volle maan vindt plaats in conjunctie met Jupiter die retrograde loopt, wat thema’s van grote bewustzijns expansie met zich meebrengt. Je mag het oude loslaten en het nieuwe omarmen op verschillende gebieden van je leven.

Deze periode, in de zomer rond de zomervakantie, geeft jou de mogelijkheid om te rusten en te resetten. Om nieuwe patronen en systemen eigen te maken. Om je te verbinden met likeminded Souls en je te voeden met de dromen (en werkelijkheid) van de Nieuwe Bewuste Wereld. Dat je uitgerust bent om het heft in eigen handen te gaan nemen en jouw Gewenste Realiteit waar te gaan maken. Want ja, vanuit daar groei jij naar jouw Inifinite Potential!

In short, deze Volle Maan zal jou weer volledig aanzetten om te voelen wat goed voelt voor jou (Leeuw energie) om te doen. Want dat wat écht goed voelt voor jou, komt voort uit jouw Hoogste Goed. Ofwel je Hoogste Zelf en Ziel. En deze heeft alleen het beste met jou en het collectief voor (Waterman energie).

Jij hebt werkelijk alles al binnen in je zitten om een Gewenst Wonderlijk Leven en Realiteit te creëren. Misschien was je het alleen eventjes vergeten.

Herinner het je weer tijdens deze volle maan periode. De maan van het Hemelvuur. Het vuur waar jij vandaan komt

YES!

Zoals altijd,
geniet van de energie!

Liefde,
Nina Omeragic-Dokic

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!