Selecteer een pagina

11.10.2017 | blog, Online School

Looking for Stagiair(e): Redactie Assistent

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Ben jij onze nieuwe stagiair(e)?” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”6998″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De Bewustzijn School is de nieuwe serene plek midden in Amsterdam voor revolutionaire educatie en uitzonderlijke ontwikkeling. Alles wat ze je op school niet hebben geleerd, vind je bij ons. De School heeft als missie dit iedereen aan te bieden. Want iedereen verdient zijn/haar ultieme leven te (be)leven! Jij dan toch ook?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

Looking for: Redactie Assistent Stagiar(e)

Ter versterking van ons super team zijn wij per direct op zoek naar een Stagiair(e) als Redactie Assistent, a.k.a. The Online School Superhero.

Tijdens deze uitdagende stage ben je één à twee dagen in de week pro-actief op onze werkplek en gebruikt jouw magic skills (kennis, kwaliteit en kunde) om The Online School naar nieuwe hoogtes brengen en kan zelfstandig werken. Ben je een superheld met WordPress en vind je het leuk om het hoofd te zijn van een grote groep Bloggers? Heb jij gevoel voor Nederlandse en Engelse taal en schrijf je zelf graag pakkende teksten? Heb jij een open mindset en zie je alleen maar oplossingen, mogelijkheden en kansen in plaats van problemen en obstakels?

Dan ben jij de persoon die The Online School kan sturen naar unlimited possibilities!

Wie is die Online School Superheld?

Wie wij voor ons zien als stagiair(e) redactie assistent? Iemand die media en/of journalistieke studie op HBO of WO niveau volgt, of net heeft afgerond. Jij die samen met een team van contributors dagelijks verrijkende content over alles wat te maken heeft met een Holistische Leefstijl, Spiritualiteit, Persoonlijk, Professionele en Bewustzijnsontwikkeling neerzet. Jij die door jouw super powers, kennis en kunde een groot publiek kan aanspreken en aantrekken.

Ook sluit je aan bij de visie en missie van de school, houd jij je bezig met je eigen ontwikkeling en denk je met het interne team mee over De Bewustzijn School en hoe we samen de Nieuwe Wereld neer kunnen zetten!

 

Karakteristieken van de Superhero:
 • Laatste fase van HBO of WO media en/of journalistiek,
 • Geen 9-5 mentality, maar juist open en vrij om ‘aan’ te gaan wanneer het kan
 • Go Do-er en is assertief om in actie te komen met ideeën,
 • 2 dagen in de week beschikbaar,
 • Zelfstandig, maar vindt het ook fijn om vanuit verbinding te werken,
 • Kan de sterren van de hemel schrijven,
 • Werkt met deadlines,
 • Motivatie om De Bewustzijn School te laten groeien om de Nieuwe Wereld neer te zetten,
 • Durft te werken met vrijheid in je eigen kunde: jij bent de expert in jouw eigen gebied, so show us your magic!
Jij ontvangt van ons
 • Eigen functie
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Alle lessen op De School volgen
 • Alle lezingen bijwonen, van o.a. Mo Gawdat, Michael Pilarczyk, Marieke van Meijeren, Hannah Cuppen en meer

De Bewustzijn School is de plek waar jonge wereldverbeteraars een Nieuwe Wereld écht aan het neerzetten zijn. Gooi de geitenwollen sokken maar uit het raam, bij ons leer je alles wat je nodig hebt in deze nieuwe tijd. Dit betekent dat er volop kansen liggen. Eenmaal bij ons in het team ben jij een volwaardige bouwer aan die nieuwe wereld. Over een stagevergoeding valt altijd te praten. Daarnaast groeit niet alleen De Bewustzijn School, ook jij groeit en we zien jou graag meegroeien! Jij ‘bouwt’ je eigen functie binnen De Bewustzijn School.

Dus vertel ons: waar ga jij van aan?

Periode

Per direct ben jij beschikbaar en inzetbaar

Denk jij nu “Hey, dat ben ik!”

Ben jij onze Superhero? Stuur jouw motivatie en CV t.a.v. Nina Omeragic-Dokic via dit adres: nina@debewustzijnschool.nl.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

De Bewustzijn School is de plek midden in de pijp in Amsterdam waar je dagelijks kan werken aan je bewustzijn en ontwikkeling door het volgen van Mind, Body & Spirit lessen. Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!