Ontdek jouw Zielsmissie

Leef het leven dat geschreven is door je Ziel en mooier is dan je ooit zelf had kunnen bedenken

Online Live Class 12 maart 2024

In het grote spel van het leven heeft ieder van ons een unieke rol om te spelen. Een rol verweven met de essentie van onze Zielsmissie – de reden dat je dit leven leeft.

Het is een waar geschenk om jouw unieke verhaal te onthullen waarin je Ziel geschreven staat. Ofwel het leven te leven wat voor jou geschreven is, dat altijd mooier is dan je zelf had kunnen bedenken.

Ben je er klaar voor? 

Voor altijd toegang 17,-

In deze les ga jij op een diepgaande verkenning van jouw Zielsmissie. Marieke van Meijeren, oprichtster van De Bewustzijn School, begeleidt je in een 90 minuten durende les inclusief Transcendente Reis. Een reis naar de kern van je ziel, waarin jouw Zielsmissie geschreven staat.

Je wordt in de LIVE online class aan de hand meegenomen door de 3 delen:

✨ Free Flowing Talk
Marieke ‘aan’ gaat op de collectieve energie en laat doorkomen wat er op dat moment mag doorkomen over het onderwerp Zielsmissie. Wijsheid, inzichten en inspiratie vloeit altijd voor alle aanwezigen in dit deel.

✨ Live Q&A
Dit is jouw moment om je persoonlijke vraag in te brengen naar aanleiding van de talk. Marieke beantwoordt de vragen die inspelen op de energie van de groep en waar iedereen wat aan heeft.

✨ Transcendente Reis
Met Transcendent Reizen transcendeer je. Transcenderen, ofwel ‘Transcendentie’ betekent ‘overstijgen’ of ‘klimmen’. De ervaring gaat over het uitstijgen boven de dagelijkse realiteit, zodat je een hogere werkelijkheid – iets van het grote mysterie en het mystieke – ervaart. Je verhoogt je bewustzijn, omdat je gericht je staat verplaats van Alpha naar Theta en uiteindelijk Puur Bewustzijn. Elke reis die je maakt is uniek.

Door de Methode Transcendent Reizen kan je verbinding leggen met je Ziel. De gevoelens die je ervaart – en wellicht de innerlijke beelden die tot je komen – kunnen je richting en vervulling geven in je dagelijks leven.

Ben je klaar om op reis te gaan?

Het begint met een simpele klik op de knop hieronder.

Teacher: Marieke van Meijeren
Ticket: 17,- voor altijd toegang

Voor altijd toegang 17,-