Selecteer een pagina

8.06.2020 | Soul searching

De Magische werking van het Licht | Sacred Spirit Session

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”DE MAGISCHE WERKING VAN HET LICHT” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”35348″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De Energie van Summer Solstice is een krachtige en eeuwenlange gebeurtenis dat groots gevierd wordt met elkaar. Gevierd tijdens Cirkels, Natuurceremonies, Vuurceremonies, door offers aan Moeder Aarde, Sacred bijeenkomsten van Druïden en Heilige gebeurtenissen van Heksen. Summer Solstice is een heilige gebeurtenis al zo ontzettend lang. Laag op laag op laag hangt dat heilige en krachtige in het Universum. Het werken met de langste Lichtdag van het universum.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Het is de Langste Licht dag van het jaar met het meeste Licht beschikbaar voor ons. Het Bruisende licht. Het licht dat in het donker straalt. Het Licht. En ik, Marieke, zie het als mijn taak om vooral NU in deze tijd dit licht te gaan faciliteren in een Grote Online Trancedente Reis: Summer Solstice Sacred Spirit Session.

“Dat het Licht je mee mag nemen naar de meest wonderlijke en wonderbaarlijke trip in jezelf en met je Ziel.”

Een reis met het Universum en de lessen en ervaringen die wij mogen ontvangen.

Dat het Licht straalt in het donkere van jou, zodat er heling en transmutatie kan plaatsvinden in een moeiteloze stroom. Zodat we vanuit dat punt het collectieve gaan dragen in de samenleving. Want als jij je perceptie verandert van binnenuit, dan verandert de Wereld mee. Met meer Licht in deze samenleving en op deze Aarde. Zien waar we mogen groeien naar een ander dimensie niveau. Een ander standje licht zou je kunnen zeggen.

Met de voeten stevig in de Aarde en je Hoofd in de Hemel.

Een Leven vanuit het Licht, de liefde en ook super concreet. Ja dat kan. Dat is er. 

We hebben ook een Nieuwe Maan energie. Nieuwe energie. Een nieuwe licht energie met een groot hoeveelheid aan ‘dag’. Dus je kan ook wel stellen dat met zoveel ‘ruimte en tijd’ je naar binnen mag keren en jezelf de vragen mag stellen:

Wat draagt bij aan mij Licht
Waar voel ik mij licht?
Hoe groot is mijn Licht
Werkt mijn Licht?
En waar mag mijn licht naar toe?
Focus

Deze twee bij elkaar: Langste en Meeste licht in het Universum en Nieuwe Maan maken dit Event een magische gebeurtenis.

Jezelf transformeren naar hetgeen waar in je geboren bent is hetgeen wat telt.

Je geluk, je Joy is hetgeen wat meer naar voren mag komen.

Nieuwe wensen en verlangens manifesteren naar buiten toe, in de Wereld.

Jezelf neer zetten in de Nieuwe Wereld.

Gebruik deze kans om een ‘huge’ energetische shift te maken voor de Wereld van Morgen.

Als Mens zijn we niet alleen “Plat Mens met denkvermogen”, maar kunnen we ons openstellen in ons Hart naar meerdere dimensies. We kunnen als mens met een Open Mind meerdere dimensies en lagen aanspreken. Door middel van Trancedente Reizen kom je in een dieper staat van bewustzijn terecht, waarin je vanuit je hart een heldere verbinding hebt met je ziel. Door te beseffen dat we lagen en dimensies aan kunnen spreken, kunnen we daar ook ‘naartoe’ gaan met ons bewustzijn – onze Ziel – . Daarin leer je op een veel dieper niveau wat het leven inhoudt van Mens-Zijn in plaats van denken, werken, beetje voelen en schermen 😉

De dimensies van de Summer Solstice en Nieuwe Maan worden aangesproken tijdens deze Transcendente Reis en er wordt een veilige haven neergezet voor hetgeen wat we mogen geven en ontvangen. Deze 2 energieën gebruiken we actief om op reis te gaan. Naar de diepe en betekenisvolle lagen in onszelf en daarbuiten.

Dat het licht een hogere frequentie is waar wij vanuit leven en zullen gaan leven.

Vanuit onze plek hier op Aarde.

Zo is het.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Unbound Self Love

“As Above, So Below
So Within, So Outside”

In Liefde,
Marieke van Meijeren

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Dit is waarom transcendente reizen zo enorm heilzaam en voedend voor je is:

  • In de reis kom je in de Theta staat, een trance staat (ofwel hier in de westerse maatschappij hypnose genoemd), hierin laat je blokkades, angsten en diepgewortelde patronen los
  • Je ontwikkelt een hechte relatie met je hart en ziel
  • Je versterkt je intuïtie zodat jij vanuit die basis je toekomst gaat leggen
  • Na een sessie kan je je herboren, licht en verbonden voelen. In contact met Het Veld (universum of licht)
  • Vanuit de theta of gamma staat sta je sterk in contact met je ziel en het Universum. Je creativiteit opent weer en je ontvangt gifts en guidance van Het Veld.
  • Door de beelden/visuals creëren we samen de Nieuwe Wereld en jouw eigen toekomst
  • Iedereen kan het! Waar, hoe vaak en wanneer jij maar wilt.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_cta h2=”Summer Solstice & New Moon // Special Sacred Spirit Session” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Unna%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Join het Online Live Event op Zaterdag 20 juni” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#ea9e19″ btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”left” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#ea9e19″ btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fsummer-solstice-new-moon%2F|title:Summer%20Solstice%20%26%20Nieuwe%20Maan%20%7C%20Sacred%20Spirit%20Session%20%7C%20ONLINE%20LIVE||” custom_text=”#ffffff”]

Wij houden op 20 juni 2020 deze Special: Summer Solstice & Nieuwe Maan Sacred Spirit Session voor iedereen die zijn of haar intuïtie wil versterken, Spiritueel Systeem wil opschonen, ruimte wilt maken voor iets nieuws, in contact wil komen met zijn of haar Hogere Zelf en wilt leren leven met het ritme van de natuur en flow.
Samen met duizenden anderen gaan we een Diepe Energie Sessie houden door middel van een begeleide trance meditatie van Marieke van Meijeren. Samen met jou vieren we de zon, de zomer, de energie en de langste Licht dag van het jaar! En dit doen we middels de transcendente reis en de inspirerende Talk van Marieke. Waarin altijd het juiste en nodige naar voren komt voor jou als inspiratie, inzicht en heling. Tijdens deze Summer Solstice Sacred Spirit Session is het ook mogelijk om vragen te stellen aan Marieke tijdens de Q&A. We kijken er naar uit om deze bijzondere dag samen te vieren!

[/vc_cta][vc_empty_space][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!