Lessen van de Ziel

Activeer en re-connect met je Ziel voor een gelukkig en krachtig leven

Een van de meest voorkomende ‘zoektochten’ in dit pad van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit is naar de Ziel. Maar hoe komt het dan dat je dagelijks niet je Hart en Ziel ervaart? Dat komt door een mis-aligned life.

Jij bent nu hier omdat je Giel en Marieke samen hebt horen spreken over de ‘Lessen van de Ziel’ en iets is in je aan gegaan. Daar is ze dan, je Ziel.

Naar aanleiding van de gesprekken tussen Marieke en Giel heeft Marieke een unieke Soul Activation Package gecreëerd, waarmee jij dagelijks je Hart en je Ziel ervaart voor een wonderlijk leven.

Dit is wat je gaat leren:

1. je intuitie ontwikkelen,

2. je zielsfrequentie activeren,

3. een relatie aan te gaan met je Ziel,

4. manifesteren samen met het universum

5. je zielsmissie

6. transcendent reizen

Start vandaag. Gun jezelf nu de Soul Activation Package en creëer in gemak een Ziels Aligned leven voor altijd.

Nu tijdelijk van 113 voor maar 50,-

Zit je nog steeds geblokkeerd op de bank door angsten en dagelijkse stress? Als je begrijpt dat je een mis-aligned leven leeft, dat je Ziel niet doorkomt en jij ziet wat het veroorzaakt dan kan jij jezelf in no time vrij maken.

Een van de succesvolste manieren is transcendent reizen in de Theta en Delta bewustzijnsstaat. Deze bewustzijnsstaat is wetenschappelijk bewezen je zelfhelend vermogen te activeren en om je in alignment te brengen.

There’s more! Marieke heeft meer dan 30.000 mensen begeleidt naar een intuitief gedreven leven. Wil jij leren om je intuitie te ontwikkelen, je spirituele gaven grond te geven en dagelijkse vrede, stilte en licht te ervaren en waarmee je andere mensen ook inspireert? Neem dan de Soul Rising Package of Soul Advanced Package.

Stap nu van angst naar Liefde. Go get it!

 

Ontmoet Marieke van Meijeren

Marieke is een jonge vrouw en blessed met een Multidimensionaal Bewustzijn. Ze zet deze elementen in met een hoog gevoel van integriteit, servicegerichtheid en puurheid. Als service voor de mensheid en om de weg naar De Nieuwe Wereld te laten zien.

Ze hoort bij een nieuwe generatie ontwaakte ‘New Thought Leaders’ en ze laat zichzelf zien door haar innerlijke kalmte, heldere wijsheid en gevatte humor. Inmiddels heeft Marieke met haar lessen, transcendente reizen, programma’s, event en haar boek meer dan 30.000 mensen begeleidt naar een intuïtief gedreven leven.

Marieke kwam tot het besef dat iedereen een unieke manier heeft om zichzelf te laten leiden. Door het herwinnen van Puur Bewustzijn en in de diepte te weten wat (Ziel) jij bent, ontstaat de verbinding weer die dwars door alle lagen, dimensies en ruimtes gaat. Een verbinding die voor wonderen, pshycic abilities, inïuitieve begeleiding, manifestatie en creativiteit zorgt. Marieke heeft eigen methodes ontwikkeld door haar vele coachings, lessen en ervaringen waarmee ze met precisie voor ieder systeem de opening veilig legt naar de Ziel zodat jij jouw wonderlijke leven gaat leven.

 

 

Ervaringen met Marieke:
“Ik heb nu geleerd om gecentreerd te blijven bij mijn eigen gevoel van liefde en dat ik ook de liefde mag delen naar mijn omgeving. Mijn omgeving ziet en voelt ook dat er iets in mij is veranderd. Mijn ogen stralen licht uit omdat ik voel dat ik dat in WEZEN ben.”
~ Inge
“Jij bent 1 van de 3 mediums die me naar een hoger niveau brengen. Het overrompeld me wel een beetje. Vooral deze maand ben ik er best wel druk mee. Maar ik weet waarvoor ik het doe.”
~ André

Jouw coach

Lessen van de Ziel

Re-activeer nu je Ziel en stap in je krachtige leven

ga er voor
optie 1: beste keuze

Soul Activation

5 Transcendente Reizen en Digitaal Werkboek van Marieke van Meijeren om je Ziel te activeren, meer rust te ervaren en je vrij te voelen. Maak een kickstart naar een Zielsgedreven leven.
van 81,50
Ontvang NU: € 50,-
€ 31,50 korting
optie 2

Soul Rising

Dit is dé Guide naar een authentiek, spiritueel en geïntegreerd leven met je Ziel. 8 Transcendente Reizen en RISE spirituele autobiografie. Ga jij er voor?
van € 141,18
Ontvang NU: € 108,-
€ 33,18 korting
optie 3: grootste voordeel

Soul Advanced

Ben je klaar om echt next level te gaan? Jezelf te openen naar je Psychic Abilities en een leven in lijn met je Ziel? Ontvang nu meer dan €400 korting op Mariekes meest succesvolle programma (incl een tweede programma voor een vriend(in) en het transcendente reizen album. 
van € 881,-
Ontvang NU: € 444,-
2 programma’s voor de prijs van 1 én € 437 korting