Selecteer een pagina

25.11.2020 | Crystal

LEMON KWARTS: Personal Power Kristal | Crystal Collection

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”LEMON KWARTS” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”50232″ img_size=”500×500″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De Lemon Kwarts is een uplifting en high vibing kristal. Lemon Kwarts geeft je innerlijke rust en laat jou inzien dat jouw leven bijzonder en waardevol is. De energie van Lemon Kwarts maakt je bewust van je persoonlijke kracht en stimuleert tot actie en je Ultieme Leven te leven vanuit innerlijke kracht en positiviteit.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

DE LEMON KWARTS IS HELEMAAL IETS VOOR JOU ALS JE:

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][dt_vc_list]

  • Wilt vertrouwen op je innerlijk weten en je persoonlijke kracht
  • Meer positiviteit in je leven wilt ervaren
  • Jouw leven wilt creëren vanuit je Hart en vertrouwen

[/dt_vc_list][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

DE LEMON KWARTS HELPT JE BIJ:

[/vc_column_text][vc_column_text]De Energie van lemon kwarts is heel puur. Het is een hele directe en zuivere energie dat in gemak verbindt met de persoon die er mee wilt werken. Hierdoor zuivert de lemon kwarts de omgeving en de persoon, waardoor jij veel helderder bent op Body, Mind en Spirit nniveau.

Het is een optimistische steen, die hoop oproept. Het herinnert je namelijk aan je potentie en zelfkracht. Jij hebt alles in jezelf om het ultieme leven te creeren waar je voor geboren bent. Het enige dat jou tegenhoudt zijn je overtuigingen. Lemon kwarts zijn zuiverende krachten zullen er voor zorgen dat je dit meer doorziet en gaat transformeren voor jezelf. Zo gaan je krachten en skills groeien.

Je Personal Power wordt bekrachtigt door de energie van de lemon kwarts. Zelfvertrouwen en optimisme groeien met de stralende lemon kwarts in je ruimte. Wanneer je down bent helpt het om met de lemon kwarts te mediteren, om dieper in jezelf te tappen en te herinneren aan hoe mooi het leven is.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][vc_cta h2=”The Crystal Collection | Pop-Up Shop Weekend” h2_font_container=”color:%23ffffff|line_height:1″ h2_google_fonts=”font_family:Italiana%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Waan je in de magische wereld van Kristallen op 28 en 29 november 2020″ style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”BOOK YOUR SPOT” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ca7f77″ btn_gradient_custom_color_2=”#ea8c8a” btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fcrystal-collection%2F|title:Crystal%20Collection%20%7C%20Pop-Up%20Shop||” custom_background=”#ff9987″ custom_text=”#ffffff”]Speciaal voor de Spiritual Seeker, de Lightworker, de Nuchtere Bewuste Nederlander en de Luxe Hippie die zichzelf wil wanen in een Magical Crystal Collection houdt De Bewustzijn School deze exclusieve Free Pop-Up Shop op zaterdag en zondag 28-29 november 2020. Crystal Collection is een ‘Crystal Market’ met hoogwaardige, exclusieve, zeldzame, magische en ook gangbare kristallen die met care door het team van De Bewustzijn School zijn geselecteerd, gereindigd en geladen.

Tijdens Crystal Collection kan jij:

  • je helemaal mee laten voeren door de magische kracht van de stenen en kristallen,
  • je energetisch laten cleansen met een Smudge Bath bij welkomst,
  • likeminded souls ontmoeten (natuurlijk op gepaste afstand ;-)) waarmee je kan levelen over spiritualiteit,
  • and more!

Boek je eigen spot voor tijdens de Pop-Up Shop via de knop hieronder. We werken met tijdslots en hebben per tijdslot plek voor maximaal 15 personen. Reserveringen zijn geldig voor 1 persoon, dus wees snel met het boeken van jouw spot, voor het vol zit![/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!