Selecteer een pagina

1.08.2022 | Astrologie

De oude mystieke kracht van de Leeuwenpoort

Sinds medio juli is de frequentie van moeder aarde en onze zon gestaag aan het stijgen. We bevinden ons momenteel in de opening van de Leeuwenpoort die zijn piek bereikt op 8-8, een nummerologisch geladen dag ook nog eens. 

De energie van de Leeuwenpoort wordt al sinds de oudheid gebruikt voor mystieke rituelen en is een significante dag in ons jaar. Wat het is en waarom we deze oude mystieke kracht gebruiken kan je hier lezen.

Sumerië, De Egyptenaren en Piramiden

Oude culturen zoals uit Sumerië, de Oude Egyptenaren en ook verschillende inheemse Afrikaanse stammen wisten al van het belang van de Leeuwenpoort. Zelfs zonder de moderne wetenschap en technologie die wij bezitten hebben zij exacte uitlijningen met het sterrenstelsel kunnen maken dat te maken heeft met de Leeuwenpoort.

De energie van de Leeuwenpoort wordt aangewakkerd door de ster Sirius. Een zon dat twee keer zo groot is als onze zon en dat in een ander sterrenstelsel zich bevindt. Vanaf medio juli wordt Sirius zichtbaar voor ons aan de hemel.
Verschillende piramiden over de aarde, waaronder de piramide van Gizeh, zijn exact uitgelijnd met deze ster en het sterrenstelsel Orion. Zoals je misschien weet werkt de vorm van een piramide als een geleider van energie.

Heilig geladen energie

Op het moment van de Leeuwenpoort staat onze zon en moeder aarde recht tegenover de ster Sirius. Dit werkt als een katalysator van energie op onze aarde en op onszelf en wordt er een energetische poort geopend naar andere dimensies en lichactivaties. Tevens bevindt onze zon zich in het sterrenbeeld Leeuw, waardoor we deze poort de Leeuwenpoort noemen.

Tijdens de Leeuwenpoort worden verschillende energieën versterkt:

  • Moeder aarde, ons fundament, gronding en ons menselijke zelf
  • Onze zon, ons kracht, levenslust en onze Hogere Zelf
  • Sirius, de Spirituele Zon wat gaat over ons Goddelijkheid

Het is een heilige drie-eenheid dat met elkaar is uitgelijnd en volledig in balans staat op 8-8. Daarover staat nummerologisch gezien het cijfer 8 spiritueel bewustzijn, oneindigheid en overvloed en draagt deze dag dubbel deze frequentie.

Werken met deze energie

Er zijn al generaties aan energetisch werk gedaan op deze dag, van oude culturen waar we ver vandaan komen tot aan vandaag de dag. Wat betekend dat het veld waarin we ons bevinden ook nog extra geladen is op deze dag, gezien we dit ritueel sinds de oudheid aanhouden. De energie die op deze dag vrijkomt vanuit de hemel en de ster Sirius is ontzettend krachtig, transformatief en kan een helende werking hebben voor je. Mits je er mee gaat werken.

Tijdens de Leeuwenpoort op 8-8 houden wij voor een derde jaar op rij een online class met Transcendente Reis op de energie van Sirius, Moeder Aarde, de Leeuw en onze eigen Zon. Om zo te werken met de energie die er op dat moment uit de Vortex doorkomt. Elk jaar blijft bijzonder en elke reis is ook geheel uniek.

Wil je zelf ook werken met deze energie en ervaren van de Leeuwenpoort jou kan geven? Sluit dan ook vooral aan bij deze les op 8-8 met Lightrider Marieke van Meijeren. Je kan je tickets HIER.
We raden ook aan om gebruik te maken van de replay, om de reis nogmaals te doen. De Leeuwenpoort sluit zich namelijk gestaag tot aan 12-8 wanneer de Volle Maan in het teken Waterman komt te staan.

Geniet van de energie op dit moment
In Liefde, Nina Omeragic-Dokic

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!