De krachtige energy codes van de Leeuwenpoort

Het kosmische evenement van het jaar op 8 augustus 2023

De befaamde Leeuwenpoort is de grootste en oudste Vortex (poort) waaruit we energie ontvangen uit de ster Sirius en een dag die gevierd wordt sinds de oudheid. Dit maakt dat deze dag in ons veld ook energetisch enorm krachtig is geladen. Tijdens de Leeuwenpoort wordt je bewustzijn verhoogd en ook jouw creatiekracht wordt enorm versterkt. De Leeuwenpoort nodigt je uit om letterlijk de verhoogde versie van jezelf te worden.

Ben je klaar om de verhoogde frequenties te ontvangen?

Eenmalige betaling van €20,- eindeloos terugkijken

Oude culturen zoals Sumerië en het oude Egypte werkten al met de energie van Sirius. Alle piramides, wat tevens energiegeleiders zijn, over de wereld zijn uitgelijnd op het sterrenstelsel waar Sirius thuis hoort. Op 8 augustus staat moeder aarde – en daarmee alle pyramides over de wereld – exact uitgelijnd met deze ster, waardoor we ontzettend veel energie ontvangen van de ster Sirius.

De leeuwenpoort vortex kan je gebruiken om delen van je energie terug te halen die ofwel verborgen zijn in je onderbewuste, ofwel weggegeven of ‘kwijtgeraakt’. De leeuwenpoort wordt daarbij veelvuldig gebruikt om je goed. inje lichaam te voelen en je energetisch systeem nieuw leven in te blazen. 

De Heilige Kosmische Drie-eenheid van de Leeuwenpoort:

Tijdens de Leeuwenpoort worden verschillende energieën versterkt:

  • Moeder aarde, ons fundament, gronding en ons menselijke zelf
  • Onze zon, ons kracht, levenslust en onze Hogere Zelf
  • Sirius, de Spirituele Zon wat gaat over ons Goddelijkheid

Naast dat het een kosmische uitlijning is, wat dit een krachtige dag maakt, speelt ook de datum zelf een belangrijke rol. Nummerologisch gezien staat het cijfer 8 voor spiritueel bewustzijn, oneindigheid en overvloed, waardoor deze dag dubbel krachtig is in zijn frequentie. 

Wat maakt de leeuwenpoort van dit jaar anders (en krachtiger)?

We noemen het de leeuwen-poort omdat. dezon in dat moment in het teken Leeuw staat. Het teken Leeuw wordt tevens geregeerd door de zon en representeert het goddelijke vanbinnen. Ook omvat de Leeuw wijsheid over daadkracht, plezier en geluk. Wat de leeuwenpoort dit jaar anders maakt is dat de planeet Venus, de planeet van de liefde, ook in het teken leeuw staat en daarbij in retrograde (achterwaarts) beweegt. De energie die hiermee vrijkomt is dat je er achter mag komen wat je Hart het allerliefste wilt en de moed om dat door te zetten. Het verlangen van je hart is het kompas in je leven.

Met jouw energetisch systeem kan jij jezelf afstemmen en uitlijnen om deze energie te ontvangen, je eigen frequentie te verhogen en te reizen door dimensies heen en te ontvangen wat je hier op aarde mag ontvangen.

Teacher: Marieke van Meijeren
Lengte Video & Nazorg video: +/- 30 minuten
Lengte TR (Transcendente Reis): 45-60 minuten
Toegang vanaf: 8 augustus 2023 | 20:00 uur
Categorie(ën): Bewustzijn, Ziel, Vortex, Multidimensionaliteit

Eenmalige betaling van €20,- eindeloos terugkijken