Selecteer een pagina

22.06.2020 | Soul searching

De Kleuren van Boosheid | Unbound Self Love

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”UNBOUND SELFLOVE” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”38290″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De kleuren van Boosheid. Die kleuren zijn ons gegeven van binnen. Alle kleuren zijn ons gegeven om te voelen en onszelf te uiten. Allemaal op ons eigen unieke manier.
De kleuren van boosheid zijn in ‘deze tijd’ van spiritualiteit ons gegeven om ons te herinneren aan het feit dat het OK is om boos te zijn.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Niet om het weg te ademen naar het Licht, het weg te wuiven met een salie stick, het weg te sprayen met aura sprays of weg te chanten door muziek. Het weg te zetten buiten de deur of door de coach-healer weg te drukken en niet te voelen, want dat is niet spiritueel: ‘Dat is niet Wie je Bent’ dus laat maar los. Laat maar los die boosheid. En daarmee zeggen we weer het is niet welkom.

Ik ben niet welkom.
De boze ik is niet welkom.
Dat deel is niet welkom
Sterker nog:
het moet weg.
Het mag er niet zijn.
Ik mag er niet zijn.
Ik mag er niet zijn,
Hoe of Wie ik ben
Ben ik welkom?
Ben ik welkom hier?

Ja dat ben je.

Met al je kleuren van Booshied. En weet je wat, je hoeft niet te veranderen. De ruimte van verwelkoming opent je hart, waarin het zakt zo naar je buik. Waar het vuur zijn weg vindt van binnenuit. Dat je het laat vlammen door je handen of je voeten. Dat je het voelt stromen door je hele lijf. Dat vuur onder je huid, vanuit je buik, ben jij. En wauw wat een kracht. Wat een kracht bezit je daar.

Wat nu als na het voelen van boosheid het naar huis stroomt, naar. je hart. Dan komt er meer ruimte in je lichaam voor de stroom van liefde van binnenuit.
De energie die dan vrijkomt is manifestatie-kracht.

Boosheid heeft vele kleuren: Woede, Teneergeslagenheid, furieus, zenuwachtig, paniek, irritatie en zelfs een lach etc.

Dat lachen deed ikzelf vroeger tot dat ik in mijn 18e levensjaar er uiting begon aan te geven (lees wel: dit is geen tip). Er is zelfs een moment geweest dat ik zo boos was dat ik in die woede, een ronde marmeren tafel pakte en hem door een ruimte heen smeet. Toen ik eenmaal bijkwam na een minuut of wat, keek ik verbaasd om mij heen en begreep niet hoe die tafel daar kwam. Ik kon hem zelfs niet eens meer optillen.

De woede verdween en de boosheid is er nog steeds. De gerechtvaardigde boosheid die mijn grenzen bepaalt. Het geeft mij veiligheid en het geeft een clear sign naar de buitenwereld: tot hier en niet verder. Dat geeft Leah ook veiligheid (mijn dochter), zij voelt daardoor dat haar moeder in staat is om haar te beschermen.

Maar eerst beschermen we onszelf in de energie, onze kleine Ik die het nodig had al die tijd.

Laat het gewoon gaan. Voel het. Het is OK.

En vanuit daar ontstaat jouw innerlijke vuur.

Boosheid is heilzaam.

Eer het.

Jij bent het.

Het is een stukje van jou.

Door deksels erop te duwen, worden we ziek van binnen.

Don’t.

Uit jezelf.

 

Unbound Self Love Part 5 // Special Sacred Spirit Session

In de Lessen van Unbound Self Love maakt het niet uit of je alle lessen gevolgd hebt. Marieke begint altijd in het NU en altijd opnieuw. Zo mis je niks maar ontvang je altijd het juiste. Wat perfect past voor jou.

Deze les duiken we samen in de energie van Boosheid. We doen dat door middel van een Transcendente Reis, Talk en veel ruimte voor een persoonlijke vraag.

Join duizenden mensen die wekelijks naar de lessen van Marieke van Meijeren gaan om naar de Talk: ‘Unbound Self Love’ te luisteren, jouw persoonlijke vraag te stellen en af te reizen naar de diepte van je Hart, waar de liefde eeuwig stroomt als een fontein. Zodat jij meer kan ontvangen van het Leven! Je krijgt de replay link, dus je kan hem altijd nog een keer terugkijken of de Reis nogmaals doen.

 

Dit is waarom transcendente reizen zo enorm heilzaam en voedend voor je is:

  1. In de reis kom je in de Theta staat, een trance staat (ofwel hier in de westerse maatschappij hypnose genoemd), hierin laat je blokkades, angsten en diepgewortelde patronen los
  2. Je ontwikkelt een hechte relatie met je hart en ziel
  3. Je versterkt je intuïtie zodat jij vanuit die basis je toekomst gaat leggen
  4. Na een sessie kan je je herboren, licht en verbonden voelen. In contact met Het Veld (universum of licht)
  5. Vanuit de theta of gamma staat sta je sterk in contact met je ziel en het Universum. Je creativiteit opent weer en je ontvangt gifts en guidance van Het Veld.
  6. Door de beelden/visuals creëren we samen de Nieuwe Wereld en jouw eigen toekomst
  7. Iedereen kan het! Waar, hoe vaak en wanneer jij maar wilt.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Unbound Self Love

“As Above, So Below
So Within, So Outside”

In Liefde,
Marieke van Meijeren

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”Unbound Self Love // Special Sacred Spirit Session” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Unna%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Join de Online Live Class op zondag 28 juni om 19:00 u” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#f56f5d” btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”left” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#f56f5d” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fsacred-spirit-sessions-online-class%2F|title:Sacred%20Spirit%20Sessions%20%E2%80%93%20ONLINE%20CLASS||” custom_text=”#ffffff”] 

Unbound Self Love is een speciale online les om de diepte aan te tikken van de Liefde in jezelf, te doen ontwaken en vooral het naar buiten te dragen. We ontvangen liefde en geven liefde in verschillende vormen dagelijks, maar vaak zijn we niet bewust van wat het effect ervan is.
Hoe staat jouw Love Vibe erbij? En waar heb jij behoefte aan? Waar liggen je self love boundaries? En hoever gaat de liefde in jou?
 
Join duizenden mensen die wekelijks naar de lessen van Marieke van Meijeren gaan om naar de Talk: ‘Unbound Self Love’ te luisteren, jouw persoonlijke vraag te stellen en af te reizen naar de diepte van je Hart, waar de liefde eeuwig stroomt als een fontein. Zodat jij meer kan ontvangen van het Leven!

[/vc_cta][vc_empty_space][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!