Selecteer een pagina

8.09.2021 | Soul searching

Jij draagt jouw voorouders in je

Jouw voorouders draag je niet alleen bij je in jouw DNA. Nee, ook hun energie draagt bij aan jouw leven. Maar ben jij je daar wel bewust van? Geef jij hier ruimte voor? En hoe kan het jou helpen?

The Power of Energy

Alles is energie en energie hangt altijd om ons heen. Voel jij je goed en zit jij in een flow? Dan stroomt het. Maar het kan ook geblokkeerd zijn. Dit kan zich uiten in jouw emoties, maar ook in jouw lichaam. Heb jij onverklaarbare pijn in jouw lichaam zitten? Dan kan het zijn dat de energie geblokkeerd is. En in de energie werkt het zo, dat jouw Ziel net zo lang bepaalde situaties zal aantrekken in jouw leven, totdat je met de oorzaak van de blokkade aan de slag gaat.

Wanneer trauma’s van jouw Voorouders niet zijn opgelost, blijven ze in de familie naar boven komen totdat je ermee aan de slag gaat. In de blog ‘De onzichtbare invloed van voorouders op jouw leven’ beschreef ik hoe je voorouderlijke blokkades in jouw voorouderlijke lijnen kunt achterhalen. Nu is het tijd om een stapje verder te gaan. Je weet nu waar je blokkades vandaan komen, maar dan is natuurlijk de grote vraag: Hoe kom je er van af? Hoe laat jij de energie weer stromen?

Heel je energetische blokkades door Transcendente Reizen

Wanneer jij erachter gekomen bent dat jouw blokkades komen door jouw Voorouderlijke Lijnen, opent zich al een Bewustzijnsveld. Dit Veld kan jij toetreden wanneer jij jouw Bewustzijn verhoogt, bijvoorbeeld door middel van Transcendent Reizen. Dan kan jij op energetische wijze de blokkades aanpakken. Wanneer jij Transcendente Reizen maakt, verhoog je je hersengolven tot de Theta Staat. Je lichaam en hersenen komen in een diepe rust terecht, waardoor je Bewustzijn verhoogt. Hierdoor kom jij in contact met je Hogere Zelf, waardoor jij makkelijker inzichten krijgt.

Wanneer jij jouw Transcendente Reis bewust inzet om Voorouderlijke blokkades te helen, zal jouw Hogere Zelf je in dit proces begeleiden. Sommige mensen krijgen beelden te zien, andere kleuren en weer anderen voelen. Maar het kan ook zijn dat je niet iets ziet of voelt. Dat wil niet zeggen dat er niks gebeurt. Op energetisch niveau gebeurt er namelijk ontzettend veel!

Blokkades zijn in lagen opgebouwd. Door energiewerk te doen, ga jij laagje voor laagje door de blokkade heen totdat je bij de kern uitkomt. Emoties en spanningen kunnen loskomen, dat is een teken dat je lichaam aan het verwerken is. Deze heling heeft tijd nodig en je zal de blokkades ook niet in één keer kunnen oplossen, maar dat is helemaal ok! Het proces is ontzettend waardevol. Gun jezelf en jouw lichaam de tijd om te verwerken en ervaar hoe jij jezelf na elke sessie weer een stukje lichter voelt worden.

Ben jij er klaar voor om jouw voorouderlijke blokkades te helen? Op woensdag 15 september geeft Marieke van Meijeren de online class ‘Familiesystemen’ waarin ze ook in zal gaan op voorouderlijke lijnen. Tijdens deze les kan jij jouw vragen stellen en ga jij op een helende Transcendente Reis waarin jij begint met het opschonen van jouw voorouderlijke blokkades. Zien we jou daar?

In liefde,
Joanne

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!