Selecteer een pagina

Is jouw yoni/vagina happy or depressed?

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Is jouw yoni/vagina happy or depressed?” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”11334″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Is deze vraag ooit wel eens aan jou gesteld? Sta je eigenlijk wel een stil bij hoe het met jouw yoni/vagina gesteld is? Ik besef me dat het een niet alledaagse vraag is. En toch wil ik deze vraag graag aan jou stellen. Is jouw yoni/vagina/bekkengebied happy? Of leef je vanuit een bekkengebied waar weinig genot, pleasure en levendigheid te vinden is?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

Wat is een depressieve yoni?

Misschien helpt het je als ik je uitleg wat ik bedoel met een depressieve yoni. Op het moment dat jij weinig verbinding hebt met je yoni, als jij haar weinig aandacht geeft, is de kans al vrij groot dat ze misschien wel veeeel gelukkiger zou kunnen zijn dan zij nu is.

Een depressieve yoni betekent dat je gevoelens van schaamte, frustratie, verdriet en ‘druk’ ervaart bij het contact maken met je bekkengebied. Veel vrouwen zijn kritisch op hun yoni, bijvoorbeeld vanwege haar uiterlijk of om dat ze niet doet wat ze zou moeten doen tijdens een vrijpartij. Ze raakt niet snel genoeg opgewonden, ze voelt te weinig tijdens het vrijen, ze kan geen hoogtepunt bereiken, ze ziet er niet mooi uit, ze ruikt niet lekker….en ga zo maar door.  Door deze teleurstellende ervaringen en de kwetsbare gevoelens die dit met zich mee brengt, gaan vrouwen uit contact. Ze ervaren een afgescheidenheid van hun bekkengebied.

En zo wordt ze wel depressief….

Als je je bedenkt dat je bekkengebied het centrum is van jouw vrouwelijke essentie. Van je kracht, je levendigheid, je passie, je sensualiteit, je creativiteit…dan mis je nog al wat als je daar niet mee in verbinding bent.

[dt_gap height=”8″ /]

Effecten van een depressieve yoni

Als je in dat gebied in jezelf een af gescheidenheid ervaart, zal je waarschijnlijk in je dagelijks leven daar de effecten ook van merken. Want dít zijn namelijk de effecten van een depressieve yoni..

 • Gevoelloosheid tijdens het vrijen.
 • Moeite om écht volledig aanwezig te zijn in je bekkengebied tijdens de seks.
 • Pijn tijdens het vrijen.
 • Moeite om klaar te komen.
 • Geen ervaring hebben met multi orgastisch zijn.
 • Weinig zin in seks.
 • Moeite om uit je hoofd te gaan bij intimiteit.
 • Negatief beeld en gevoel over je eigen lichaam.
 • Een gebrek aan contact met je vrouwelijke, zachte, ontvangende energie.
 • Steeds maar zoekende zijn naar wie je nu eigenlijk bent.
 • Een algeheel gevoel van afgescheiden zijn van het voelen en ervaren van het leven.

Herken je jezelf hier (gedeeltelijk) in?

Dat is helemaal niet raar. Maak je geen zorgen, je bent niet de enige, lieve vrouw. Het is ook wel te verklaren…

Wij zijn namelijk helemaal niet gewend om op een positieve, bekrachtigende manier te kijken naar onze vrouwelijke geslachtsdelen. We leren juist het tegenovergestelde. We moeten ons eigenlijk voor haar schamen. Het heet niet voor niks je ‘schaamstreek’ of je hebt daar ‘schaamhaar’.

[dt_gap height=”8″ /]

Seks ‘moeten hebben’

We denken vaak ook nog steeds dat we seks ‘moeten hebben’ om onze partner tevreden te houden. Vrouwen denken vaak dat ze net zo snel opgewonden moeten zijn als de man, omdat dit is wat we voorgeschoteld krijgen in films en in porno. Dat maakt dat wij al snel denken dat wij niet goed genoeg zijn in bed, en dus worden we kritisch op ons seksuele zelf.

(een tip tussen door: vrouwen hebben 30 – 40 minuten nodig om vól in hun opwinding te komen. Om maximale pleasure te kunnen voelen in hun lijf. En dan te bedenken dat de gemiddelde vrijpartij 7 minuten duurt…)

Logisch toch dat je dan geen happy yoni hebt? Het is best een schokkende realiteit die een enorme impact heeft op in hoeverre wij als vrouwen ons empowered voelen, ons vrij voelen in onze seksuele energie, op hoe wij in het leven staan.

[dt_gap height=”8″ /]

Maar, er is hoop lieve vrouw! Elke vrouw kan de verbinding met en het gevoel in haar yoni herstellen, transformeren en verbeteren. ELKE vrouw is in staat om orgastisch en seksueel te zijn en om een very happy yoni te hebben.

Ik kan me voorstellen dat je benieuwd bent naar hoe het dan is om een happy yoni te hebben. Graag deel ik (uit eigen ervaring) het volgende daarover:

 • Ze voelt zacht en open (ipv droog, koud en gesloten).
 • Ze heeft weinig stimulans nodig om pleasure/genot te ervaren.
 • Ze voelt aanwezig in mijn lichaam en brengt in de hectiek van alledag pleasure & tingles die heerlijk voelen.
 • Ze weet precies wat ze wil tijdens het vrijen om maximaal te kunnen genieten.
 • Ze gaat niet meer akkoord met ‘slechte seks’ of seks zonder verbinding.
 • Ze brengt mij een gevoel van aliveness en kracht wat doorwerkt in mijn hele leven.
 • Ze is multi orgasmic en kan mindblowing orgasms geven!

[dt_gap height=”8″ /]

De power van een happy yoni

De power die schuilt gaat in je yoni, in je bekkengebied is een kracht als geen andere! Als je jezelf bevrijdt van alle lagen van schaamte, emoties, negatieve ervaringen, trauma’s en oude overtuigingen, zal je de ware natuur van je seksuele centrum ontdekken.

Zij is een pleasure portal met een ongekende wijsheid in zich. Als je toegang hebt tot haar maximale potentie ga je seks op een andere manier ervaren. Je kunt heerlijke orgasmes krijgen en toegang tot de magie van seksuele energie, er zit gewoon een goddelijke kracht in.

Een happy yoni vraagt jou om aanwezig te zijn bij haar, haar liefdevolle aandacht en compassie te geven. Dit is onder andere iets wat ik in mijn lessen op De Bewustzijn School doe. Al het werk dat ik doe met vrouwen is er op gericht om hen in verbinding te brengen met hun bekkengebied, hun yoni en hun seksuele zelf. Ik leer vrouwen de magie van seksualiteit te ontdekken en de godin in haar te omarmen![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wil jij in contact komen met jouw Inner Goddess?

Andrea Davelaar is Sexual Empowerment Coach en geeft transformerende 1:1 coachingstrajecten, online programma’s en workshops. Wil jij jouw eigen sensualiteit ontwaken en zorgen voor meer pleasyre & juicyness in jouw leven? Kom dan naar haar lessen ‘Wake Up Your Inner Feminine Pleasure’ op de dinsdag bij De Bewustzijn School. Of kijk voor meer info op www.ohmygoddess.nl.

 Niets meer missen van De Bewustzijn School?

Blijf dan op de hoogte via onze Facebook of Instagram en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

dripping rose

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!