Wat als je leven al geschreven staat in jou?

En dat je geboren bent met een speciale en unieke reden?

Wat een levensvoldoening zou daaruit voortkomen als jij wist hoe je daar in kan tappen.
Het geschreven deel in jou is jouw unieke blueprint. Het deel wat uit Het Universum komt en wat je moeiteloos kan leren bereiken, door je bewustzijnsniveau te verhogen. Door jezelf te leren te bewegen door de bewustzijnslagen heen en jezelf in één lijn brengen met je Ziel, Je hoogste Zelf, de Aarde en het Universum. Dan gaat alles zich samenspannen om jouw unieke gaves tot uiting te brengen. Je zal verrast zijn hoeveel meer en hoeveel gemak er in schuilt als je dit eenmaal voor jezelf door hebt.

Maar vandaag de dag zijn er nog steeds zo veel mensen die zich ongelukkig en ontevreden voelen over waar hun leven naar toe gaat. Het gevoel hebben dat ze daar niks aan kunnen doen en dat het maar overal naar toe gaat.

Maar wat nu als dit een teken is, dat je je richting mag veranderen?
En wat nu als jij al die tekens kan verstaan, begrijpen en kan toepassen. En wat nu als ik, Marieke van Meijeren, je vertel dat je uniek bent en dat als je je weet over te geven aan je intuïtie, je ziel en hoogste zelf het leven je steunt, rijkelijk beloont, verbindt met de juiste relaties voor jou en je geluk als een fontein door je heen stroomt.

Natuurlijk, als jij het toe laat. Ben je er klaar voor?

Are you Ready?

Als je intapt in de verschillende krachtige Mind Waves die wij als mens hebben zoals de Alpha, Beta, Theta, Delta en Gamma staat, ben je meester over jouw Energetische en Menselijk leven.

Door jouw Mind te trainen, het Hart tot leider te maken en jouw bewustzijnsniveaus toe te eigenen en te verhogen opent het de deuren naar:

 • krachtige intuïtieve begeleiding,

 • creativiteit en

 • Psychic Potential.

Beweeg jezelf naar Meester. Meester over jouw Intuïtie en creëer actief jouw Gewenste Wonderlijke Leven.

Als je intapt in de verschillende krachtige Mind Waves die wij als mens hebben zoals de Alpha, Beta, Theta, Delta en Gamma staat, ben je meester over jouw Energetische en Menselijk leven.

Door jouw Mind te trainen, het Hart tot leider te maken en jouw bewustzijnsniveaus toe te eigenen en te verhogen opent het de deuren naar:

 • krachtige intuïtieve begeleiding,

 • creativiteit en

 • Psychic Potential.

Beweeg jezelf naar Meester. Meester over jouw Intuïtie en creëer actief jouw Gewenste Wonderlijke Leven.

800+ students enrolled

9 hours of training

Lifelong Access

Ben je klaar om je Ultieme Leven te (be)leven?

Meesterschap in Intuïtie is een 12-weekse reis naar binnen, waarin je de krachten herontdekt die altijd in je hebben gescholen. Elke dag, of wanneer het jou uitkomt, sluit je aan bij Energiewerker Marieke van Meijeren en duizenden anderen terwijl zij je leert in te tunen op jouw Ziel door jouw Hart en Intuïtie.

Marieke van Meijeren is benoemd tot De Spreekster van De Nieuwe Wereld en heeft al tienduizenden mensen geholpen naar een meer Zielsgedreven leven. Dit online programma dat geheel ontworpen is door haar is een van de beste alternatieven op een 1-op-1 met haar. Je leert alles dat zij in de afgelopen 20+ jaar heeft geleerd in slechts 30-60 minuten per week. Ze neemt je helemaal mee door de drie bewustzijnslagen, zodat jij daar Meesterschap in neemt en je jouw eigen deuren opent naar jouw Gewenste, Wonderbaarlijke Leven.

Aan het einde van dit traject heb jij Meesterschap over jouw Intuïtie, in plaats van dat je het gevoel hebt dat het leven jou leidt. Je volgt de synchroniciteiten en signalen van het Universum die voor jou bedoeld zijn moeiteloos en creërt jouw leven dat helemaal in lijn is met je Ziel.

Start your Conscious Revolution

Beweeg je door je 3 bewustzijnslagen heen

Leer weer te leven vanuit je ware Essentie: Ziel

Meesterschap in Intuitie van Marieke van Meijeren is designed om jou te helpen om te ascenderen door de 3 lagen van bewustzijn. Elke laag opent je wonderbaarlijk naar verbinding en sterker wordende intuïtieve krachten, omdat je steeds meer in een lijn komt met wat ervoor jou is. Psychic Potential, krachtige intuïtieve begeleiding en wonder van het leven wordt jouw dagelijkse werkelijkheid.

Your true essences will awaken in you!

Dit proces gaat veel verder dan boeken lezen en het intellectueel begrijpen van de materie over spiritualiteit en bewustzijn-methodes die je misschien in het verleden geprobeerd hebt. In plaats van je intellectueel te leiden naar helderheid en intuïtie, herontdek je het hier juist uit een puur bewustzijn en instinct die diep van binnen in jou aanwezig is. Hier ontdek je ook wat pure helderheid is en wat bijvoorbeeld succes en voldoening voor jou echt betekent – zodat je tot ware wasdom en uiting mag komen tot de Grootsheid die er in je zit.

Dit is hoe je boven de doelen en levensstandaard stijgt die jou niet langer dienen. En laat je de gevoelens los van ontevredenheid, stuurloosheid en leegte die voortkomt uit een spiritueel mis-aligned leven.

In plaats daarvan ben je eindelijk vrij om het leven te shapen in gemak vanuit meesterschap in intuïtie. Het leven wat vanuit jouw Ziel geleefd wilt worden!

Meet your Teacher

Spreekster, Schrijfster en Founder van De Bewustzijn School

“Iedereen kent wel dat plotselinge verlichte gevoel dat ‘alles klopt en overvloedig aanwezig is’ en dat het even heel rustig en fijn van binnen voelt. Dat is wat we in de essentie zijn, ons bewustzijn, maar dat we ergens in ons leven even zijn vergeten.”

Marieke kwam tot het besef dat iedereen een unieke manier heeft om zichzelf te laten leiden. Als je je meer bewust wordt van dat ‘Wat je bent’ en je zelf de schepper bent van je eigen leven, dan kun je gaan ervaren wie je werkelijk bent! Dan ga je naar een ruimer en dieper bewustzijn, waarmee je niet alleen jezelf bevrijdt, maar ook de wereld om je heen. En daar is het nu wel tijd voor. De wereld, de aarde en de mensheid kan al het hoger bewustzijn’ gebruiken om zo ook de wereld tot een bestaan te dromen. Want Samen, Ja samen zijn wij onmetelijk sterk.

Marieke van Meijeren, is oprichtster van De Bewustzijn School en onlangs benoemd tot één van de 100 duurzame jonge ondernemers van Nederland. Daarnaast wordt ze ook wel ‘De Spreekster van De Nieuwe Wereld’ genoemd. Naast de revolutionaire school die ze heeft neergezet wordt ze nu veel gevraagd als spreekster & energie healer op evenementen, retreats, business programs om haar (diepe) visie op het leven te delen. Want diep, licht en helder is Marieke.

Het Programma

Ontdek het Curriculum van het 12 weekse programma

Het Programma

Ontdek het Curriculum van het 12 weekse programma

hart meditatie liggend
The Starting Point

Ontdek in dit stadium jouw onbewuste en bewuste verhalen rondom slachtofferschap. Dit is de eerste stap naar bewustwording en het expanderen van je bewustzijn. Je onbewuste stukken zullen omhoog komen voor transmutatie, zodat je helderheid in je gedrag, denken en voelen krijgt. Vanuit de transmutatie kan jij je bekrachtigd en als nieuw gaan voelen.

Ontdek welke Slapstick Figuren je hebt: de onbewuste stukken waar jij nog oude verhalen afspeelt die jou blokkeren naar jouw gewenste leven
Transformeer je gedachten en belemmerende overtuigingen die steeds maar in de cirkel van negativiteit komen
Leer welke stem er tot je spreekt gedurende de dag en dit gericht aan te sturen vanuit je Ziel

Thuis zijn in Jezelf

Dit is de eerste stap naar bewustwording en het expanderen van je bewustzijn. Je onbewuste stukken breng je naar voren voor transmutatie, zodat je helderheid in je gedrag, denken en voelen krijgt. Vanuit de transmutatie kan jij je bekrachtigd en als nieuw gaan voelen.

Start met gedisciplineerd Transcendent te Reizen om ruimte te maken voor je Ziel
Heel oude pijnstukken van jezelf door ze volledig te ervaren en transformeren
Gebruik de techniek die Marieke dagelijks toepast om in te tunen op het moment en ruimte te maken voor je Ziel

De Overgave

Hoe meer bewustzijn jij krijgt over jezelf en het leven, hoe meer draagkracht, autoriteit, integriteit, zuiverheid en jij hebt over hoe jij het leven creëert. Je gaat in de kracht van het leven daadwerkelijk leven stappen, in plaats van het gevoel te hebben geleefd te worden.

Gebruik de krachtige tool om je Gewenste Wonderlijke Leven vorm te geven en stappen te zetten naartoe.
Ontdek de kracht van Stilte die je dagelijks beoefent waarin je gericht contact gaat leggen met je Hogere Zelf en Ziel
Leer technieken die Marieke dagelijks toepast zoals o.a. het Innerlijk Gesprek in stilte
Verdiep je beoefening van het Transcendent te Reizen met je Ziel

The Art of Honesty

Je gaat je bewustzijnsiveau over jezelf verhogen en verdiepen. Je gaat de deuren openen naar je intuïtieve vermogens en dat betekent dat je heel eerlijk vanuit zuiverheid naar jezelf gaat kijken. Want dan kan je gaan transformeren en leven vanuit je ware Essentie.

Leer jezelf op alle niveaus te zuiveren voor een heldere verbinding met je Ziel en zuivere lijn naar het Universum
Verdiep je beoefening om in het Transcendente Bewustzijn te verkeren
Ontdek hoe jij jezelf, je familielijn, je vrienden en alle relaties kan helen en opschonen
Leer hoe jij jouw volledige energie weer toe-eigent en intapt op verschillende frequenties

De Poort naar Psychic Abilities

Op dit niveau van bewustzijn zie je dat er geen problemen en moeilijkheden meer zijn, maar oneindige mogelijkheden en kansen. Je begrijpt dat je gedachten ‘hebt’ maar niet bent. Hier ga je leren om diep van binnenuit te gaan leven en dat naar buiten uit te dragen. Vanuit ware kracht.

Ontdek waar jouw Psychic Abilities vandaan komen, waar jij als Ziel vandaan komt en verwelkom je
Heavenly Family in je dagelijkse leven voor ondersteuning en begeleiding
Leer hoe jij verbinding legt met je Psychic Abilities en het Universum
Herinner je dat het een ‘Inclusief Universum’ is: om vertrouwen diep te integreren pas je de beroemde
Hart Start Oefening toe die jou versterken in je gewenste leven te leven en uit te dragen

De Stilte

Wanneer je alle gedachten, belemmeringen en blokkades loslaat, dan merk je op dat je niet meer beïnvloed raakt door de buitenwereld en kan gaan leven vanuit wat je in wezen bent: Ziel.

Leer hoe jij in gemak de ingevingen van je Hart kan volgen en vertrouwen
Maak weer een volledige verbinding met je ware Essentie en ontdek hoe je dit in je dagelijks leven implementeert
Je leert vanuit het Observerende Model naar jezelf te kijken
Leert door middel van meditaties naar je ziel/zijn te luisteren en de relatie opnieuw op te bouwen, te maken en steeds naar terug te keren

De Tool van Vergeving

In Zijns Bewustzijn ben je in staat oude patronen, meningen en oordelen te overstijgen, ook omdat je kunt begrijpen hoe deze ooit zijn ontstaan. Je identificeert je niet langer met al je gedachten en snapt dat je deze hébt maar niet bént. Hierdoor kan je alles in je leven steeds duidelijker observeren.

Leer het succesvolle model van Vergeving toe te passen
Leer jezelf in de verschillende Altered Mind States te brengen, zodat de ontvouwing van jouw Ziel,
intuïtie en Goddelijke begeleiding door jouw zintuigen en bovennatuurlijke zintuigen ervaren worden
Unlock Your Holy Gifts: Hands on het Alchemistische proces toepassen; zodat jij de Heilige Cadeaus ontvangt die het Goddelijke voor jou heeft, nadat je door diepe onbewuste lagen bent gegaan van het ego

Zielsverbinding

Je gaat de absolute waarheid over jezelf gaan integreren, de zelf die doorkomt vanuit je Blueprint. Je ontdekt hoe je jezelf in een bewustzijnsstaat kan brengen waardoor jouw grootste kracht en waarheid van het leven door je heen kan stromen.

Geef ruimte aan je Zielsfrequentie om te stromen door je hele zijn en daarmee een Zielsgedreven leven te leven.
Geef je over aan het Universum. Het Universum heeft je MEER te geven dan dat jij kan denken. Je leert in dit stadium hoe jij je succesvol, zonder er met ego controle erin te zitten, overgeeft aan het Universum
Leer te voelen wanneer je in de verkramping en controle zit en hoe je vanuit daar weer naar overgave en vertrouwen komt. Zodat jij jezelf niet meer in de weg staat.

Energy Alignment

Dit is het bewustzijn stadium waar je ware Visioning en Gewenste leven begint. Je ontdekt hoe je jezelf in een bewustzijnsstaat kan brengen waardoor jouw grootste kracht en waarheid van het leven door je heen kan stromen. Moeiteloos. Omdat je ingetapt en Hoog Uitgelijnd bent met intuïtie, inspiratie en het Goddelijke.

Ontdek welke Psychic Abilities er voor jou zijn en hoe je deze gaves kan herinneren, versterken en toepassen in je dagelijks leven
The Holy Allignment Roadmap: ontwaak in je Natuurlijke Ritme, het Ritme wat jouw hart uitdraagt.
Eenmaal ingeklikt in dit ritme, kom je in jouw ‘Heilige Allignment’. Vanuit hier ontvouwt jouw gewenste leven. Marieke van Meijeren leert jou hands-on in dit proces
Versterk je beoefening van Transcendent Reizen en verbind met je Zielsfrequentie

De kracht van Zelfrealisatie

Dit is het bewustzijn stadium waar je ware Visioning en Gewenste leven begint. Je ontdekt hoe je jezelf in een bewustzijnsstaat kan brengen waardoor jouw grootste kracht en waarheid van het leven door je heen kan stromen. Moeiteloos. Omdat je ingetapt en Hoog Uitgelijnd bent met intuïtie, inspiratie en het Goddelijke.

Neem volledige eigenaarschap en leiding over jouw leven. Voel hoe dat het Universum jou op elk moment steunt
Gebruik de kracht van Golden Healing & Golden Cleaning. Je bestaat uit energie en in de energie is alles één, maak gebruik van de verschillende technieken om je veld te reinigen en klaar te maken voor een nieuwe staat van bewustzijn
Je past het Universele Model van Marieke van Meijeren toe in alle segmenten van je leven. Zodat je begrijpt dat jij overal macht over hebt. Je stuurt jezelf in het gewenste leven

Inbellen

Alles in het Universum is energie en bestaat uit gouden draadjes aan informatie. Jij bestaat zelf ook uit gouden draadjes met eindeloze informatie. Vanuit jouw Goud kan jij verbinding maken met de wereld, dimensies, universa etc. om je heen.

Beoefen actief de inbellen-techniek om moeiteloos een intuïtie gedreven leven te leven, de signalen van het Universum te volgen en je Gaves te trainen en te gebruiken
Leer hoe jij gebruik maakt van jouw eigen Vortex om verbinding te leggen met de wereld, verschillende dimensies, lagen, universa etc.
Ontdek waar jij als Ziel vandaan komt en verwelkom je Heavenly Family in je dagelijkse leven voor ondersteuning en begeleiding
Maak actief dagelijks gebruik van je Psychic Abilities en leer hoe deze te versterken

Mastery

Vanuit het Puur Bewustzijn zien en voelen we dat we EEN zijn met alles wat er leeft en is. We leren dat we vanuit verschillende dimensies verbinding kunnen maken. Maar nu, het allerbelangrijkste, is dat je leert je over te geven aan het Leven wat ER VOOR je is, in plaats van het leven dat jij WILT hebben.

Visioning: Ontdek wat het Goddelijk voor leven voor jou heeft. Meestal is dat een leven boven al je eigen verwachtingen. Door Visioning toe te passen, kan het beeld of gevoel diep van binnen komen in plaats van dat je een beeld maakt (visualisatie)
Open je voor op meer gaves, signalen en openingen naar jouw Gewenste Wonderlijke Leven die gaan verschijnen in je dagelijks leven
Geef je over aan het Universum. Het Universum heeft je MEER te geven dan dat jij kan denken. Je leert in dit stadium hoe jij je succesvol, zonder er met ego controle erin te zitten, overgeeft aan het Universum

Wat je leert

Meedoen aan Meesterschap in Intuïtie beweegt je naar de meest waardevolle dagelijkse High Vibe Feelings:

 • Vertrouwen in het Hart
 • Liefde en Eenheid in plaats van stress en angst
 • Verbinding met je Psychic Potential
 • Overgave en Overvloed
 • In tune met het Universum – het geheel-
 • Hogere kwaliteit van leven en welzijn
 • Rust en Tevredenheid
 • Overzicht en richting

Wat je leert

Meedoen aan Meesterschap in Intuïtie beweegt je naar de meest waardevolle dagelijkse High Vibe Feelings

 • Vertrouwen in het Hart
 • Liefde en Eenheid in plaats van stress en angst
 • Verbinding met je Psychic Potential
 • Overgave en Overvloed
 • In tune met het Universum – het geheel-
 • Hogere kwaliteit van leven en welzijn
 • Rust en Tevredenheid
 • Overzicht en richting

Favorite Choice

Most Picked

Exclusief voor jou, het 12-weekse online programma voor €290,- i.p.v. €385

Alléén voor jou:

€ 385,-

€ 290

Ease in Access

Kies voor gemak

Ontvang direct het online programma en betaal in 3 termijnen

€ 385,-

€ 105,50 per termijn

Totaal incl. administratiekosten €316,50

Aan het eind van Meesterschap in Intuïtie begrijp jij hoe je verschillende Mind States in kan nemen en hoe je ze toepast in unieke manieren:

To shift your reality

Jouw dagelijkse practice van meditatie, healing, channeling, transcendente reizen en manifesteren gaan hogere hoogtes bereiken! Het intieme contact met je hart, de liefde voor jezelf en je Ziel openen de deuren naar een gevestigd wonderbaarlijk leven. In gemak. Living in Flow.

Dit is wat je krijgt

Het online programma bevat alles dat jij nodig hebt om Meester te worden van jouw Intuïtie.

 • 12 weken online lessen van Marieke van Meijeren
 • Meer dan 9 uur Training
 • Levenslange toegang
 • High Quality video lessen
 • Exclusieve Transcendente Reizen
 • Daily Practice Meditaties
 • Opdrachten
 • Toegang tot besloten Facebook community
 • Toegankelijk voor laptop, computer, tablet en smartphone
 • Bonus: 5x Transcendente Reizen ‘Essence of Inner Peace’
 • Bonus: 2x Favorite Class met Marieke van Meijeren

Dit is wat je krijgt

 • 12 weken online lessen van Marieke van Meijeren
 • Meer dan 9 uur Training
 • Levenslange toegang
 • High Quality video lessen
 • Exclusieve Transcendente Reizen
 • Daily Practice Meditaties
 • Opdrachten
 • Toegang tot besloten Facebook community
 • Toegankelijk voor laptop, computer, tablet en smartphone
 • Bonus: 5x Transcendente Reizen ‘Essence of Inner Peace’
 • Bonus: 2x Favorite Class met Marieke van Meijeren

Inclusief tijdelijke Bonussen

Bonus #1

2x All Time Favorite Transcendente Reis les met Marieke van Meijeren

In de All Time Favorite Classes krijg je toegang tot meer van Marieke haar wijsheid. Marieke spreekt o.a. over levensvisies, Transcendente Reizen, Blokkades opheffen en andere onderwerpen op het gebied van spiritualiteit en de Ziel. Deze sessies zijn de perfecte manier om jouw Meesterschap in Intuïtie een extra laag te geven.

Ter waarde van: € 26,-
Bonus #2

The Essence of Inner Peace | Transcendente Reizen Collectie

Tijdelijk ontvang jij The Essence of Inner Peace – Transcendente Reizen van Marieke van Meijeren met Binaural Beats cadeau bij jouw Meesterschap in Intuïtie. Deze studio kwaliteit opgenomen reizen zijn zo gemaakt dat jij een nieuwe diepte in gaat tijdens je Transcendente Reis. Je tapt door de binaural beats sneller in op de Theta Bewustzijnsstaat. Vijf Transcendente Reizen die jou dichter brengen bij Innerlijke Rust, Kalmte en Bliss. Reizen die jou terug brengen naar jouw essentie: Je Ziel.

Ter waarde van: € 67,50

Favorite Choice

Most Picked

Exclusief voor jou, het 12-weekse online programma voor €290,- i.p.v. €385

Alléén voor jou:

€ 385,-

€ 290

Ease in Access

Kies voor gemak

Ontvang direct het online programma en betaal in 3 termijnen

€ 385,-

€ 105,50 per termijn

Totaal incl. administratiekosten €316,50

Recensies

“Ik had van tevoren niet gedacht zo makkelijk tijd vrij te maken/ krijgen, met een fulltime baan, 2 jonge kinderen en een mega verbouwing aan ons huis. Ik ervaar de stilte in de storm. Ik ervaar liefde in iedere les (van het leven en van dit programma).

Wat is dit programma GOUD! Ik ben zoveel meer bij mij. Ik herken MIJ.  Dit programma laat mij echt van mij houden. En dat is zo niet in woorden uit te drukken.”

~ Maartje

“Meesterschap in Intuïtie helpt je de lagen af te pellen. Een onderscheid te maken tussen ego en jezelf. Als je je eigen stem wilt leren herkennen en die ook durven uitspreken is Meesterschap in Intuïtie een aanrader. . “

~ Astrid

“Ben jullie ongelofelijk dankbaar voor wat jullie mij hebben gebracht. Het heeft mij weer teruggebracht naar wie ik echt in WEZEN ben.

Ik heb nu geleerd om gecentreerd te blijven bij mijn eigen gevoel van liefde en dat ik ook de liefde mag delen naar mijn omgeving. Mijn omgeving ziet en voelt ook dat er iets in mij is veranderd. Mijn ogen stralen licht uit omdat ik voel dat ik dat in WEZEN ben.”

~ Inge

“Het heeft me antwoorden op nieuwe vragen gebracht, inzicht in mijn spirituele gaven, mogelijkheden tot oefenen, diepe reconnection met mijn innerlijk. Het heeft me geholpen steeds dieper en dieper aligned te raken en vanuit toelaten van oude blokkades en emoties die omarmd mochten worden, een leven vol ease en plezier te creëren. Het helpt me krachtiger voor mijzelf en mijn boodschap te staan en het ontroert me hoeveel steun, support en eenheid ik heb mogen vinden in deze fijne community. Heel bijzonder!”

~ Feline

“Meesterschap in Intuïtie voelt, na een periode van burn-out, angsten en paniek, als thuis komen. Thuiskomen in mijn hart. Het zorgt er ook voor dat de streber in mij achterover durft te leunen en te vertrouwen op dat alles zich ontvouwt op het juiste moment. Ik voel mijn grenzen weer en durf die aan te geven. Ik voel meer liefde voor mezelf, de mensen om mij heen, de dieren en de natuur. Ik word steeds meer mezelf. Dank dank dank, jullie verrichten wonderen!”

~ Sanne

“Ben jullie ongelofelijk dankbaar voor wat jullie mij hebben gebracht. Het heeft mij weer teruggebracht naar wie ik echt in WEZEN ben.

Ik heb nu geleerd om gecentreerd te blijven bij mijn eigen gevoel van liefde en dat ik ook de liefde mag delen naar mijn omgeving. Mijn omgeving ziet en voelt ook dat er iets in mij is veranderd. Mijn ogen stralen licht uit omdat ik voel dat ik dat in WEZEN ben.”

~ Inge

“Ik had van tevoren niet gedacht zo makkelijk tijd vrij te maken/ krijgen, met een fulltime baan, 2 jonge kinderen en een mega verbouwing aan ons huis. Ik ervaar de stilte in de storm. Ik ervaar liefde in iedere les (van het leven en van dit programma).

Wat is dit programma GOUD! Ik ben zoveel meer bij mij. Ik herken MIJ.  Dit programma laat mij echt van mij houden. En dat is zo niet in woorden uit te drukken.”

~ Maartje

“Ik had van tevoren niet gedacht zo makkelijk tijd vrij te maken/ krijgen, met een fulltime baan, 2 jonge kinderen en een mega verbouwing aan ons huis. Ik ervaar de stilte in de storm. Ik ervaar liefde in iedere les (van het leven en van dit programma).

Wat is dit programma GOUD! Ik ben zoveel meer bij mij. Ik herken MIJ.  Dit programma laat mij echt van mij houden. En dat is zo niet in woorden uit te drukken.”

~ Maartje

“Meesterschap in Intuïtie helpt je de lagen af te pellen. Een onderscheid te maken tussen ego en jezelf. Als je je eigen stem wilt leren herkennen en die ook durven uitspreken is Meesterschap in Intuïtie een aanrader. . “

~ Astrid

“Meesterschap in Intuïtie helpt je de lagen af te pellen. Een onderscheid te maken tussen ego en jezelf. Als je je eigen stem wilt leren herkennen en die ook durven uitspreken is Meesterschap in Intuïtie een aanrader. . “

~ Astrid

“Ben jullie ongelofelijk dankbaar voor wat jullie mij hebben gebracht. Het heeft mij weer teruggebracht naar wie ik echt in WEZEN ben.

Ik heb nu geleerd om gecentreerd te blijven bij mijn eigen gevoel van liefde en dat ik ook de liefde mag delen naar mijn omgeving. Mijn omgeving ziet en voelt ook dat er iets in mij is veranderd. Mijn ogen stralen licht uit omdat ik voel dat ik dat in WEZEN ben.”

~ Inge

“Ben jullie ongelofelijk dankbaar voor wat jullie mij hebben gebracht. Het heeft mij weer teruggebracht naar wie ik echt in WEZEN ben.

Ik heb nu geleerd om gecentreerd te blijven bij mijn eigen gevoel van liefde en dat ik ook de liefde mag delen naar mijn omgeving. Mijn omgeving ziet en voelt ook dat er iets in mij is veranderd. Mijn ogen stralen licht uit omdat ik voel dat ik dat in WEZEN ben.”

~ Inge

“Het heeft me antwoorden op nieuwe vragen gebracht, inzicht in mijn spirituele gaven, mogelijkheden tot oefenen, diepe reconnection met mijn innerlijk. Het heeft me geholpen steeds dieper en dieper aligned te raken en vanuit toelaten van oude blokkades en emoties die omarmd mochten worden, een leven vol ease en plezier te creëren. Het helpt me krachtiger voor mijzelf en mijn boodschap te staan en het ontroert me hoeveel steun, support en eenheid ik heb mogen vinden in deze fijne community. Heel bijzonder!”

~ Feline

“Het heeft me antwoorden op nieuwe vragen gebracht, inzicht in mijn spirituele gaven, mogelijkheden tot oefenen, diepe reconnection met mijn innerlijk. Het heeft me geholpen steeds dieper en dieper aligned te raken en vanuit toelaten van oude blokkades en emoties die omarmd mochten worden, een leven vol ease en plezier te creëren. Het helpt me krachtiger voor mijzelf en mijn boodschap te staan en het ontroert me hoeveel steun, support en eenheid ik heb mogen vinden in deze fijne community. Heel bijzonder!”

~ Feline

“Meesterschap in Intuïtie voelt, na een periode van burn-out, angsten en paniek, als thuis komen. Thuiskomen in mijn hart. Het zorgt er ook voor dat de streber in mij achterover durft te leunen en te vertrouwen op dat alles zich ontvouwt op het juiste moment. Ik voel mijn grenzen weer en durf die aan te geven. Ik voel meer liefde voor mezelf, de mensen om mij heen, de dieren en de natuur. Ik word steeds meer mezelf. Dank dank dank, jullie verrichten wonderen!”

~ Sanne

“Meesterschap in Intuïtie voelt, na een periode van burn-out, angsten en paniek, als thuis komen. Thuiskomen in mijn hart. Het zorgt er ook voor dat de streber in mij achterover durft te leunen en te vertrouwen op dat alles zich ontvouwt op het juiste moment. Ik voel mijn grenzen weer en durf die aan te geven. Ik voel meer liefde voor mezelf, de mensen om mij heen, de dieren en de natuur. Ik word steeds meer mezelf. Dank dank dank, jullie verrichten wonderen!”

~ Sanne

“Ik had van tevoren niet gedacht zo makkelijk tijd vrij te maken/ krijgen, met een fulltime baan, 2 jonge kinderen en een mega verbouwing aan ons huis. Ik ervaar de stilte in de storm. Ik ervaar liefde in iedere les (van het leven en van dit programma).

Wat is dit programma GOUD! Ik ben zoveel meer bij mij. Ik herken MIJ.  Dit programma laat mij echt van mij houden. En dat is zo niet in woorden uit te drukken.”

~ Maartje

“Ik had van tevoren niet gedacht zo makkelijk tijd vrij te maken/ krijgen, met een fulltime baan, 2 jonge kinderen en een mega verbouwing aan ons huis. Ik ervaar de stilte in de storm. Ik ervaar liefde in iedere les (van het leven en van dit programma).

Wat is dit programma GOUD! Ik ben zoveel meer bij mij. Ik herken MIJ.  Dit programma laat mij echt van mij houden. En dat is zo niet in woorden uit te drukken.”

~ Maartje

“Meesterschap in Intuïtie helpt je de lagen af te pellen. Een onderscheid te maken tussen ego en jezelf. Als je je eigen stem wilt leren herkennen en die ook durven uitspreken is Meesterschap in Intuïtie een aanrader. . “

~ Astrid

“Meesterschap in Intuïtie helpt je de lagen af te pellen. Een onderscheid te maken tussen ego en jezelf. Als je je eigen stem wilt leren herkennen en die ook durven uitspreken is Meesterschap in Intuïtie een aanrader. . “

~ Astrid

“Ben jullie ongelofelijk dankbaar voor wat jullie mij hebben gebracht. Het heeft mij weer teruggebracht naar wie ik echt in WEZEN ben.

Ik heb nu geleerd om gecentreerd te blijven bij mijn eigen gevoel van liefde en dat ik ook de liefde mag delen naar mijn omgeving. Mijn omgeving ziet en voelt ook dat er iets in mij is veranderd. Mijn ogen stralen licht uit omdat ik voel dat ik dat in WEZEN ben.”

~ Inge

“Ben jullie ongelofelijk dankbaar voor wat jullie mij hebben gebracht. Het heeft mij weer teruggebracht naar wie ik echt in WEZEN ben.

Ik heb nu geleerd om gecentreerd te blijven bij mijn eigen gevoel van liefde en dat ik ook de liefde mag delen naar mijn omgeving. Mijn omgeving ziet en voelt ook dat er iets in mij is veranderd. Mijn ogen stralen licht uit omdat ik voel dat ik dat in WEZEN ben.”

~ Inge

“Het heeft me antwoorden op nieuwe vragen gebracht, inzicht in mijn spirituele gaven, mogelijkheden tot oefenen, diepe reconnection met mijn innerlijk. Het heeft me geholpen steeds dieper en dieper aligned te raken en vanuit toelaten van oude blokkades en emoties die omarmd mochten worden, een leven vol ease en plezier te creëren. Het helpt me krachtiger voor mijzelf en mijn boodschap te staan en het ontroert me hoeveel steun, support en eenheid ik heb mogen vinden in deze fijne community. Heel bijzonder!”

~ Feline

“Het heeft me antwoorden op nieuwe vragen gebracht, inzicht in mijn spirituele gaven, mogelijkheden tot oefenen, diepe reconnection met mijn innerlijk. Het heeft me geholpen steeds dieper en dieper aligned te raken en vanuit toelaten van oude blokkades en emoties die omarmd mochten worden, een leven vol ease en plezier te creëren. Het helpt me krachtiger voor mijzelf en mijn boodschap te staan en het ontroert me hoeveel steun, support en eenheid ik heb mogen vinden in deze fijne community. Heel bijzonder!”

~ Feline

“Meesterschap in Intuïtie voelt, na een periode van burn-out, angsten en paniek, als thuis komen. Thuiskomen in mijn hart. Het zorgt er ook voor dat de streber in mij achterover durft te leunen en te vertrouwen op dat alles zich ontvouwt op het juiste moment. Ik voel mijn grenzen weer en durf die aan te geven. Ik voel meer liefde voor mezelf, de mensen om mij heen, de dieren en de natuur. Ik word steeds meer mezelf. Dank dank dank, jullie verrichten wonderen!”

~ Sanne

“Meesterschap in Intuïtie voelt, na een periode van burn-out, angsten en paniek, als thuis komen. Thuiskomen in mijn hart. Het zorgt er ook voor dat de streber in mij achterover durft te leunen en te vertrouwen op dat alles zich ontvouwt op het juiste moment. Ik voel mijn grenzen weer en durf die aan te geven. Ik voel meer liefde voor mezelf, de mensen om mij heen, de dieren en de natuur. Ik word steeds meer mezelf. Dank dank dank, jullie verrichten wonderen!”

~ Sanne

Vragen? Vraag maar raak!

Ben ik veel tijd kwijt met het volgen van het programma?

Wij weten ook hoe lastig het kan zijn om tijd te maken voor nieuwe programma’s, cursussen, workshops, etc. Bij Meesterschap in Intuïtie krijg je elke week, gedurende 12 weken, een videoles of ander materiaal, dat je dagelijks kan inzetten voor jezelf. Het kost je ongeveer 30-60 minuten per week

Kan ik op elk moment aansluiten?

Ja! Je kan op elk moment beginnen met het online programma!

Zit er een einddatum op het meedoen aan het programma?

Nee! Je kan op elk gewenst moment aansluiten dat jij voelt dat het tijd is. Nu dus? 😉

Zijn er specifieke dagen die ik moet reserveren in mijn agenda?

Nee! Meesterschap in Intuïtie hebben we zo gemaakt dat jij de regie houdt over je tempo. Jij bepaalt op welke dag en welke tijd je het volgt.

Moet ik bepaalde 'live' momenten bijwonen?

Moeten is hard werken en trekken, dat doen we niet bij Meesterschap in Intuïtie. Je volgt het programma wanneer het jou uitkomt, wij herinneren je gedurende 12 weken wekelijks aan dat er een nieuwe les voor je klaar staat.

Krijg ik huiswerk en word ik beoordeeld op de opdrachten?

Nee. De opdrachten zijn helemaal voor jou en behoren tot jouw proces. Hier zit geen goed of fout aan vast. Als je hulp nodig hebt, is er een privé groep op Facebook helemaal tot jouw beschikking voor inzicht, inspiratie en steun!

Hoe lang heb ik toegang tot het programma?

Het programma blijft levenslang voor jou beschikbaar om te volgen en zo vaak te doen als je wilt.

Wat gebeurt er als ik een les mis?

Lucky you werken we niet vanuit het ‘oude systeem’. Een les missen bestaat dus ook niet bij dit online programma! Je blijft alles gedurende 12 weken ontvangen en kan een les volgen wanneer je wilt. Het beste is wel de lessen op volgorde te volgen, om de diepte goed in te gaan en alle lessen te integreren.

Wat kan ik verwachten als ik het programma afrond?

Aan het einde van dit traject heb jij Meesterschap over jouw Intuïtie, in plaats van dat je het gevoel hebt dat het leven jou leidt. Je volgt de synchroniciteiten en signalen van het Universum die voor jou bedoeld zijn moeiteloos en creërt jouw leven dat helemaal in lijn is met je Ziel. You are Living your Soul’s Life!

Wat als ik hulp nodig heb?

Dit is geen één-op-één coachingprogramma, dus er zal geen individuele feedback zijn, maar we hebben verschillende manieren waarop we je kunnen helpen in je proces! Zo is er een privé groep met Likeminded Souls die jou ondersteunen, inspireren en inzichten kunnen geven. Ook zitten er teamleden van De Bewustzijn School in deze groep voor brandende vragen.

As seen on:

Elle
RTLZ
Marie Claire
Happinez
Flow
Bazaar