Selecteer een pagina

23.06.2021 | Astrologie

Intuïtie: de Taal van jouw Ziel

“The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift.” – Albert Einstein

Wat is intuïtie?
Intuïtie… Wat wordt er veel over geschreven en gezegd. Maar wat is het eigenlijk? Intuïtie is het grote cadeau dat wij hebben gekregen van het Universum. Het is een diep innerlijk weten dat losstaat van je verstand. Intuïtie is de taal van wat jij in wezen bent: jouw Ziel. Jouw Ziel spreekt in een heldere, duidelijke en liefdevolle taal tegen jou. Dit kan zich uiten synchroniciteiten, beelden en dromen.

Waarom zou je naar jouw intuïtie luisteren?

Jouw Ziel wilt dat jij jouw Ultieme leven leeft en zal jouw tekens geven om jou op jouw Zielenpad te sturen. Wanneer jij verbonden bent met jouw intuïtie, zal je deze tekens helder kunnen ontvangen. Dit wil niet zeggen dat het de weg van de minste weerstand is. Het kan goed zijn dat jij opeens heel duidelijk gaat voelen dat jouw werk niet meer bij jou past. Of jouw relatie, of vriendschappen. Maar weet dat jouw intuïtie het beste met jou voor heeft. Wanneer jij de moed hebt om te luisteren naar de Stem van jouw Ziel, zullen deze veranderingen naar de mooiste transformaties leiden waar jij alleen maar van zult groeien. Wanneer jij ‘ja’ zegt tegen jouw Ziel, zal je merken dat jouw leven in een flow komt. Het zal steeds makkelijker zijn om keuzes te maken waarvan jij weet dat ze goed voor jou zijn. Jouw frequentie zal verhogen waardoor jij gaat leven naar jouw Ware Essentie en dus het pad van jouw Ziel.

Hoe leer jij te luisteren naar jouw intuïtie?

Jij leert te luisteren naar jouw intuïtie door de relatie op te bouwen met jouw Ziel. Dit doe je niet door talloze boeken te lezen, maar door te voelen en te ervaren. Je Ziel spreekt tot je via je Hart en niet je Hoofd. Dit kan je dagelijks trainen door de gratis Hart Start meditaties te volgen of mee te doen aan de Transcendente Reizen. Door Transcendent te reizen werk jij samen met jouw Ziel door middel van jouw Hart. Zo ontwikkel jij al jouw hersenfuncties, en train je jouw Mind, waardoor jij in een Hoger Bewustzijn terecht komt. Hoe sterker jouw relatie is met jouw Ziel, des te duidelijker jouw intuïtie tegen jou zal spreken.

In liefde,
Joanne Boerema

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!