Selecteer een pagina

Instant Guiding 20min Podcast: De 5 beginselen van GROEI door Éowyn Currie

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”INSTANT GUIDING THE PODCAST” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”15px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Éowyn Currie // De 5 beginselen van GROEI” font_container=”tag:h3|text_align:center” google_fonts=”font_family:Lato%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_empty_space height=”15px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_empty_space height=”30px”][vc_column_text]In deze 20e podcast leert Éowyn jou wat de 5 beginselen van groei zijn en hoe jij ze voor jezelf toe kan passen voor een leven in meer vertrouwen, vreugde en succes. Éowyn is de nieuwste teacher bij De Bewustzijn School en geeft om de vrijdag haar les ‘Moeiteloos Leven’. Luister mee naar deze podcast en hoor welke ultieme TIP Éowyn met jou te delen heeft voor een kickstart naar groei.

Meer weten over Éowyn?
Neem een kijkje op haar website

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/Juq_69umU6w” align=”center”][vc_empty_space height=”40px”][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Tegenwoordig is zoveel gebaseerd op angst! “Als ik niet die baan krijg dan….als ik niet dat huis heb…dan ben ik niet goed genoeg” of “Wanneer ik dat heb, dan ben ik gelukkig!” Dit zijn voorbeelden van veel voorkomende overtuigingen die gebaseerd zijn op angst.
De vijf beginselen van groei halen je uit deze vecht, vlucht en freeze stand en leren jou te leven in vertrouwen! Leven in vertrouwen is leven in liefde. Liefde voor jezelf en je omgeving. De beginselen bestaan uit:
1. Connectie
2. Circulatie
3. Moeiteloze respons
4. Ongebonden intentie
5. Unieke bijdrage

 

De theorie is één aspect en vervolgens deze kennis daadwerkelijk toepassen is waar de les van Éowyn: ‘Moeiteloos Leven’ over gaat.

Je krijgt verschillende oefeningen waaronder begeleide meditaties en leert werken met de ademhaling via het hart. Met deze ademhaling haal je het stresshormoon cortisol naar beneden. En minder stress betekent betere focus én in staat zijn naar een breder perspectief te kijken. Het zijn praktische oefeningen die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Om zo, stap voor stap, een diepgaande verandering in je leven aan te brengen.

Een moeiteloos leven betekent niet dat je geen moeite hoeft te doen om te veranderen. Maar dat je ná de verandering, moeiteloos kan leven.

 

Meer van Éowyn

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

WEBSITE

[/vc_column_text][vc_icon type=”linecons” icon_linecons=”vc_li vc_li-world” color=”custom” align=”right” custom_color=”#55bc83″ link=”url:http%3A%2F%2Fabcgeeftmee.nl|||”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

FACEBOOK

[/vc_column_text][vc_icon type=”typicons” icon_typicons=”typcn typcn-social-facebook-circular” color=”custom” align=”center” custom_color=”#55bc83″ link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fabcgeeftmee%2F|||”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

CLASSES

[/vc_column_text][vc_icon type=”typicons” icon_typicons=”typcn typcn-ticket” color=”custom” custom_color=”#55bc83″ link=”url:https%3A%2F%2Fwww.eventbrite.nl%2Fe%2Ftickets-moeiteloos-leven-55960570573|||”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!