De weg naar Innerlijke Rust

Ervaar ware tranquility, vrede en helderheid in je Mind, Body en Soul elke dag

De status quo van de meeste mensen is dat zij verslaafd zijn aan stress en onrust en niet weten hoe het is om in ware, diepe ontspanning te verkeren.  

Los daarvan word je dagelijks uitgedaagd door triggers, storingen en mensen die de afleiding brengen en waardoor je wegstapt van je innerlijke rust. Hoe zou het zijn om in elk moment – hoe overwhelming en stressvol het is – juist een diepe ontspanning, rust en stilte te ervaren? 

In deze verdiepende course met videoles, nazorg en integratie oefeningen en TR (Transcendente Reis) van de Summer School neemt Marieke je aan de hand mee in ‘De weg naar Innerlijke Rust’. 

Eenmalige betaling van €20,- eindeloos terugkijken

Leven vanuit een diep innerlijke rust betekent dat je mentale helderheid hebt en moeiteloos vanuit een verhoogd bewustzijn kan handelen.

Het leven overkomt je niet meer en het voelt niet als dat jij in een opblaasbootje door de wilde rivieren raast. Innerlijke Rust is jouw ankerpunt in het leven om vanuit te leven en je leven in te richten. 

Wat je ziet gebeuren bij mensen die diepe innerlijke rust ervaren is dat zij:

Gelukkiger zijn
Stressbestendig zijn
Betere nachtrust hebben
Oplossingsgerichte mindset hebben
Vertrouwen ervaren in het leven
Vrijheid voelen in hoe zij hun leven inrichten

Het is namelijk zo dat wanneer jij innerlijke rust ervaart, je moeiteloos de taal van je Ziel, het Goddelijke en het Universum verstaat. De weg van Innerlijke rust is daarmee ook de weg naar Mystieke ervaringen in ons dagelijks leven. 

In deze Course leert Marieke van Meijeren je de ins- en outs van het onderwerp: Innerlijke Rust.

Tevens maak je onder begeleiding van Marieke haar stem, Isochronic Tones en binaural beats een Transcendente Reis om Innerlijke Rust te ervaren en te cultiveren voor dagelijks gebruik..

De Course is eindeloos beschikbaar voor je om te volgen en de TR is te downloaden, zodat je in elke levensfase een nieuwe verdieping, inzichten en informatie kan halen uit de course.

Teacher: Marieke van Meijeren
Lengte Video & Nazorg video: 30 minuten
Lengte TR (Transcendente Reis): 45-60 minuten
Toegang vanaf: 24 juli 2023 | 20:00 uur
Categorie(ën): Bewustzijn, Ziel, Mentale Rust, Ontstressen

Eenmalige betaling van €20,- eindeloos terugkijken