Selecteer een pagina

4.08.2017 | Online School

Inbellen met jezelf en groots creëren – Marieke van Meijeren

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Inbellen met jezelf en groots creëren – Marieke van Meijeren” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”6454″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Deze week helpt oprichtster Marieke jou om in te bellen met jezelf en groots te creëren.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]

Ik zit in mijn school. Mijn eigen School. De Bewustzijn School, wat een cadeau! Deze School is anders dan de vorige scholen die ik bezocht heb. Die scholen heb ik bezocht omdat het een ‘soort van‘ moest. Ik kan mij nog herinneren dat ik niks begreep van mijn eerste jaren op de Basisschool.

Vragen als: Wat is iedereen hier nu aan het doen? Waarom zolang zitten? Waarom moet ik dit leren? Waarom mogen we maar 2 x naar buiten? Waarom alleen met mijn ‘hoofd’ leren? Waarom? Ik stelde mijzelf heel bewust die vragen, dat ging voor mij ‘vanzelf’.

Ook kreeg ik dan heel helder antwoord van binnen. Van binnen uit klonk er dan een stem die het volgende zei: Marieke; “De wereld waar je nu in geboren bent IS zo. Aan jou om je daar nu ergens tot een bepaald niveau in te ‘passen’ en dan later als je groter bent weer terug te gaan naar binnen naar je eigen kern.”

Binnen in mij is de kern. Het hart. De Spirit. Die kern hoort, ziet en voelt helder. Waar het allemaal op neerkomt is dat er iets Groters aanwezig is waar wij uit voortkomen en allemaal in samenzijn. Als wij daaruit geschept zijn, betekend het dan ook dat jij zo Groots, Liefdevol en licht bent?

In mijn perceptie is dat een volmondige JA. Want waar jij uit bestaat is van exact dezelfde materie als het Grote Geheel. Met je hart en je ziel kan je als het ware ‘inbellen met ‘daarboven en daar binnen’. Mediteren is dus tweeledig het is de zender en de ontvanger.

Die ‘inbel’ lijn kan je versterken, ruis vrij maken en ook voor jezelf als een kapitein gebruiken. Zodat het leven van binnen en van buiten ‘zacht, blij, rustig en overvloedig wordt’. Maar vooral doordrenkt met vertrouwen want je weet je richting heel duidelijk.

Dat vertrouwen hervindt je weer in jezelf op De Bewustzijn School. Waar je weer ontdekt. Waar je weer voelt. Waar je weer herinnert. Waar je weer contact maakt met je hart. Waar je je Spirit leert kennen. Waar je jouw Mind traint. Waar je dus….jouw leven creëert zoals jij het allerliefste voor je ziet.

Ik bel elke dag twee keer gericht naar binnen. In de ochtend na het ontwaken en in de avond. Zo ga ik gericht met gevoel, mijn Mind, Body & Spirit de dag in of uit.

Probeer het ook eens… It Works!

~Marieke van Meijeren~

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Related Posts
You may like this: STOP de film “Hoe het zou moeten zijn”. 

Premium Program
Iedere acht weken start het Premium Program: Meesterschap in Zelfvertrouwen. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, geef je nu op!

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

De Bewustzijn School is de plek midden in de pijp in Amsterdam waar je dagelijks kan werken aan je bewustzijn en ontwikkeling door het volgen van Mind, Body & Spirit lessen. Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!