Selecteer een pagina

23.07.2020 | Soul searching

Hoogsensitiviteit bestaat niet | Unbound Self Love

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”UNBOUND SELFLOVE” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”43590″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Hoogsensitiviteit (HSP) is vanuit ego perspectief geschept om individuen te kaderen, begrijpen en in een groep te zetten. We hebben verschillende criteria genomen hoe we een persoon meten en vanuit dat punt persoon in kwestie in een hokje te plaatsen. Af te scheiden van de rest.

Vanuit daar kan de persoon zich aanpassen aan het woord, de vibratie van het woord en daar weer een nieuwe plek in nemen.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

Woorden zijn kracht. Woorden scheppen. Woorden word je.

En vanuit dat woord zien we tegenwoordig heel veel mensen die zich op een bepaalde manier ‘gedragen’ en verwoorden:

“Ik ben te gevoelig voor deze ruimte”
“Ik kan niet naar de Ikea, daar word ik niet goed van”
“Ik ben te hooggevoelig om nog met hem of haar om te gaan”
“Ik ben een HSP-er”
“Ik ben hooggevoelig”

Maar eigenlijk in de diepte van het onderbewustzijn zijn er andere dingen aan de hand die de motor laten draaien. De stress die je zelf voelt, de ownership die je niet pakt, de verantwoordelijkheid van al je dimensies en manifestaties die je krijgt.
Die worden aangedraaid door een molen aan overtuigingen die we in de diepte niet helder op ons vizier hebben. Zoals:
✨ Ik ben niet goed genoeg
✨ Ik ben niet geliefd
✨ Ik ben het niet waard
✨ Ik ben speciaal (!)
✨ Ik ben raar

Vanuit die motor nemen wij op de oppervlakte maar al te graag de nieuwe jurk: HSP in ontvangst en dragen het graag thuis, op het werk, tijdens uitgaan, dineren of groepsbijeenkomsten. Het geeft ook wel een glans. Het valt op. Mensen gaan naar je luisteren met aandacht en dat voedt je nog meer om die jurk niet meer uit te doen.
Maar de onderlaag van jou, wordt niet gezien en gevoed. Er wordt niet voor gezorgd. En daar gaat hooggevoelig over.

We leven in een tijd die snel verandert. Kan je nog mee? Lukt het je om met je mind andere percepties en vooral de neutrale ruimte te hervinden in jezelf en daarbuiten?
De neutrale ruimte die jij vormgeeft. En wat geef jij aan de neutrale ruimte? En welke plek neem je in deze neutrale ruimte? Wie ben je daar? En wat kom je ontvangen in deze neutrale ruimte?
De neutrale ruimte is de dimensie waar wij naartoe aan het bewegen zijn. Noem het zoals je wilt. Maar wellicht ken je van 3d naar 5d. Wellicht ken je van donker naar licht? Wellicht ken je van angst naar liefde? Wellicht ken je van beperking naar expansie?
Maar in die neutrale ruimte is alles en iedereen neutraal. Gelijk aan elkaar. En wat neem jij dan mee in je rugzak?

 

MANTRA
Ik ben gevoelig. Ik ben een voeler. Ik kan bij mijzelf blijven. Ik heb geen label nodig. het is allemaal niet nodig. Ik hoor bij mijzelf. Ik ben thuis en kan voor mijzelf zorgen. Daar waar ik gevoelig ben, omdat ik een voeler ben. Gevoelens komen en gaan door mij heen. Ik ben een huis voor het gevoel.

Menszijn houdt in dat we allemaal voelers zijn. Wij doen dat allemaal op onze unieke manier. En op ons eigen ritme en tempo. Maar we zijn allemaal voelers.
Door het label van HSP of Hoogsensitiviteit te dragen maken we onszelf weer klein. We zetten onszelf een paar trillingen naar beneden en gaan vanuit ego de dag of ontmoeting in waarin we geen contact maken met elkaar. Maar wat nu als je de label loslaat en de ontmoeting ingaat zonder dat alles? Dat je jezelf kan zien en voelen als HEEL en de ander ook? Dan maak je verbinding vanuit je hart en de neutrale ruimte. Daar waar alles mag en kan ontstaan.

Dan zijn we onszelf dankbaar dat we het spel stoppen. De jurk hangen we in de kast om het vervolgens niet meer aan te doen, maar als een warme herinnering naar een tijd waarin je aan het groeien was te kunnen bewonderen. Zo is het.

Je stapt de neutrale ruimte in als een nieuw persoon. Wat lichter, doordat je rugzak minder zwaar is omdat de jurk thuis is blijven hangen.
Je voelt je gelijk en neutraal in deze staat.
Daar waar je in geboren bent.

Vanuit hier maken we contact met elkaar zonder iets er tussen.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Unbound Self Love

“As Above, So Below
So Within, So Outside”

In Liefde,
Marieke van Meijeren

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”Ontdek wie je écht bent zonder al die labels” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Unna%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Join de Online Live Class op dinsdag 28 juli om 19:00u” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#f56f5d” btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”left” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#f56f5d” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fsacred-spirit-sessions-online-class%2F|title:Sacred%20Spirit%20Sessions%20%E2%80%93%20ONLINE%20CLASS||” custom_text=”#ffffff”] 

Heet jezelf weer helemaal welkom en voel de diepe verbinding die je misschien even kwijt was of even vergeten, tijdens de Unbound Self Love Class. Tijdens de Transcendente Reis ga je samen met Marieke diep en licht. Voor heling. Voor Liefde. Door Liefde. Ook houdt Marieke natuurlijk weer haar Q&A voor je vragen en een Talk.

Join duizenden mensen die wekelijks naar de lessen van Marieke van Meijeren gaan om naar de Talk: ‘Unbound Self Love’ te luisteren, jouw persoonlijke vraag te stellen en af te reizen naar de diepte van je Hart, waar de liefde eeuwig stroomt als een fontein. Zodat jij meer kan ontvangen van het Leven!

Dinsdag 28 juli 2020 om 19:00 uur gaat Marieke live tijdens de online class: Unbound Self Love. Deze les duikt ze weer specifiek in op HOOGSENSITIVITEIT. Doe je ook mee? Je kan ook de live class op een ander moment bijwonen, je krijgt namelijk sowieso de replay link! Boek je ticket via de knop hieronder:

[/vc_cta][vc_empty_space][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!