Selecteer een pagina

Hoe vind je gronding in je diepste kern?

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Hoe vind je gronding in je diepste kern?” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”11670″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Your life if about your SELF (S E L F = Selfcare Empowerment Love Freedom). Veelal laten we onze keuzes, geluk en welzijn beïnvloeden door externe factoren. Door gronding te vinden in je diepste kern, kunnen we de liefde en vrijheid in ons leven weer overvloedig laten stromen. 

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

Belang van stabiliteit en veiligheid

Wij zijn energetische wezens en hebben net als elektriciteit aarding nodig om stabiel en veilig te zijn. Helaas zoeken met name vrouwen stabiliteit en veiligheid vaak buiten zichzelf: in anderen (partner, gezin, familie, vrienden etc.) of in onze rollen (echtgenote, moeder, zakenvrouw, vriendin etc.) Daarmee geven zij hun vrijheid, kracht en eigenwaarde weg en maken ze anderen verantwoordelijk voor hun keuzes, geluk en welzijn.

Dat dit serieuze consequenties heeft merk ik dagelijks in mijn praktijk waarin ik vrouwelijke professionals begeleid die bij mij komen met psychische of lichamelijke klachten gelinkt aan depressie, langdurige stress of een burn-out.

Behalve de frustratie dat zij hun macht uit handen hebben gegeven is er nog een ander probleem. Rollen kunnen veranderen en mensen verdwijnen soms uit hun leven. Daarmee komen die stabiliteit en veiligheid op losse schroeven te staan met angst en onzekerheid als gevolg.

[dt_gap height=”8″ /]

Zoek gronding in jezelf, in je diepste kern

De oplossing is dichtbij maar voor veel vrouwen nog onbekend terrein. Zoek de gronding in jezelf, in je diepste kern, en geef je tegelijkertijd over aan iets dat altijd liefdevol aanwezig is en vele malen groter en wijzer dan jijzelf of anderen; het universum.

Dat klinkt mooi, maar hoe doe je dat?

[dt_gap height=”8″ /]

1. Leiderschap nemen over je eigen leven

Allereerst door leiderschap te nemen over je eigen leven, je toekomst, je keuzes, door echt te gaan luisteren naar wat jij wilt, wat goed voelt voor jou en daar gehoor aan te geven, wat de eventuele consequenties daarvan ook zijn, maar ook bereid te zijn de consequenties te aanvaarden. Jouw energie is daarbij jouw kompas en dat maakt externe validatie onnodig.

[dt_gap height=”8″ /]

2. Meebewegen met de veranderingen in je leven

Vervolgens door te accepteren dat het leven slechts deels maakbaar is en onze controle daarover zeer beperkt. Veranderingen horen bij het leven en wij, als onderdeel van het universum, bewegen mee met de cycli van het bestaan. Dat is niet altijd leuk, maar je hieraan overgeven geeft ook rust en het vertrouwen dat het uiteindelijk goed komt.
Kracht en eigenwaarde ontstaan niet door je te verzetten tegen het onvermijdelijke maar door mee te bewegen met veranderingen en overeind te blijven.

[dt_gap height=”8″ /]

3. Gronden met de aarde

Als laatste door te aarden of te gronden. Gronden met de aarde betekent dat je bewust aanwezig bent in je lichaam en dat je een energetische verbinding aangaat met de aarde via je basischakra’s en je voetchakra’s. Aarden kun je onder andere door lichamelijke activiteiten, yoga, tuinieren, massage, meditatie, visualisatie of energetisch werk zoals pranic healing.

Bovenstaande stappen zorgen ervoor dat je bewust, in verbinding en vol vertrouwen gebruik kunt maken van alle energie die het universum jou ter beschikking stelt zodat je kunt worden wie je van nature altijd al geweest bent. Your true self!

Alles is energie!
Jij en ik ook,

Alexandra Besel

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Live Love Light Up!

Dat is de missie van energetisch psychologe, EFT expert en pranic healer Alexandra Besel. Wil je weten wat Alexandra voor jou kan betekenen en hoe jij kunt werken aan jouw S E L F? Neem dan contact op via email (hello@alexandrabesel.com) om een afspraak te maken voor een vrijblijvende inspiratie sessie of check www.alexandrabesel.com. Of kom naar haar lessen ‘Live Love Light up’ op de oneven zondagen bij De Bewustzijn School.

Niets meer missen van De Bewustzijn School?

Blijf dan op de hoogte via onze Facebook of Instagram en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!