Selecteer een pagina

5.03.2017 | blog, Online School

@SCHOOL by Jamie: Hoe krijg ik meer rust in mijn leven?

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”@SCHOOL by Jamie: Hoe krijg ik meer rust in mijn leven?” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”4587″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Die vraag kwam deze week naar voren tijdens de intakegesprekken die ik voer op De Bewustzijn School. De gesprekken zijn voor mij een spiegel. Zo ook deze vraag. Ik dacht na over wat ik die dag allemaal had gedaan.

Mijn agenda was volgeboekt. Ik had om 10 uur de Monday Morning Meeting met het team van de school. Vervolgens ben ik door gegaan naar Slachtofferhulp Nederland, waar ik sinds kort werk als hulpverlener en van 17 tot 21 uur naar De Bewustzijn School voor intakegesprekken.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Een jaar geleden was ik na zo’n dag helemaal kapot. Ja, ik ben wel moe, maar ik heb niet meer dat leeggezogen gevoel wat ik het liefst wil dempen met een goed glas rode wijn. Als je niet weet waar ik het over heb, ga dan eens op een vrijdagmiddag om 17 uur naar een doorsnee kroeg.

Wat is er ten opzichte van vorig jaar veranderd? Veel. Via De Bewustzijn School heb ik veel inzichten gekregen in wat ik wel en niet wil, wel en niet fijn vind. Wat mij erg helpt om de balans te behouden is het inbouwen van momenten voor mijzelf.

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Mediteren. Ik mediteer elke dag. Soms wordt in een intakegesprek hier met verbazing op gereageerd. Elke dag?! Ja, elke dag. Het liefst in de ochtend, want dan begin ik de dag met een moment van innerlijke rust, wat ik meeneem in de rest van mijn dag. Op deze drukke maandag was ik vroeg wakker vanwege mijn lieve vriend die naar zijn werk ging. Dat gaf mij de mogelijkheid om mee te doen met de Morning! meditatieles op de School. Als je net begint met mediteren of het fijn vindt om in een groep te mediteren; we hebben verschillende meditatielessen op De Bewustzijn School.
Me-time. Door de dag heen houd ik dit gevoel van innerlijke rust vast door goed voor mezelf te zorgen. Dit doe ik door gezond te eten (tip: check voor inspiratie de Yummy for your Tummy recepten van Marieke op Facebook). Eet bewust. In plaats van een broodje stouwen achter je laptop, geniet van wat je jouw lichaam voedt. Naast gezond eten neem ik door de dag heen korte time-outs om weer op te laden en bij mijzelf te komen. Ik zoek een rustig plekje op en adem 3 x diep in en uit of ik plug mijn oordoppen in en luister naar mijn favoriete nummer.

Dit is wat ik doe om meer innerlijke rust te creëren in mijn soms hectische leven. Ik nodig jou uit ook bewuster bij jezelf te staan door de dag heen. Voor iedereen houdt dit wat anders in. Wil je een keer sparren over wat voor jou kan werken meer innerlijke rust te krijgen in jouw leven en hoe De Bewustzijn School jou daarmee kan helpen? Boek dan jouw persoonlijk intakegesprek via de website of de MINDBODY app en start jouw journey.

Liefs,

~Jamie~

Resoneert het verhaal van Jamie? Wil jij ook meer innerlijke rust in je leven creëren? Investeer in een weekpas (6 lessen voor €25) en voel welke les bij jou past! Invest in HAPPY ! Start vandaag nog met jouw reis. 

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Niets meer missen van De Bewustzijn School? 
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

 

De Bewustzijn School is de plek midden in de pijp in Amsterdam waar je dagelijks kan werken aan je bewustzijn en ontwikkeling door het volgen van Mind, Body & Spirit lessen. Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!