Selecteer een pagina

Hoe bewandel je een nieuw pad?

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Hoe bewandel je een nieuw pad?” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”10615″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Of je nu zat bent met wat je nu doet of je echt je bestaan wilt verbeteren, je kunt direct een beslissing nemen om te veranderen, zodat je kunt genieten van een beter, meer lonend leven. Je leven veranderen is een reis, het leven draait allemaal om het maken van veranderingen en om te groeien.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]In de winter van 2013 voelde ik me fragiel. Parttime werklozen en fulltime niets, midden in het herstellen van een recent hartenpijn, ontnuchteren en een enorme mislukking voelen in mijn relatie en zakelijke onderneming. Op dat moment wist ik totaal niet meer waar ik naar toe zou gaan of op uit zou komen. Al helemaal niet wat mijn nieuwe dromen zouden worden. Ook al was ik doodsbang en twijfelachtig en op mijn donkerste moment, maar vrij zeker dat ik geen ongelooflijke fout maakte, wist ik zonder twijfel dat het tijd was om te veranderen. Het was tijd om een nieuw pad in te slaan.

 

Overweeg JIJ een enorme verandering te maken?

Sta je klaar om JOUW pad te vinden, te volgen of vast te leggen? Als dat zo is, zou ik willen voorstellen om naar binnen te gaan, en denk maar vooral voel wat het leven voor je betekent, zo kun je beter inzicht krijgen in je nieuwe richting

 

Je eerste stap

Doormiddel van ruimte en rust te creëren kun je je huidige leven vanuit een ander perspectief gaan bekijken en je HART  weten te openen. Een gevoel van verbondenheid met de wereld en zien dat je deel bent van iets groters geeft je rust en welbehagen voor je volgende stappen. Vertrouw op jezelf, het onbekende en stop met proberen te bepalen hoe je leven eruit zal zien. Vertrouw erop dat er zelfs in moeilijke tijden iets positiefs te vinden is. Je kunt altijd je keuzes weer aanpassen.

Denk niet: “Wat als?” Vraag je niet af wat er zou gebeuren als je op het oude pad was gebleven. Dingen zullen niet altijd soepel verlopen en dat is helemaal OK.

 

Hoe zet je jezelf op de weg van verandering?

 

1. Visualiseer je grootste wensen en schrijf ze op.

Door stil te staan bij wat jij het liefste wilt, verleg je je focus. In plaats van je te richten op de anderen, kun je nu ook jouw eigen verlangens en wensen mee laten wegen in een te nemen besluit of een te kiezen richting. Wat jij belangrijk vindt, wordt medebepalend voor je besluit.

 

2. Stel jezelf de vraag ‘wat is het ergste wat er kan gebeuren?’

In welke situatie je je ook bevindt, er is altijd keuzemogelijkheid! Wanneer je voor jezelf afwegingen hebt kunnen maken en hebt kunnen overzien wat de consequenties zijn van een keuze, blijkt dat het ook makkelijker is deze te aanvaarden. Je hebt er immers zelf voor gekozen.

 

3. Moeten of willen?

Sta eens stil bij de vraag of je iets van jezelf moet doen of wilt doen. Vind je dat je iets moet doen? Ga er dan even voor zitten en schrijf voor jezelf op wat je redenen zijn. En kijk er nu nog eens mild en vriendelijk naar, en vervang het woordje moeten voor willen. Hoe staat het er dan voor? Natuurlijk moeten er soms dingen gebeuren, maar kan het wellicht ook anders? Moet iets op deze manier, of nu gelijk? Gun je zelf de ruimte om te onderzoeken of en hoe je iets wilt gaan doen. Op het moment dat je ergens zelf voor kiest, ben je gemotiveerder en levert een activiteit je meer energie op.

 

De belangrijkste schakel is Zelfliefde

Van jezelf houden betekent: volledig accepteren waar je staat. Erin geloven dat je helemaal op het juiste moment, op de juiste plek bent. De grap is dat je je uiteindelijk eigenlijk áltijd op het juiste pad bevindt, ook als dat misschien niet zo voelt… Het is niet erg als dingen even niet voor de wind gaan. Achteraf is dat waardoor je groeit en leert. Probeer te vertrouwen, te zien hoe ver je wél gekomen bent, wat je bereikt hebt en daar dankbaar voor te zijn.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Awaken Self-Love

In 2013 had Natasja Pelgrom genoeg van haar fast-passed levensstijl. Ze begon een reis naar binnen, sloot haar bedrijf en wijdde zich aan de verkenning van het bewustzijn. Nu is Natasja een Holistic Transformational Mentor. Ze staat mensen bij die op zoek zijn naar transformationele hulpmiddelen om hun eigen genezing / transformatie van binnenuit te ondersteunen en een optimaal welzijn te bereiken. Leer meer over Natasja en wat ze doet op www.natasjapelgrom.com. Of kom naar haar ‘Awaken Self-Love’ les bij De Bewustzijn School.

Niets meer missen van De Bewustzijn School?

Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!