Selecteer een pagina

21.08.2017 | Online School

Help – Fien Kestelyn

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Help – Fien Kestelyn” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5119″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Na alle commotie en overvloed van mijn verjaardag week kwam de onvermijdelijke weerslag. Twee weken terug had ik het over dat ik niet echt het gevoel had dat mijn leven op de rails zat. De wet van de Aantrekkingskracht leek een mysterie en een week later ziet het er nog niet echt veel beter is.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Al dagen bevind ik me in een toestand ergens tussen controle, paniek, uitstelgedrag en ontkenning. Echt iedereen vraagt me constant of ik al een appartement heb gevonden en ik word er echt misselijk van. Ik luisterde al tientallen video’s van Abraham Hicks en Gabrielle Bernstein, maar niets lijkt te werken. Zelfs het boek van Yogagirl kan de blokkade niet opheffen. Ik mediteerde al drie keer op twee dagen, had drie yogasessies, maar vanavond is mijn batterij leeg en beslis ik toch niet naar mijn buikdansles te gaan. Iedere kans om die bank te verkopen viel in het water en vandaag zat ik te huilen op de trein na het lezen van een mailtje dat weer iemand had afgezegd omdat die dacht dat ik een Marktplaats oplichter was.

Ik moet iets doen zodat ik niet naar de chocolade, de wijnfles of sigaretten grijp, dacht ik bij mezelf. Halverwege een filmpje over EFT begin ik te snikken en zeg luidop dat ik hulp nodig heb, ik heb hier echt hulp bij nodig! Iets of iemand moet me helpen in deze appartement crisis. En na de breakdown kwam de doorbraak. Ik heb hulp nodig en kan dat gewoon vragen. Het universum was me aan het testen tot ik eindelijk eens aan de alarmbel zou trekken en zeggen dat ik het niet meer alleen kan. Gelijk stuur ik een paar mailtjes, post ik een blog, doe enkele yogaoefeningen en voel me tien kilo lichter. Het verschil met deze vorm van actie was dat het uit vertrouwen kwam en niet uit angst. Mijn situatie is nog altijd hetzelfde als een uur geleden, maar mijn gevoel is 180 graden gedraaid. Ik had gewoon hulp en vertrouwen nodig, wie had gedacht dat de oplossing zo simpel was.

~Fien Kestelyn~

Lees meer van Fien op haar eigen blog: BeterBloot.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Related Posts
You may like this: De wet van de aantrekkingskracht

Premium Program
Iedere acht weken start het Premium Program: Meesterschap in Zelfvertrouwen. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, geef je nu op!

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

De Bewustzijn School is de plek midden in de pijp in Amsterdam waar je dagelijks kan werken aan je bewustzijn en ontwikkeling door het volgen van Mind, Body & Spirit lessen. Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!