Selecteer een pagina

7.07.2017 | blog, Online School

Helderheid over Helderheden 1/2 – Chantal Bakker

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Helderheid over helderheden 1/2 – Chantal Bakker” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”6080″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De laatste tijd krijg ik steeds vaker de vragen:

‘Hoe maak jij nou contact met je spirit guidance?’ en
‘Waar begon het mee?’ of ‘Hoe herkende je dat je dit kon?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Eigenlijk wist ik daar zelf niet eens bewust antwoord op, het gebeurde gewoonweg. Niet dat het altijd even normaal voor me is geweest als nu, maar dat is weer een ander verhaal, misschien wel voor een volgende artikel.

Het is in ieder geval niet iets wat ik kan of wat ik doe, het is iets wat door me heen beweegt. Maar hoe dan? Gelukkig kwam het universum gauw met de juiste benodigde informatie, zoals altijd als ik ervoor open sta.

Helderheden

Psychic / intuitieve connecties kunnen op verschillende manieren worden ervaren, met name door de zintuigen van het lichaam anders waar te nemen. Eigenlijk is dt meer een kwestie van contact maken met de waarheid die de natuur waarborgt. Gezien ieder aan de ziel gekoppeld persoon zijn / haar persoonlijke voorkeuren heeft, is het te verwachten dat spirit guides daarop afstemmen. Zo verloopt de communicatie het meest soepel en is er een dieper begrip.

Er zijn in principe 6 manieren waarop je informatie vanuit de spirituele wereld kunt ontvangen. Hieronder zet ik er 3 uiteen, geïllustreerd door mijn eigen persoonlijke ervaring, waardoor ik gelijk bovenstaande vragen kan beantwoorden. In mijn volgende artikel komen de andere 3 aan bod.

Helderzien

Dit gebeurt eigenlijk me het derde oog, maar het kan worden herkend doordat je bijvoorbeeld aura’s kunt zien. Sinds ik op mijn 8e wist dat ik een bril nodig had, dacht ik dat ik een ‘handicap’ had. Nu zie ik het juist als een gave, want als ik deze niet op heb en ook mijn lenzen niet in, dan zie ik bewegende energiedeeltjes, aura’s van licht en zelfs om mensen of dingen. Ook heb ik mijn hele leven al best levendig gedroomd, dus meteen mijn kwaliteiten om deze te interpreteren ontwikkeld vanaf een jonge leeftijd. In meditatie hou ik er niet van om te visualiseren met de mind, wel geniet ik ervan als de beelden gewoon naar mij toe komen. Meestal ontvang ik vibratie in de vorm van woorden, maar er zijn ook genoeg spirits die met me communiceren in de vorm van beelden. Het leukst vind ik om dat te combineren. Soms voelt het als het samenstellen van een kinderboek als ik de boodschappen die doorkomen aan het vertalen ben; het weergeven van de energieën vanuit de spirituele wereld naar de gemanifesteerde wereld op een leuke manier.

Heldervoelen

Je kent dat moment toch wel, wel dat je een ruimte binnenloopt en gewoonweg de gehele sfeer aanvoelt? Of de spanning tussen twee mensen die stilletjes ruzie met elkaar aan het voeren zijn? Wellicht huil jij wel iedereens verdriet eruit op een begrafenis…
Kortom, jij weet meteen of je een klik hebt met iemand of niet. Iets wat overigens geheel prima is, want alles is nou eenmaal magnetische energie (of niet hè). Ik beschouwde mezelf lang als een ‘empathisch persoon’, maar inmiddels heb ik de tools om daarmee om te gaan, om in mijn eigen energieveld te kunnen blijven in interactie met anderen. Trouwens, op het moment dat ik een warme tinteling voel aan de linkerkant van mijn lichaam, weet ik dat Femme mij een knuffel geeft. Haar naam is getattoëerd op de binnenkant van mijn linkerpols nadat ze de transitie had gemaakt naar de spirituele wereld. Naast dat het een bevestiging is, WEET ik het ook gewoon als ze aanwezig is. Andere guides geven me andere vormen van sensaties in mijn lichaam, zoals via mijn ruggegraat, bij mijn kruin of op de plek waar mijn engelenvleugels zouden moeten zitten.

Helderhoren

Hoor jij een stem die je soms aanwijzingen geeft (en dan bedoel ik niet op een schyzofrene manier)? Gezien ik vooral energie aanvoel en dat kan vertalen in woorden, dacht ik dat ik deze skill niet echt beheerste. Totdat ik besefte dat er wel regelmatig liedjes in me op komen vanuit het niets. Nummers die ik lang niet gehoord heb, maar die wel op dat moment de juiste boodschap bevatten. En gezien je dat met je oren waarneemt, realiseerde ik me dat dit ook een manier is van clairaudience. Daarnaast heb ik ook weleens intensief suizende oren, dus ik heb een sterk vermoeden dat dat kanaal steeds meer geopend wordt.

Herken jij jezelf in één van deze drie beschrijvingen (maar weet je niet wat je ermee aan moet)? Voel je vrij om me een berichtje te sturen en erover te babbelen.

En lees volgende keer verder om meer te weten te komen over:
* Helderweten

* Helderproeven

* Helderruiken

~Chantal Bakker~

 

FemmeChantal, intuïtieve expressie en begeleiding. Chantal vertaalt in deze huidige levenservaring o.a. de rol van moeder, schrijfster en spiritueel coach, allemaal als onderdeel van haar zielsdoel. Het allerbelangrijkste vindt zij de verbinding met de Zelf, en van daaruit zowel creatie als connectie met anderen. Met haar is alles bespreekbaar, dus voel je vrij om contact op te nemen.
Dit is de link naar haar website: https://www.femmechantal.com/, Facebookpagina: https://www.facebook.com/FemmeChantal/ Facebookgroep Consciousness Expansion: https://www.facebook.com/groups/SpiritualClarity/.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Related Posts
Chantal’s vorige artikel: Niets, niemand, nergens

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

De Bewustzijn School is de plek midden in de pijp in Amsterdam waar je dagelijks kan werken aan je bewustzijn en ontwikkeling door het volgen van Mind, Body & Spirit lessen. Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!