Heilige Relaties: van Red Flags naar Green Flags in een relatie

Ontdek de geheimen van een diepe verbondenheid en creëer samen een liefdesverhaal van groei, harmonie en Liefde

Valentijn Special Masterclass 13 februari

We worden gevoed met het idee dat liefdesrelaties speciaal horen te zijn en veel teweeg brengen in ons binnenwereld. Denk maar aan verhalen als Romeo en Julia, ‘Twin Flames’ en ‘De Ware’. Verhalen over aantrekken en afstoten, wel samen en dan niet en gevoelens die alle kanten uitschieten. Terwijl de Liefde zelf heel, heilig, vrij en open is.

Op 13 februari gaan Marieke van Meijeren en haar partner Wiggert Meerman live met een special valentijn masterclass ‘Heilige Relaties’ waarin zij samen ingaan over onderwerpen als het verschil tussen speciale relaties en heilige relaties en hoe je beweegt van Red Flags in een relatie naar Green Flags.

Eenmalige betaling van €15,- live toegang

Een heilige relatie tussen twee personen is gebaseerd op de stem van jouw hart en een speciale relatie op de stem van jouw ego.  Wanneer jij je liefdesrelatie vanuit dit stuk benadert, ervaar je een heel andere soort relatie. In de Masterclass behandelen Wiggert en Marieke wat destructief werkt voor een Heilige Relatie: 

🚫 EGO Check: “Ik ben verder dan jij”:
Herken de valkuilen van het ego en behoud een gezonde balans zonder in de valkuil van onnodige competitie te vallen

🚩 Vlaggen & Toxics:
Navigeer zelf door de verschillende vlaggen van de relatie – rood, groen en toxisch. Vraag niet aan anderen het te bepalen voor jou, maar herken zelf wat er gebeurt in de ander én jezelf

💔 Masculine vs Feminine Energie:
Stop met de strikte scheidingen te maken tussen mannelijke en vrouwelijke energieën. Ontdek waarom niet werken met deze afscheiding een gezonde relatie cultiveert en hoe het vermijden ervan bijdraagt aan een sterker en evenwichtiger liefdesverhaal

Ontdek op 13 februari wat juist de Green Flags zijn in een Heilige Relatie en hoe jij deze samen met je partner creëert

~ Verdiep de verbinding:
Leer de geheimen om een onverwoestbare band op te bouwen, zelfs in uitdagende tijden. Ontdek hoe je verbonden blijft, of je nu dichtbij of ver weg bent, samenwoont of apart.

~ Doorbreek emotionele barrières:
Verken de kracht van emotioneel meesterschap en ontdek strategieën om aandacht en begrip te vergroten in jullie relatie.

~ Navigeer door de verschillen:
Beheers de kunst van het omgaan met meningsverschillen en verschillen in opvoeding, visies in het leven, dromen en doelen. Transformeer jullie uitdagingen tot groeikansen.

~ Blijf trouw aan jezelf:
Leer hoe je dichtbij jezelf en waarom dit belangrijk is voor de gezondheid van jullie relatie. Bloei binnen de relatie zonder je eigen identiteit te verliezen.

~ Spirituele groei en Bewustzijnsontwikkeling samen:
Verken de dynamiek van een relatie waarin de een op een ‘spirituele ontdekkingsreis’ is en de ander niet. Leer hoe dit jullie band juist kan versterken.

~ Visionaire Liefde:
Creëer een visie voor de toekomst, zowel individueel als samen. Ervaar hoe deze gedeelde visie jullie relatie kan verdiepen en verrijken en een duurzaam fundament vormt van een Heilige Relatie

Ontvang niet alleen waardevolle inzichten, maar ook concrete handvaten voor meer rust, blijdschap en verbinding, zowel met jezelf als met je partner. Ontdek de kracht van liefde op een dieper niveau en geef je relatie de boost die het verdient. Mis deze unieke kans niet om te leren van de wijsheid van Marieke en Wiggert 👇

Teacher(s): Marieke van Meijeren en Wiggert Meerman
Live op: 13 februari 2024 | 19:30 – 21:00 uur
Categorie(ën): Bewustzijn, Liefde, Relaties
Replay beschikbaar

Eenmalige betaling van €15,- live toegang