Selecteer een pagina

19.03.2018 | Online School

5 Tips van auteur Veerle Wagenaar om bezield een Boek te schrijven

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Heel bewust jezelf – Veerle Wagenaar” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”8209″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Ik was 20 lentes jong toen ik in de zomer van 2015 mijn boek heb geschreven: Heel bewust jezelf. Op vakantie in Griekenland heb ik het inzicht ontvangen “als je het kunt dromen, kun je het ook doen”. Dit is de start geweest voor het avontuur van het schrijven van “Heel bewust jezelf”. Mijn doel met dit boek is om mensen bewust te maken dat er meer is dan de 5 zintuigen die wij dagelijks gebruiken. Ik heb mij bij het schrijven laten leiden door mijn intuïtie met het plan elke dag twee bladzijdes te schrijven.
Ben je benieuwd naar de wereld buiten jouw 5 zintuigen? Wil jij ook een boek schrijven?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Een proces van 4 weken dagelijks schrijven heeft geleidt tot het publiceren van mijn eerste boek: Heel bewust jezelf. Dit boek is toegankelijk voor zowel jongeren, als volwassenen die aan het begin staan van de zoektocht naar ‘wat er meer is’ naast de 5 zintuigen. Wanneer je dit boek leest, gaat er een wereld voor je open. Het vertelt je wat de verdieping in jouw leven brengt met betrekking tot verschillende onderwerpen, zoals onze innerlijke patronen, wet van aantrekkingskracht en waarom de natuur juist voor ons zo belangrijk is.

Lees het en ontdek wat voor jou van toepassing is op dit moment!

 

Altijd al zelf een boek willen schrijven? Lees hier hoe je dat het beste doet.

 

Tip 1 – Waar sta jij voor?

Waarover wil jij schrijven? Wat vind jij belangrijk? Waar sta jij voor in dit leven? Als je wilt schrijven is het belangrijk, dat je een onderwerp kiest waar jij veel over weet. Op die manier weet je dat het van meerwaarde is.

Tip 2 – Jouw Unique Selling Point ben jezelf

Er bestaan ontelbaar veel boeken, maar niemand leeft jouw leven. Bepaalde hoofdstukken door uit jouw belevingswereld te schrijven. Hierbij is jouw kwetsbaarheid jouw kracht! Dit boek is een onderdeel van jou, hierin mag jij jezelf toonbaar maken.

Tip 3 – Focus op je gevoel en typ zonder te overdenken

De shift van het denken naar het voelen is voor vele mensen lastig, maar essentieel voor het schrijven van een boek. Nogmaals: Dit boek is een deel van jou. Wanneer jij gaat denken,  ga je twijfelen over de kwaliteit of inhoud van jouw verhaal.

Wanneer jij schrijft vanuit je intuïtie ontdek je dat je schrijft zonder oordeel, alles wordt een objectieve waarneming. Schrijven vanuit je intuïtie doe je door alle gedachten die het eerst in je opkomen op te schrijven.

Tip 4 – Vindt de juiste uitgeverij

Wanneer jouw boek klaar is, moet je nu nog een uitgever vinden, maar hoe doe je dat? Ik heb mijn uitgever gevonden door te zoeken naar nieuwe tijd spirituele literatuur. Zoek dus naar een uitgeverij die aansluit op jouw onderwerp. Kijk daarna naar de boeken die zij eerder hebben uitgegeven, sluiten die aan op jouw tone-of-voice?

Tip 5 – Wees trots!

Wanneer jouw boek af is, maak reclame! Vertel familie, vrienden of kennissen over jouw prachtige meesterwerk. Jij mag jezelf toonbaar maken in deze wereld waarin jij iets hebt gemanifesteerd jouw! Zet alle zeilen (social media) in om jouw creatie te delen met de wereld.

 

Ook ik ben trots op mijn boek. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou heb geschreven? Meer leren over wat dit leven jou meer te bieden heeft, voorbij de vijf zintuigen? Neem een kijkje op mijn website!

Creëer zelf het geluksgevoel dat jou werkelijk naar de kern leidt. Het leven is mooi, maar je moet zelf de slingers ophangen.

Wat lees je in dit boek?
In het boek bespreek ik verschillende onderwerpen die in het dagelijks leven voorkomen, zoals het innerlijk kind, de wet van de aantrekkingskracht, hoogsensitiviteit, patronen, spiegelen en jezelf helen. Ik heb een breed perspectief op de visie van het leven, zodat jij je eigen invulling kunt creëren. Ik hoop dat jij je na het lezen van dit boek, net zo verrijkt voelt als ik.

Stuur een mail naar info@coachingveerkracht.com en ontvang deze life-changing bestelling![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Meer over Veerle

Mijn naam is Veerle Wagenaar, 22 jaar oud en ik hebt in mijn tienerjaren ontdekt dat ik hooggevoelig ben of te wel HSP. Ik ben afgelopen zomer afgestudeerd als verpleegkundige en momenteel werkzaam in mijn eigen bedrijf genaamd: Coaching Veerkracht, hierin begeleid ik kinderen, jongeren en volwassenen op het gebied van HSP en diegene die een 6e zintuig hebben.

Ik heb op mijn 20e levensjaar een boek geschreven genaamd: Heel bewust jezelf, dit boek is voor de mensen die aan het begin staan met de visie er is meer in het leven en die graag daar meer verduidelijking over willen hebben en met name ook over hun zelf.

Mijn 2e boek ontdek jouw ware veerkracht is in ontwikkeling bij de uitgever. In dit boek stel ik mij kwetsbaar op om over mijzelf te praten, ik was vroeger erg zoekende met mijn hooggevoeligheid, ik wist niet eens dat die term bestond en nam veel emoties over van andere mensen, was vaak erg moe en wist niet hoe ik met alle externe prikkels om moest gaan.

Door de jaren heen heb ik geleerd om met deze mooie eigenschap om te gaan en het te zien als een kracht inplaats van een last, hierdoor heb ik mijn gevoel gevolgd en mijn bedrijf opgestart. In mijn bedrijf geef ik praktische tools en handvaten om met jouw hooggevoeligheid om te gaan door onder andere goed te leren aarden, want dat is voor ons heel belangrijk.

Mocht je meer info willen mail dan gerust naar: info@coachingveerkracht.com

Of bezoek mijn website www.coachingveerkracht.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!