Selecteer een pagina

27.03.2018 | Online School

Event: Heel bewust jezelf

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Heel bewust jezelf” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”8286″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Wil jij dat het 6e zintuig en hooggevoeligheid positiviteit brengt in het leven? Met deze gave zijn er zoveel mogelijkheden op het gebied van bewustwording. Zaterdag 28 april geef ik een exclusieve lezing in de Bewustzijn School in Amsterdam.Ervaar jij een last van jouw hooggevoeligheid in het dagelijks leven? Weet jij niet hoe jij je kwaliteiten hierin moet inzetten en als kracht moet gebruiken? Dan is deze lezing voor jou!

 

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Tijdens mijn lezing vertel ik je over hooggevoeligheid en het 6e zintuig, ik leer je hoe jij deze als positief kan ervaren in het dagelijks leven, vanuit mijn verhaal. Jarenlang heb ik door de bomen het bos niet gezien en last gehad van alle prikkels. Nu ik precies weet hoe ik mijn hooggevoeligheid positief in kan zetten wil ik dit jou ook meegeven.

Ga je met mij mee op weg naar bewustwording? Zodat jij een voorbeeld kan zijn, een leider in de Nieuwe Wereld en gaat stralen! Aan het eind van deze lezing heb jij helder hoe jij kan genieten van jouw hooggevoeligheid. De kern en intentie van deze avond is om jouw waarheid te vinden, zodat je deze kunt volgen. Want jouw waarheid, is jouw pad, waarmee je leider wordt over jouw eigen handelen.

 

Veerle Wagenaar
Mijn naam is Veerle Wagenaar en auteur van het boek ‘’ Heel bewust jezelf’’ die ik op mijn 20e levensjaar heb geschreven.

Ik ben zelf van jongs af aan opgegroeid met mijn 6e zintuig en ik ben hooggevoelig.

Heb jij ook altijd het idee, dat je ‘’anders’’ voelt dan de rest, merk jij dat je meer prikkels opvangt dan andere? Ervaar jij ook altijd dat er meer is dan de 5 zintuigen alleen? Dat herken ik, dat had ik ook altijd. Ik kon vroeger met niemand over mijn gave/gevoelens praten en ik schaamde mij er ook voor. Tot nu, ik wil juist dat deze mensen zich gehoord voelen in deze maatschappij. Dat is de reden dat ik mijn eigen bedrijf heb opgestart!

 

Ben jij klaar voor deze life-changing bestelling?

 

Koop jouw ticket

 

Wanneer: Zaterdag 28 april 2018

Waar: De Bewustzijn School

Adres:  Lutmastraat 81, 1072 GP Amsterdam

Start: 

16:30 inloop,

Bij aankomst wordt er gevraagd om je mailbevestiging die je hebt gehad te laten zien.

17:00 Lezing ‘Heel bewust jezelf’

18:00 ruimste voor:

    • persoonlijke vragen
    • foto’s
    • boek verkoop
    • Aanmelden voor persoonlijke coachingsessie
    • Inschrijven voor workshops

 

Winactie
Bij aankoop van jouw ticket maak jij kans op het winnen van mijn boek ‘Heel bewust jezelf’. In het boek leer je over verschillende onderwerpen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt, zoals het innerlijk kind, de wet van de aantrekkingskracht, hoogsensitiviteit, patronen, spiegelen en jezelf helen. Ik heb een breed perspectief op de visie van het leven, zodat jij je eigen invulling kunt creëren.

Koop jouw ticket

Zie ik jou op deze avond die jouw leven werkelijk kan veranderen, waarin jij het heft neemt in eigen handen zodat jouw hooggevoeligheid en 6e zintuig als positief kan worden ingezet?

Tot dan!

Warme groet,

Veerle[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Kom jij naar het event van Veerle?

Veerle Wagenaar, 22 jaar oud. Auteur van ‘Heel Bewust Jezelf’ en eigenaresse van Coaching Veerkracht Zij begeleidt kinderen, jongeren en volwassenen op het gebied van HSP en diegene die een 6e zintuig hebben.

info@coachingveerkracht.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!