Selecteer een pagina

8.06.2020 | Soul searching

Grenzen zijn Bepalend voor onze Liefde | Unbound Self Love

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”UNBOUND SELFLOVE” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”35304″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Grenzen scheiden ons af van ‘ons’ naar ik en hij/zij. Het geeft ons Body. Het geeft ons een duidelijk identiteit. Het geeft ons kaders. Het geeft een foundation en een ruggengraat waar je stevig in kan leunen. Het geeft ons een zelfzekerheid van ‘dit is van mij’, ‘dat is van jou’.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Het geeft je zeggenschap over, ‘dit wil ik wel in mijn Veld’ en ‘dit niet meer’. Het geeft je energetisch gezien contouren, zodat mensen je kunnen waarnemen. Het geeft je de veilige grond onder je voeten. Het geeft het contrast van het leven een warm welkom. Het geeft je de liefde om voor jezelf te staan omdat je jezelf kent. Het geeft je de zorg en de warmte voor je partner en of kind(eren). Het geeft de vrijheid waarin jij precies weet waar jij naartoe wilt, want jij kent jezelf en je grenzen.

Het geeft je Het Lichaam rondom Je Ziel.
Het shapet je.
Het heeft een stem.
Het heeft een unieke vibratie.
Het heeft een thuis.
Het heeft beweging en flexibiliteit.
Het heeft sensualiteit en warmte.
Het heeft Zicht zonder ogen.
Het heeft gehoor van klanken.

Grenzen zijn bepalend. Jij bepaalt. Herinner je je dat nog? Jij Bepaalt. Jij kiest je hele leven.

Alle keuzes en bepalingen hebben je gebracht naar waar jij NU in zit. En door de grenzen te herschikken, te herrijken, te hervinden en opnieuw op te bouwen, creëer jij actief aan de liefde voor jezelf en het leven dat jij wenst.

Bepalen, kiezen of eigenaarschap nemen van dat alles bij ons hoort, vinden veel mensen lastig. Omdat we voor de mooie ‘dingen’ in ons leven wel naar voren willen stappen. Maar voor de ‘lelijke en lastige’ dingen niet. Maar daar schuilt het contrast van het leven in.

En door het contrast te erkennen, verschuiven we naar het belangrijkste punt van het leven.

Naar het hart dat ziet en niet ‘kijkt’. Het hart ziet het contrast maar oordeelt of veroordeelt niet. Het neemt het waar. Het laat je voelen of iets goed is voor jou of niet. En vanuit dat punt, dat gevoel, opnieuw kunnen kiezen of een nieuwe bepaling neerzetten is wat het leven wonderlijk maakt.

Jij kan in een instant kiezen voor een wonder en het wonder ontvouwt zich zo. Een wonder is namelijk een shift in je perceptie. Je bekijkt het door een nieuwe of andere bril dan inplaats van degene waar je door gewend bent doorheen te kijken. Door die blik verschuif je. Verschuift je hele wereld.

En die verschuiving vraagt nieuwe grenzen. Omdat je leven zo verandert door die ene shift, vraagt het om een nieuwe JIJ.

Maar hoe zet je grenzen? Hoe werken grenzen? Waar ben je bang voor om grenzen te stellen? Durf je je eigen nieuwe stem in te zetten?

De liefde zegt ook NEE. Dat doet ze.
Uit Liefde.
In Liefde.

 

Unbound Self Love Part 4 // Special Sacred Spirit Session

In de Lessen van Unbound Self Love maakt het niet uit of je alle lessen gevolgd hebt. Marieke begint altijd in het NU en altijd opnieuw. Zo mis je niks maar ontvang je altijd het juiste. Wat perfect past voor jou.

Deze les duiken we samen in de energie van Grenzen. We doen dat doormiddel van een Transcendente Reis, Talk en veel ruimte voor een persoonlijke vraag. Unbound Self Love is een speciale online les om de diepte aan te tikken van de Liefde in jezelf, te doen ontwaken en vooral het naar buiten te dragen. We ontvangen liefde en geven liefde in verschillende vormen dagelijks, maar vaak zijn we niet bewust van wat het effect ervan is.
Hoe staat jouw Love Vibe erbij? En waar heb jij behoefte aan? Waar liggen je self love boundaries? En hoever gaat de liefde in jou?

Je krijgt de replay link, dus je kan hem altijd nog een keer terugkijken of de Reis nogmaals doen.

Join duizenden mensen die wekelijks naar de lessen van Marieke van Meijeren gaan om naar de Talk: ‘Unbound Self Love’ te luisteren, jouw persoonlijke vraag te stellen en af te reizen naar de diepte van je Hart, waar de liefde eeuwig stroomt als een fontein. Zodat jij meer kan ontvangen van het Leven!

Dit is waarom transcendente reizen zo enorm heilzaam en voedend voor je is:

  1. In de reis kom je in de Theta staat, een trance staat (ofwel hier in de westerse maatschappij hypnose genoemd), hierin laat je blokkades, angsten en diepgewortelde patronen los
  2. Je ontwikkelt een hechte relatie met je hart en ziel
  3. Je versterkt je intuïtie zodat jij vanuit die basis je toekomst gaat leggen
  4. Na een sessie kan je je herboren, licht en verbonden voelen. In contact met Het Veld (universum of licht)
  5. Vanuit de theta of gamma staat sta je sterk in contact met je ziel en het Universum. Je creativiteit opent weer en je ontvangt gifts en guidance van Het Veld.
  6. Door de beelden/visuals creëren we samen de Nieuwe Wereld en jouw eigen toekomst
  7. Iedereen kan het! Waar, hoe vaak en wanneer jij maar wilt.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Unbound Self Love

“As Above, So Below
So Within, So Outside”

In Liefde,
Marieke van Meijeren

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”Unbound Self Love // Special Sacred Spirit Session” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Unna%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Join de Online Live Class op 11 juni om 19:00 u” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#f56f5d” btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”left” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#f56f5d” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fsacred-spirit-sessions-online-class%2F|title:Sacred%20Spirit%20Sessions%20%E2%80%93%20ONLINE%20CLASS||” custom_text=”#ffffff”] 

Unbound Self Love is een speciale online les om de diepte aan te tikken van de Liefde in jezelf, te doen ontwaken en vooral het naar buiten te dragen. We ontvangen liefde en geven liefde in verschillende vormen dagelijks, maar vaak zijn we niet bewust van wat het effect ervan is.
Hoe staat jouw Love Vibe erbij? En waar heb jij behoefte aan? Waar liggen je self love boundaries? En hoever gaat de liefde in jou?
 
Join duizenden mensen die wekelijks naar de lessen van Marieke van Meijeren gaan om naar de Talk: ‘Unbound Self Love’ te luisteren, jouw persoonlijke vraag te stellen en af te reizen naar de diepte van je Hart, waar de liefde eeuwig stroomt als een fontein. Zodat jij meer kan ontvangen van het Leven!

[/vc_cta][vc_empty_space][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!