Selecteer een pagina

8.12.2020 | Moon

The World is Ending in 2020… The New World is Coming 🤩 | The Great Conjunction

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Waarom de wereld zoals je ‘m kent eindigt op 21 december 2020 | The Great Conjunction” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”50579″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Eerder lieten we je al weten dat december astrologisch gezien een hele bijzondere maand belooft te worden. Oh boy, are we in for a massive, spectacular ride!

21 december 2020 gaat een hele uitzonderlijke astrologische en energetische gebeurtenis zijn. Op deze dag opent zich de poort, om The Age of Aquarius op aarde te activeren. The sacred date is here, people! Deze dag noemen we ook wel: The Great Conjunction.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]Great Conjunctions worden sinds oudsher gezien als hemelse voortekenen, ofwel Omens.

Op 21 december bevindt Jupiter zich 0,1° ten zuiden van Saturnus en 30° ten oosten van de zon, wat betekent dat beide planeten zichtbaar zullen zijn op ons halfrond, net na de zonsondergang laag boven de horizon in het sterrenbeeld Steenbok. Dit is het laatste teken voor Waterman: Aquarius.
Deze twee reuzenplaneten zullen een hemelse ‘kus’ delen op de langste nacht van het jaar, want natuurlijk plant het universum deze dag op de Winter Solstice! Divine Timing, Hallelujah 🤩. De zeldzame ontmoeting van Saturnus en Jupiter staat door astronomen bekend als de “The Great Conjunction”.

En deze conjuctie van 21 december 2020 komt het dichtst in de buurt sinds het jaar 1623! Dat is bijna vier eeuwen geleden. De laatste keer dat dit was, was een korte tijd nadat de telescoop was uitgevonden. Een belangrijke transitie in onze geschiedenis.

Dus wat zou deze conjunctie ons gaan brengen wat in de geschiedenisboeken geschreven zal worden?

We zeiden dat we ‘in for a massive and spectacular ride’ zijn. Nou, we nemen je even mee op een heerlijke trip:

Laten we even een aantal jaar terugspoelen, naar nog zo een belangrijke dag: 21 december 2012, de dag dat het Maya Kalender ‘afsluit’ en de dag van de ‘Dood’ was. Volgens velen was deze datum het einde van de wereld zoals we die kennen. En voor de Maya’s betekende de dood: wedergeboorte. Ruimte voor iets nieuws.

Waarschijnlijk herinner jij je dat ook, dat er in 2012 iets ‘groots’ zou gebeuren. Volgens de films zou de wereld stoppen met bestaan. Volgens de verlichte wijsheden was het een poort naar een nieuwe wereld.

Nu vraag jij je zeker af hoe dat 21 december 2020 en die van 2012 met elkaar verbonden zijn. Oke, let me blow your mind:

Wij leven volgens het Gregoriaanse Kalender, waarin we ook schrikkeljaren e.d. meetellen. Maar als we het Juliaanse Kalender er bij pakken, waarmee we leefden voordat de Gregoriaanse Kalender werd ingezet (rondom 1558), en we zouden eens kijken naar de datum en het jaar waar we in zitten:

Dan zouden we volgens het Juliaanse Kalender nu in 2012 leven.

Do you see where I’m going with this?

Dan valt The Great Conjunction op 21 december 2012.
De dag van de Maya Kalender voor Dood, Rebirth en Vernieuwing.
De dag dat de ‘oude’ wereld komt te vervallen, om een Nieuwe Wereld toe te laten.

De dag dat The Age of Aquarius wordt geactiveerd op planet Earth.

HOLY MOLY, IT’S HAPPENING PEOPLE!

Deze maand zitten we in het midden van de grote transformatie van 3D naar 5D. En jij kan hier een bewust onderdeel van zijn.

Holy F*ck, jij schrijft gewoon de geschiedenis mee!

Deze energetische, spirituele, aardse, galactische, astrologische, magische dag kunnen we natuurlijk niet zomaar aan ons laten voorbij gaan. De volgende keer dat er een ‘kleine’ conjunction weer is, is in 2080. Dus ofcourse gaan we er iets van maken!

 

THE VICTORY OF LIGHT | MASSIVE AWAKENING & TRANSFORMATION OF PLANET EARTH

De Great Conjunction & Winter Solstice Event: een Massive Sacred Talkshow & Transcendente Reis

We werken op 21 december 2020 van 19:30 – 22:00 uur met energie. Alles is energie en daarin is alles één, daarmee ga je zelf verbinden. We werken hier actief aan:
✨ vibratie verhoging
✨ het verwelkomen van het Licht ‘Source, de Bron of God’ (hoe jij het zelf wilt noemen)
✨ het inzichtelijk krijgen van het emotionele, mentale, lichamelijke en spirituele systeem
✨ je ascentie proces activeren, en daarmee the Age of Aquarius op de wereld activeren.

Dit, op jouw eigen unieke manier ervaar jij wat frequentie verhoging voor jou kan betekenen en wat ‘Het Licht, Source of de bron’ jou te geven heeft in dat ene moment. Je gaat samenwerken met jouw eigen Ziel door middel van het hart. En daarmee transformeer je de wereld mee.

Je gaat mee op Transcendente Reis met Marieke van Meijeren, en er is ruimte om je vragen te stellen en de Talkshow bij te wonen, waarin Marieke ‘AAN’ gaat en de energie die op dat moment vrij komt, laat stromen.

Dit keer pakken we het geheel anders aan dan met onze online classes, omdat we het Live in een Studio op gaan nemen. High Quality, High Vibing Talkshow en Transcendente Reis gaat ‘t worden.

So take it all in! En houd samen met Marieke en met ons dit Heilige Ritueel met de meest bijzondere Transcendente Reis die we tot zover hebben gedaan. Hieronder vind je extra informatie!

 

Zoals altijd, geniet van deze energie!

In Liefde,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”VICTORY OF LIGHT ✨” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Italiana%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Join the Great Conjunction & massive Aquarius Activation ” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_use_theme_fonts=”yes” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#8659c1″ btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#585d84″ custom_text=”#ffffff” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fvictory-of-light%2F|title:VICTORY%20OF%20LIGHT%20%7C%20The%20Great%20Conjunction%20%26%20Winter%20Solstice%20%7C%20Online%20LIVE%20Event||”]Het is NU tijd om het lot van de aarde in eigen hand te nemen. En natuurlijk heeft het Universum divine timing: op 21 december 2020, tijdens de wintersolstice, vindt The Great Conjunction plaatst, een belangrijke energetische vortex gaat open tussen Jupiter en Saturnus. Een vortex die de wereld transformeert, want het is:

De Activatie van The Age of Aquarius! En jij bent een belangrijke sleutel hierin!

Het Universum roept je NU op om te helpen, want hoe meer mensen er meedoen, hoe meer het proces versnelt. Zo zet je een Healing Chain Reaction over de hele wereld aan! Samen met duizenden anderen gaan we een Diepe Energie Sessie houden door middel van een begeleide transcendente reis van Energiewerker en Lightrider Marieke van Meijeren. We gaan samen diep naar binnen. Verbinden met het Universum, het Licht en het Donker, reizen naar de Vortex om het Licht naar de Aarde te brengen.

Samen met jou vieren we het Licht, de Age of Aquarius, de energie en de Ascentie van de aarde! Dit doen we middels de transcendente reis en de inspirerende Talkshow met Marieke van Meijeren. Waar zij ‘AAN’ gaat en altijd het juiste en nodige naar voren komt voor jou als inspiratie, inzicht en heling. Join this Massive Ascension and Awakening of the New Earth. 

 


Mis je dit belangrijke energetische moment in de geschiedenis op deze dag, dan moet je wachten tot 2080 voor de volgende Conjunction! So don’t miss out!
[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!