Gratis Volle Maan Les: Een Cursus in Wonderen

Online Live Class 23 mei 2024

Op donderdag 23 mei staat de Volle Maan in Boogschutter te stralen aan de hemel en kan jij meedoen met een gratis online live class.

De Boogschutter Volle Maan brengt expansie en verlichting. Het geeft je energie om je horizon, manier van zijn of zelfs je gedachten te verbreden. Het thema waar we mee werken deze Volle Maan is: Een Cursus in Wonderen.

Hoe blijf je te midden van stress of periodes van anxiety juist verbonden met het Goddelijke? Een Cursus in Wonderen geeft daar antwoorden op om in die verbinding te komen en te blijven ten alle tijden.

Tijdens de volle maan gaat Marieke live met een gratis online les inclusief Transcendente Reis, waarin je het antwoord kan ontdekken

Doe je mee op 23 mei 2024?

Live toegang 12,- € 0,-

De energie van een volle maan in boogschutter is vaak verbonden met expansie, avontuur, en het zoeken naar hogere waarheden. De nadruk ligt in deze periode dan ook op het verkennen van nieuwe ideeën en het verruimen van bewustzijn.

Boogschutter energie moedigt je aan om je bewustzijn te verruimen en nieuwe horizonnen te verkennen, net zoals dat de leringen van Een Cursus in Wonderen je aanspoort om je Mind open te stellen voor de mogelijkheid van wonderen en het loslaten van beperkende denkpatronen.

Een Cursus in Wonderen is meer dan een theologie, het is namelijk een mindset training waarbij je leert los te komen van de illusies van je belemmerende overtuigingen en kleine ‘zelf’, om juist weer in verbinding te raken met de Liefde, het Goddelijke en de wonder in het leven.

Tijdens de online les met de volle maan in boogschutter duiken we samen dieper in op deze thematieken.

In deze LIVE online class op 23 mei begeleidt Marieke van Meijeren, oprichtster van De Bewustzijn School,  je in een 90 minuten durende les inclusief Transcendente Reis. 

Je wordt in de live online class aan de hand meegenomen door de 3 delen:

✨ Free Flowing Talk
Marieke ‘aan’ gaat op de collectieve energie en laat doorkomen wat er op dat moment mag doorkomen over het onderwerp Een Cursus in Wonderen. Wijsheid, inzichten en inspiratie vloeit altijd voor alle aanwezigen in dit deel.

✨ Live Q&A
Dit is jouw moment om je persoonlijke vraag in te brengen naar aanleiding van de talk. Marieke beantwoordt de vragen die inspelen op de energie van de groep en waar iedereen wat aan heeft.

✨ Transcendente Reis
Met Transcendent Reizen transcendeer je. Transcenderen, ofwel ‘Transcendentie’ betekent ‘overstijgen’ of ‘klimmen’. De ervaring gaat over het uitstijgen boven de dagelijkse realiteit, zodat je een hogere werkelijkheid – iets van het grote mysterie en het mystieke – ervaart. Je verhoogt je bewustzijn, omdat je gericht je staat verplaats van Alpha naar Theta en uiteindelijk Puur Bewustzijn. Elke reis die je maakt is uniek.

Teacher: Marieke van Meijeren
Uitzending: 23 mei 2024 | 20:00 – 21:30 uur
Ticket: GRATIS

Live toegang 12,- € 0,-