De kracht van je intuïtie bij het opvoeden van kinderen

Zodat er gemak, plezier en begrip stroomt tussen jou, je gezin en je kinderen

18 februari 2024 Gratis Online Les

Door je in te schrijven word je automatisch aangemeld voor de nieuwsbrief van De Bewustzijn School en mariekevanmeijeren.com en ga je akkoord met de privacyverklaring. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam en je kan je altijd afmelden.

Krijg op maat begeleiding

Stuur voorafgaand aan de live les je vraag in. Marieke selecteert uit de inzendingen een aantal casussen om live te beantwoorden.

Praktische tools en scripts

Ontdek van Marieke hele hands-onn tools, technieken en scripts om direct toe te passen in het intuïtief opvoeden van je kindje(s)

2 hoofdstukken 'Brieven aan mijn Dochter'

Inspireer jezelf en vind herkenning in 2 verhalen uit ‘Brieven aan mijn Dochter’ waarin wijsheden en inzichten staan over Intuïtief Opvoeden

Als moeder (to be) heb jij een van de grootste cadeaus aan je kind(eren) gegeven, namelijk: het leven. En dan begint het avontuur samen, de opvoeding en het zien floreren van je kindje. Ook als het kindje ‘andere dingen’ uit en ervaart die voor jou wellicht (nog) niet bestaan. Nergens is er nog concreet informatie over te vinden, of van te leren.

Misschien herken je jezelf in het volgende:

R

Je voelt je verloren als je kind(eren) zich uit(en) over de non-fysieke wereld

R

Je voelt je soms onzeker over de grote gevoelens die jouw kinderen uiten en hoe je daarmee om kan gaan

R

Je voelt je machteloos en niet bekwaam in de 'spirituele zin van de opvoeding'.

R

Je mist de juiste scripts, tools en technieken die jouw kind(eren) begeleiden in het belichamen van het hogere bewustzijn wat ze brengen

R

Je voelt je ongemakkelijk als je kindje 'ander gedrag vertoont dan de rest'. Vooral in het bijzijn van anderen of in omgevingen

Het is oké, je bent niet alleen.

Bewust moederschap gaat verder dan alleen het opvoeden van je kinderen. Het is een reis van zelfontdekking, groei en het maken van bewuste keuzes voor zowel jezelf als je gezin.

Verwacht antwoorden, verbinding, herkenning en diepe wijsheden in deze online les samen met Marieke van Meijeren. De online class “De kracht van je intuïtie bij het opvoeden van kinderen” is TIJDELIJK geheel gratis te volgen.

Marieke van Meijeren deelt in deze gratis online les haar wijsheden in intuïtief opvoeden. Ze behandelt verschillende zaken die jij als moeder (to be) kan tegenkomen. Vragen als:

🌹 Hoe voed je intuïtief op vanuit verhoogd bewustzijn?
🌹 Hoe ga je om met kindje(s) dat ‘non fysieke’ zaken waarneemt?
🌹 Hoe connect je weer als de verbinding verbroken is tussen moeder en kind?
🌹 Hoe ga je om met je eigen grote gevoelens als een kindje eraan komt of er al is?
🌹 Hoe ontwikkel jij als moeder je eigen intuïtie om je kindje(s) beter te ondersteunen in hun intuïtieve ontwikkeling?

Laat je inspireren door Marieke, ervaar een nieuwe verbondenheid en vertrouwen en voel de herkenning in de verhalen die worden gedeeld

De gratis live class bestaat uit 3 delen:

Online Les & Free Flowing Talk over ‘De kracht van je intuïtie bij het opvoeden van kinderen’
– Q&Awaarin Marieke ingezonden vragen beantwoordt.
Voorlezen uit Brieven aan mijn Dochter over Bewust Moederschap & Verbinding

Schrijf je in voor de gratis les “Intuïtief Opvoeden”