Selecteer een pagina

Giel Beelen

“Dat gevoel dat je meer uit het leven kan halen.”

MEET THEM ALL

New Thought & Great Spiritual Teachers

Giel Beelen (1977, Haarlem) is een radio-dj en presentator van BNNVARA op NPO Radio 2.
Giel is één van Nederlands meest enthousiaste en bekende radiomakers. Zijn passie voor de radio begon toen hij als klein jochie cassettes insprak voor zichzelf en al op zijn tiende mocht hij het kinderprogramma ‘Truffel’ presenteren voor de lokale omroep in Haarlem.
Nu, twintig jaar later, heeft hij vele populaire radioshows op zijn naam staan en is hij een graag geziene gast op televisie. Ook is hij bekend van grote festivals en Youtube.

In januari 2020 begon Giel met de Podcast Kukuru waarin hij wekelijks inspirerende gasten uitnodigt om te spreken over zelfontwikkeling en spiritualiteit. Kukuru staat voor kort, groots en innerguru (innerlijke drijfveer). De gesprekken zijn dan ook gebaseerd op de thema’s slaap, voeding, beweging, ademhaling, inspiratie, muziek en andere lifestyle.
Giel is bezig met zijn persoonlijke zoektocht om het optimale uit het leven te halen. Kukuru gaat je helpen met doelen stellen, je mindset en handige tools voor een gezonde optimale levensstijl. De belangrijkste vraag die je jezelf kan stellen: ‘Wie ben je en wat wil je nou écht?’.
Met Kukuru wil Giel niet vertellen wat je moet doen, maar wat je kán doen!

 

Ik heb zelf de laatste jaren met veel verschillende emoties te maken gehad. Het verlies van naasten, de mening van anderen, de druk van de wereld…je kent het allemaal wel.

Door het trainen in de sportschool afgelopen jaar kwam ik weer meer tot mezelf. En besefte ik dat je alles kunt trainen. Dus ook dingen als je focus, je dankbaarheid, je positiviteit en je zelfliefde. Eerder gemaakt fouten kan je omzetten in positieve energie. Er zijn dus ook leuke dingen die wél goed voor je zijn! Ook op de lange termijn.

En dat wil ik nog meer leren en graag met je delen.
Daarom ben ik begonnen met KUKURU.
Dat staat in andere talen voor kort en groots. En voor mij staat het voor je innerguru: je eigen drijfveer. Want die guru zit in ons allemaal! KUKURU is er niet zozeer om je beter te voelen maar vooral om beter te worden in voelen. Weer die pure connectie met jezelf en de wereld zoals we ooit geboren zijn.

Testimonials about Giel Beelen

Super interessant.
In de lente van 2021 begonnen met luisteren naar Kukuru en het heeft zonder twijfel geleid tot de beste gesprekken en inzichten dit jaar. Zeker een aanrader als je geïnteresseerd bent in zelf ontwikkeling.

~ MrGusto

Voor iedereen die iets zoekt voor de ontwikkeling van zichzelf
Wat een diverse onderwerpen, maar ook zo verbonden met elkaar. Heerlijk om naar te luisteren. Het helpt voor de ontwikkeling van jezelf. Ik raak weer geïnspireerd om mij verder te ontwikkelen. Ook onderwerpen waar ik nog niks van weet worden besproken. En waar ik al wel iets van weet krijgt meer verdieping. Daarom zeg ik voor iedereen die iets zoekt voor de ontwikkeling van zichzelf. Voor lichaam en geest.

~ MBonica

Veelzijdig en verhelderend
Had het nooit zo met Giel, maar door deze serie heb ik m’n mening bijgesteld. Mooie open gesprekken over spiritualiteit en de zoektocht daarna met gevarieerde gasten. Aanrader

~ Reigor Anu

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!