Selecteer een pagina

11.12.2019 | Moon, Soul searching

ENGELENPOORT 12-12 & Volle maan in Tweelingen

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”12-12 ENGELENPOORT & VOLLE MAAN” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”17450″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Wat een afsluiting van 2019: de laatste volle maan van december dat ook nog eens een Engelenpoort is. Dit belooft een magische afsluiter te zijn van dit jaar en een opening naar een magisch nieuw jaar. Hoe sta jij er in?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

VOLLE MAAN

De volle maan van deze periode staat bekend als de boommaan. Aan het einde van het jaar, op de poort van de winter; ‘Dood en Wedergeboorte’ is het thema. Perfect aansluitend op ‘Oud en Nieuw’, dat wij mensen ook elk jaar weer vieren. Wat sluit jij dan voor jezelf af? En waar open jij jezelf voor? Welke nieuwe kansen liggen er in het vooruitzicht? En wat laat je los dat niet meer bij je past. Dat hoort bij een ‘oude’ versie van jou. Gebruik deze periode om daar je beeld bij te scheppen en vooral je leven naar te veranderen. Jij hebt op elk moment de keuze om opnieuw te kiezen. Om te kiezen voor jouw volle potentie.

TWEELINGEN & BOOGSCHUTTER

De volle maan staat nu in het teken tweelingen. Een luchtteken. Tweelingen dragen heel veel luchtige en vrolijke eigenschappen met zich mee. Tweelingen staat voor communicatie, relaties, verbinding, nieuwsgierig en heel veel humor. Maar door die luchtigheid, heeft het ook een keerzijde. Het nieuwsgierige aspect van Tweelingen zorgt voor heel veel interesses. Maar dat kan ook afleiding betekenen. En door de stand van de maan in tweelingen kan dit gevoel ook bij jou opgewekt worden. Dat je de behoefte hebt om uren te vertoeven online, op social media. Of dat je heel veel onrust beleeft. Probeer de komende dagen een vast moment voor jezelf te prikken om in te tunen op hoe jij je voelt en daar vanuit te gronden in jezelf.

Kijk ook naar met wie jij je verbindt. Welke mensen zitten in jouw directe omgeving? Deze volle maan is het perfecte moment om daar in duidelijk te voelen welke mensen bij jouw ‘tribe’ passen. Mensen die voedend zijn, eerlijk met je en je willen zien groeien. En andersom ook. Bij welke mensen voel jij de liefde overstromen? En waar blijft het oppervlakkig? Vraag je af of jij je energie nog wilt ‘verspillen’ aan de oppervlakte, of de diepte wilt ervaren en de energie met mensen wilt voelen stromen. Now is the right time to say goodbye to people and situations that don’t serve you well.

Let wel dat je vanuit Liefde afscheid neemt. Vergeef de mensen die niet matchen als er situaties zijn geweest die niet positief waren. Bedank ze voor de lessen die ze hebben gebracht. Zo kan je jouw energie terug nemen dat je vrij hebt gegeven en geef je hen de energie terug dat jou niet dient. Alles mag in balans.

ZON IN BOOGSCHUTTER & MARS IN SCHORPIOEN

De stralende zon kan je nu in het teken Boogschutter vinden. Een teken dat staat voor open communiceren, doelen stellen en halen, Spiritualiteit en eerlijkheid. En dit gaat je ondersteunen in het eerlijk zijn naar jezelf en waar jouw behoeften liggen. Past iets niet meer in jouw leven en kan je er actief wat aan doen? Welke nieuwe, opwindende avonturen wil je het aankomende jaar aan gaan? Welke doelen ga jij voor jezelf stellen? Hoe ziet dat ultieme leven van je er uit?

Met Mars in Schorpioen zal je in de actiestand komen en de transformaties aan kunnen gaan die gevoerd worden door de inzichten van de boogschutter. Doordat schorpioen hier ook van invloed is, kan je net iets dieper duiken in je ware verlangens en essentie. Wat houd je nog verborgen van de wereld, of wat heb je nog onvoldoende tot uiting laten komen het afgelopen jaar? Schorpioen zal je helpen oude pijnen te helen en deze om te zetten in je krachten. Krachten die er voor zorgen dat jij die dromen, verlangens en doelen waar gaat maken voor het aankomende jaar.

ENGELENPOORT 12-12

En om de energie nog een paar tandjes op te voeren is er vandaag een Engelenpoort geopend. Engelenpoorten houden in dat de energie, frequentie, hoger is dan gewoonlijk. Dit betekent ook dat jouw eigen verbinding met je Hogere Zelf, je Ziel, Source, God en het Universum sneller en korter is. Je kan dit opmerken doordat je intuïtie duidelijker tegen je spreekt. Zeker als je al bekend bent met hoe jouw energiesysteem werkt, zal je duidelijke synchroniteiten zien, voelen, horen etc. Hierdoor komen er inzichten vrij die jou ondersteunen bij hoe jij dat ultieme leven van jezelf creëert.

Numerologisch gezien staat 12 12 voor steun en hulp van ‘de engelen’. Deze dagen zijn een perfect moment om voor jezelf zichtbaar te maken wat jouw hoogste doel is, wat je diepste en hoogste wensen, behoeften, doelen en verlangens zijn. Door de frequentie van 12 12 kan je dit des te sneller voor jezelf gaan manifesteren.

OUT WITH THE OLD & IN WITH THE NEW

De energie rond deze volle maan is heel bijzonder en krachtig. Hoe ga jij dit voor jezelf toepassen met het afsluiten van dit jaar en het openen van het nieuwe jaar? Behalve dat we een jaar afronden, ronden we een heel decennium af. Kijk eens even terug naar de grote en kleine transformaties die je in 10 jaar tijd hebt gemaakt en besef dat jij elke dag opnieuw kan kiezen voor wat bij jou past. Dit is het perfecte moment om je hoogste dromen na te gaan jagen en ze waar te gaan maken. It’s time for something new!

 

Zoals altijd; geniet van deze energie!
En geniet van de Feestdagen!

Veel liefs,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_cta h2=”Weten hoe je met jouw unieke Energie Systeem werkt?” h4=”Start Living from your Full Potential!” txt_align=”center” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”RESERVEER MIJN PACKAGE” btn_style=”custom” btn_custom_background=”#696bde” btn_custom_text=”#ffffff” btn_align=”center” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fultimate-spirit-package%2F|||” custom_background=”rgba(226,226,226,0.73)” custom_text=”#696bde”]

Wil jij 2020 starten met een knaller? Waar jij volledig verbonden bent met je eigen intuitie en de taal leert spreken van jouw unieke Energetische Systeem?

De Ultimate Spirit Package is een 7 weekse Online Course gebaseerd op de meest succesvolle programma’s van De Bewustzijn School. In deze Course leer jij o.a.:

  • Jouw Chakra Systeem te herkennen en begrijpen
  • In te tunen op jouw intuïtie en Ziel en er op te vertrouwen
  • Je Chakra systeem zelf te healen en te versterken
  • Trancereizen te maken samen met je Ziel
  • Je ware potentie te openen en er in te gaan staan

De eerste 50 aankopen ontvangen een bonus: een Live Integration Ceremony met Marieke van Meijeren. Daar waar je een Trancereis gaat maken, likeminded mensen ontmoet en waar jij Live je persoonlijke vraag aan Marieke kan stellen.

17 december kan jij de Ultimate Spirit Package aankopen. Reserveer hier jouw eigen spot: 

[/vc_cta][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!