Selecteer een pagina

30.11.2020 | Moon

ENERGY UPGRADE Harmonize | Volle Maan & Maansverduistering

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”ENERGY UPGRADE Harmonize | Volle Maan & Maansverduistering” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”50335″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

En we zitten alweer in December. Feestmaand en de donkerste maand van het jaar. En bovenal: de laatste maand van het jaar! Can you believe it? Gisteren hebben ook we de een-na-laatste volle maan van het jaar gekregen; een gedeeltelijke maansverduistering zelfs. Deze volle maan in Tweelingen is ons aan het voorbereiden op de vele astrologische verschuivingen die deze maand gaan komen. Maar voordat we daar in duiken, gaan we kijken naar wat deze volle maan ons te brengen heeft.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]De winterperiode staat er om bekend dat mens en natuur zich steeds meer naar binnen keert. Het is kouder buiten, dus we blijven liever binnen. Het is eerder donker, dus duiken we eerder onder de wol. Maar ook richten we ons mentaal, emotioneel en spiritueel meer naar binnen. De winterperiode gaat over het licht binnenin jezelf vinden, rust pakken en op te laden. 

VOLLE MAAN IN TWEELINGEN | HARMONISE
Deze volle maan mag je beginnen aan de afsluiting van jouw jaar. Wil je iets nieuws voor jezelf gaan doen, dan zal de zon in boogschutter je helpen om je doelen strak te stellen en gefocust er mee bezig te gaan. En de kracht van de volle maan zal je juist helpen met diep in jezelf te keren en te achterhalen wat je daadwerkelijk wilt. Reflecteer hoe je leven er dit jaar uit zag; ook al is het heel anders gelopen dan hoe je het wilde. Hoe ben je met alles omgegaan? Hoe draag jij jezelf? Past alles dat je nu doet voor jezelf, hoe je je leven inricht, het pad dat je volgt; past het bij wat je daadwerkelijk vanuit je essentie wilt? Handel je er ook naar?

De volle maan in Tweelingen gaat over de twee tegenpolen. Licht en donker. Aarde en Lucht. Man en Vrouw. Yin en Yang. Hoe kijk jij naar de tegenpolen in jezelf? En hoe breng jij jezelf in harmonie? Het symbool voor Tweelingen zijn de twee zuilen naast elkaar. En wanneer we door die twee tegenpolen – de zuilen – lopen, dan komen we uit bij het centrum. Het midden: de eenheid.

Zo symbolisch als dat het is, zo werkt het in het echt ook. Het licht kan namelijk zonder het donker niet bestaan en andersom. Wanneer je het samenvoegt is het een geheel: eenheid. Het werkt in harmonie met elkaar. Hoe werkt het licht en donker bij jou in harmonie? 

Stel die vraag eens aan jezelf, zeker nu het donkerder is!

MAANSVERDUISTERING | BRENG HET DONKER NAAR HET LICHT
Daarnaast is er een gedeeltelijke maansverduistering. Wanneer de maan deels verduisterd wordt, brengt dat aandacht brengen naar je gevoel. Wat heb je opgebouwd aan negatieve emoties en hoe uit je deze? Waarvoor heb je jezelf ‘blind’ gemaakt? Hoe meer zelfkennis je hebt, hoe beter je er mee om kan gaan. Je kan dan dat wat je in ‘het donker’ bewaart aan het licht brengen en transformeren. En dat is ook wat deze maan van je vraagt. Keer naar binnen, tussen die tweedeling, ga naar je kern. Daar is de eenheid en harmonie. Daar maak je de transformaties waar.

ZON IN BOOGSCHUTTER | ME, MYSELF & I
De zon staat in het vurige teken Boogschutter. Actie. Doelgerichtheid. Spontaniteit. Allemaal kenmerken van de Boogschutter. Qua look & feel hebben Boogschutter en Tweelingen veel van hetzelfde. Het grootste verschil is dat de Boogschutter veel meer gericht is op zichzelf, waarbij Tweelingen meer gericht is op de ander. De Boogschutter zet zichzelf op #1 en dat is ook wat jij met de kracht van de zon voor jezelf mag gaan doen.

Wat is het dat je heel graag wilt? En hoe wil je daar gaan komen? Wat mag je transformeren voor jezelf deze laatste maand van 2020?  We gaan stapsgewijs het nieuwe jaar in. Een jaar van vele mogelijkheden. Los daarvan zal December astrologisch gezien een hele unieke maand worden. Eentje dat de geschiedenisboeken in gaat. Daar vertellen we je snel meer over, natuurlijk! 

Maar eerst mag je de focus gaan brengen naar jezelf. Het is een afrondende fase waarin jij mag bepalen hoe je het nu verder wilt gaan doen. Hoe wil jij all the ‘good’, ‘bad’, ‘beautiful’ and ‘ugly’ samenvoegen? Hoe maak jij er een geheel van voor jezelf. 

It’s your time to shine.
To transform.

To bring Harmony to the world,
Through Harmony within yourself.

Remember you have all the power
All the capacity
All the Gifts
To make this Life amazing.

Maybe you’re having doubts in this time.
Who will make the prophecies true?

“Trust,” says the Universe, 
“Trust Me: It’s you.”

 

FULL MOON RITUALS

Volle Maan periodes zijn magisch. Het is dé ultieme dag van het jaar waar je een eigen Heilig Ritueel kan bouwen, hoe klein en groot je zelf wilt.

Net na de volle maan op 1 december geeft Marieke van Meijeren een special Online Class waarin je diep Transcendent Werk gaat doen. Elke week geeft zij een online class met Talk, Q&A en Transcendente Reis over verschillende topics. Deze volle maan duiken we weer er diep op in, met als thema: HARMONY, omdat de energie op deze dag ultiem is voor Transformatie en Ascentie. So take it all in! En houd samen met Marieke en met ons dit Heilige Ritueel met een bijzondere Transcendente Reis. Hieronder vind je extra informatie!

 

Zoals altijd, geniet van deze energie!

In Liefde,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”De Harmoniserende Transcendente Reis op 1 december” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Italiana%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Join de online live class!” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_use_theme_fonts=”yes” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#8659c1″ btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#4f1191″ custom_text=”#ffffff” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fpower-of-the-moon%2F|||”]Deze Full Moon Special is voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen en (dieper) ontwaken naar het Licht. Je eigen Licht en het collectieve Licht. Je leert werken met de Energie die op het moment speelt. Dat gebeurt in de Live Online Class tijdens de Transcendente Reis van Marieke van Meijeren, Lightrider en Energiewerker. Daarnaast geeft Marieke ook een Talk en is er ruimte voor jouw ingebrachte vraag. Tijdens de Talk en Q&A van Marieke leer je hoe je met het Universele Licht werkt en hoe jij je eigen Healing Abilities voor jezelf kan gebruiken en voor het grotere geheel.

Een manier om je frequentie te verhogen en meer Harmonie te brengen in je leven en de wereld is door middel van Transcendente Reizen. Met deze tool ontwikkel je al je hersenfuncties voor een geëxpandeerd en hoog bewustzijn, waarin ‘verlichting’ de normale staat van zijn is voor je lichaam en geest. Transcendent Bewustzijn is de essentie van wijsheid, begrip en zelfrealisatie van het goddelijke.

Doe mee dinsdag 1 december tijdens de online les van Energiewerkster Marieke van Meijeren over Harmony tijdens de Volle Maan in Tweelingen, waarin je een Transcendentale Reis gaat ervaren.

Duizenden anderen zijn je voorgegaan en hebben Lifechanging Experiences gehad door de lessen en transcendente reizen. Gun jezelf ook een leven in Overvloed![/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!