Selecteer een pagina

24.11.2020 | Crystal

FUCHSIET: Inspiratie Kristal | Crystal Collection

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”FUCHSIET” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”50163″ img_size=”500×500″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Fuchsiet is een van de meest positieve en uplifting kristallen die je tegen kan komen. Met een hele sterke invloed op je Hartchakra laat de Fuchsiet je zien hoe mooi en leuk het leven daadwerkelijk is. Het inspireert je en ondersteunt je in het out-of-the-box denken, waardoor het een goed kristal is voor creatieve mensen.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

DE FUCHSIET IS HELEMAAL IETS VOOR JOU ALS JE:

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][dt_vc_list]

  • Meer wilt voelen vanuit je Hart en minder denken vanuit je Hoofd
  • Meer creatieve en positieve energie wilt voelen
  • Meer Zelfinzicht en Zelfwaardering wilt voelen

[/dt_vc_list][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

DE FUCHSIET HELPT JE BIJ:

[/vc_column_text][vc_column_text]Fuchsiet werkt sterk door op je Hart Chakra, waar het verzachtend en postief stimulerend werkt. Het herinnert je aan alle positieve, mooie en leuke dingen van het leven en heeft een sterk opbeurende invloed op je gemoedstoestand. Het glitterende en metallic effect van het kristal zorgt er voor dat het een lust voor het oog is en de sprankeling binnen in jezelf aanwakkert.

Als creatieve geleider helpt het je pure inspiratie vanuit je hart te ontvangen en er mee te werken. Het verlegt namelijk de focus van je hoofd naar je hart, waardoor je veel beter informatie tot je kan nemen en oplossingsgericht te werk kan gaan. Je mentale vermogens worden daarmee een handige tool die je voor jezelf kan inzetten. Daarom is dit ook een perfect kristal voor mensen die heel creatief zijn of meer creativiteit in hun leven willen verwelkomen.

Het is een kristal dat samenwerkt met je Hart, waardoor je helder leert grenzen te bewaken voor jezelf en de ander ook in zijn/haar waarde te laten. Kenmerkend aan dit kristal is de onvoorwaardelijke Liefde die je er van leert te hebben; iedereen heeft zijn of haar pad te bewandelen, zo jij ook. Dat maakt het leven zo mooi en interessant. Hierdoor versterk je jouw eigenwaarde![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][vc_cta h2=”The Crystal Collection | Pop-Up Shop Weekend” h2_font_container=”color:%23ffffff|line_height:1″ h2_google_fonts=”font_family:Italiana%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Waan je in de magische wereld van Kristallen op 28 en 29 november 2020″ style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”BOOK YOUR SPOT” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ca7f77″ btn_gradient_custom_color_2=”#ea8c8a” btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fcrystal-collection%2F|title:Crystal%20Collection%20%7C%20Pop-Up%20Shop||” custom_background=”#ff9987″ custom_text=”#ffffff”]Speciaal voor de Spiritual Seeker, de Lightworker, de Nuchtere Bewuste Nederlander en de Luxe Hippie die zichzelf wil wanen in een Magical Crystal Collection houdt De Bewustzijn School deze exclusieve Free Pop-Up Shop op zaterdag en zondag 28-29 november 2020. Crystal Collection is een ‘Crystal Market’ met hoogwaardige, exclusieve, zeldzame, magische en ook gangbare kristallen die met care door het team van De Bewustzijn School zijn geselecteerd, gereindigd en geladen.

Tijdens Crystal Collection kan jij:

  • je helemaal mee laten voeren door de magische kracht van de stenen en kristallen,
  • je energetisch laten cleansen met een Smudge Bath bij welkomst,
  • likeminded souls ontmoeten (natuurlijk op gepaste afstand ;-)) waarmee je kan levelen over spiritualiteit,
  • and more!

Boek je eigen spot voor tijdens de Pop-Up Shop via de knop hieronder. We werken met tijdslots en hebben per tijdslot plek voor maximaal 15 personen. Reserveringen zijn geldig voor 1 persoon, dus wees snel met het boeken van jouw spot, voor het vol zit![/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!