Feestdagen Special

Family Ties

Feestdagen SpecialFamily Ties

GRATIS live online summit met Marieke van Meijeren en Koos Janson

Leer hoe je gegrond blijft in jezelf, verbinding en vrede voelt tijdens de feestdagen en krijg helder hoe je los komt uit (oude) familiedynamieken

Schrijf je in

Datum: Donderdag 14 december 2023 (24 uur replay)
Tijd: 13:00 – 16:30 uur
Door je in te schrijven word je automatisch aangemeld voor de nieuwsbrief van De Bewustzijn School en ga je akkoord met de privacyverklaring. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam en je kan je altijd afmelden.

Waarom meedoen?

De feestdagen naderen en daarmee een hele bijzondere periode. Van oudsher vieren we samen met onze geliefden en naasten Lichtfeesten in december, om licht in het donker te brengen. Een periode van verbinding, liefde en vrede heerst er dan. Echter is deze tijd niet altijd gemakkelijk. Voor velen is het ook een periode waarbij gevoelens van stress, frustraties en verdriet (soms) de overhand nemen.

Wat als je dit jaar bepaalde dynamieken en patronen zou kunnen doorbreken en plaatsmaakt voor iets anders, namelijk dat gevoel van vrede, verbinding en liefde?

Stel je voor dat je aan tafel zit met je dierbaren – of zelfs als je alleen bent – en je voelt een diepe verbinding van pure Liefde die je hart verwarmt. Een verbinding die niet alleen jouw leven kan transformeren of de sfeer aan tafel, maar ook de wereld om je heen.

De sleutel om de uitdagingen die je ervaart tijdens de feestdagen – en daarna – te transformeren ligt verscholen in jezelf en jouw familie dynamieken. 

Wat is het?

Op 14 december 2023 van 13:00 – 16:30 uur, vlak voordat we de piek van deze periode in gaan, geven wij GRATIS een online special summit “Family Ties” samen met Marieke van Meijeren en Koos Janson.

Aan de hand van Systemisch Werk en de principes van Een Cursus in Wonderen krijg je kennis, inzichten en praktische handvaten mee die je helpen oude patronen te doorbreken, vergeving te omarmen en een dieper niveau van liefde en begrip te bereiken voor jezelf, je familie en de wereld om je heen.

Leer tijdens de online summit om diep gegrond in jezelf te zijn, een innerlijke vrede te ervaren en los te komen van oude patronen en dynamieken. 

Samen kunnen we een ripple effect van vrede en liefde verspreiden, niet alleen tijdens de feestdagen, maar ook voor de wereld en toekomstige generaties. Vier de liefde, verbinding en vrede in jezelf en je eigen familie en transformeer de wereld om ons heen, één familieband tegelijk.

Exclusief: alleen beschikbaar voor deelnemers van “Family Ties”

Stuur je vraag in en krijg advies op maat

Stuur vooraf jouw vraag in die Marieke en Koos doornemen om antwoord op te geven op de dag. Deze LIVE online seminar is gemaakt voor de deelnemers en afgestemd op wat jij nodig hebt!

LIVE begeleide Transcendente Reis

Hier moet je bij zijn! Tijdens de seminar begeleidt Marieke je LIVE in de bewezen formule TR, waarmee je verbinding gaat maken met je Ziel. Dit is een van de meest life altering ervaringen voor mensen!

Gratis favorite class "Familiesystemen"

Direct na aanmelding ontvang je een Favorite Class. Duik diep in jouw familiesysteem en leer hoe je blokkades opschoont voor jezelf en daarmee voor je familiesysteem. Ga o.a. mee op Transcendente Reis.  t.w.v. €13

Videoles over Liefdevolle Relaties

Laat je inspireren door Koos en Marieke in hun videopodcast “Een Cursus in Wonderen in de Praktijk” over het onderwerp Liefdevolle Relaties. In de les behandelen ze verschillende vragen en casussen waar je direct wat aan hebt.

Dit leer je exact tijdens deze Online Sumit “Family Ties”

Sessie 1: "De Basis van Familie Banden & Dynamieken"

Tijd: 13:00 – 13:30 uur

We beginnen bij het fundament samen met Marieke van Meijeren. Ontdek de kracht van het familiesysteem en hoe jij jezelf stevig kan gronden en op je plek komt te staan. Leer hoe patronen en verbindingen binnen je familie je leven beïnvloeden. Door bewust te worden van deze dynamieken, creëer je nieuwe, gezonde relaties zowel in je familie, als in je directe omgeving.

Leer over de helende kracht van het doorbreken van oude patronen en dynamieken.

Sessie 2: "TR (Transcendente Reis) Innerlijke Vrede & Acceptatie"

Tijd: 13:35 – 14:10 uur

De formule TR (Transcendent Reizen) is ontwikkeld door Marieke van Meijeren. Het is de techniek waarmee je persoonlijke transformatie doormaakt, angsten en overtuigingen herprogrammeert, je verhoogde intuïtieve vermogens versterkt, de verbinding en zelfliefde vergroot, helderheid van geest versterkt en je algehele welzijn mee bevordert.

Transcendent Reizen is een hele unieke techniek, waarbij je in een verhoogde bewustzijnsstaat verkeerd en waarmee mensen verschillende ervaringen opdoen waaronder: hun Ziel volledig ervaren, heldere boodschappen en visioenen ontvangen, diep fysiek en mentaal ontspannen, ontmoetingen hebben met spirit guides & meer. Transcendent Reizen is een hele aardse- en universele ervaring, die werkelijk iedereen kan.

Sessie 3: "Live Q&A met Marieke van Meijeren"

 Tijd: 14:25 – 15:00 uur

Opvolgend aan de live TR (Transcendente Reis) met Marieke van Meijeren krijg je de mogelijkheid om je eigen ervaring te delen en vragen te stellen n.a.v. de reis die je hebt ervaren en over familiebanden. Of je nu nieuw bent in Transcendent Reizen of al ervaring hebt, deze interactieve Q&A sessie biedt waardevolle inzichten en praktische toepassingen.

Sessie 4: "Een Cursus in Wonderen over Familiebanden met Koos Janson en Marieke van Meijeren"

Tijd: 15:00 – 16:30 uur (must watch)

Marieke en Koos Janson gaan samen in gesprek over hoe jij de principes van Een Cursus in Wonderen toepast tijdens de feestdagen, aan de eettafel, in verbinding met (schoon)familie en waar de feestdagen eigenlijk garant voor staan.

In Een Cursus in Wonderen word je uitgenodigd om voorbij angsten en oordelen te kijken en de ware essentie van je geliefden en familie te zien. Het toepassen van de principes brengt een diepgaande transformatie en heling, waardoor je liefdevolle en vervullende relaties opbouwt, gebaseerd op oprechte verbinding en Liefde.

 

Na aanmelding ontvang je direct de favorite class over Familiesystemen én de videoles over Liefdevolle Relaties. Zo kan je nu al een verschil maken in jouw Familiebanden

Ontmoet de teacher: Marieke van Meijeren

Misschien ben je hier voor het eerst of heb je Marieke wel eens ergens voorbij zien komen in een podcast, magazine of op het podium. Waar er meestal gesproken wordt over bewustzijn, ziel, intuïtieve vermogens en je eigen authentieke pad volgen van dit leven. Jouw leven.

Marieke van Meijeren is oprichtster van De Bewustzijn School, eigenaresse van 2 succesvolle bedrijven en auteur van de autobiografie ‘RISE’ en haar aankomende roman ‘Brieven aan mijn Dochter’.

Ze hoort bij een nieuwe generatie ontwaakte ‘New Thought Leaders’ en ze laat zichzelf zien door haar innerlijke kalmte, heldere wijsheid en gevatte humor. Zij is een jonge vrouw gedreven vanuit haar binnenste om de Global Awakening te begeleiden naar De Nieuwe Wereld die berust is op liefde, vrijheid en vrede.

Inmiddels heeft ze honderdduizenden mensen online en offline geïnspireerd en bewogen met haar liefde, wijsheid en humor naar een spiritueel geïntegreerd leven vol innerlijke rust, verbinding en liefde.

Ontmoet de teacher: Koos Janson

Koos Janson herken je misschien van The New Beginning, of de Podcast “Een Cursus in Wonderen in de Praktijk”. Koos is een zeer gerespecteerde leraar en spreker die zijn leven heeft gewijd aan het onderwijzen van een Cursus in Wonderen.

Met meer dan twintig jaar ervaring in het bestuderen, beoefenen en onderwijzen van een Cursus in Wonderen, heeft Koos een unieke benadering ontwikkeld om de complexe concepten van de cursus begrijpelijk en praktisch toepasbaar te maken in het dagelijks leven. Zijn heldere en toegankelijke manier van lesgeven maakt hem geliefd bij zowel beginners als gevorderden in de cursus.

Of je nu nieuw bent in de Cursus in Wonderen of al een gevorderde student bent, Koos Janson biedt een waardevolle en transformerende ervaring die je helpt om een dieper begrip te krijgen van jezelf, je relaties en de wereld om je heen. Zijn liefdevolle en authentieke aanpak zorgt ervoor dat zijn studenten zich gezien, gehoord en gesteund voelen.

Koos Janson is niet alleen een leraar, maar ook een gids, een inspirator en een voorbeeld van wat er mogelijk is wanneer we ons openstellen voor de wijsheid en liefde die in ons allen huist. Wanneer je Koos eens meemaakt, zowel online als offline, maakt deze wijze man een diepe indruk die je de rest van je leven bijblijft.

 “Het is in de diepte van onze familiebanden dat we de kans krijgen om oude wonden te helen, onvoorwaardelijke liefde te cultiveren en de ware betekenis van vergeving te ontdekken. Om zo vrijuit de Liefde, het Licht en Vrede te delen.”

Family Ties is voor jou als

N

Je met rust en kalmte de feestdagen door wilt komen

N

Meer (innerlijke) vrede wilt ervaren en zien

N

Op een andere manier de feestdagen wilt vieren

N

Je meer verbinding en acceptatie in je familiebanden wilt

N

Je een warm hart hebt voor het welzijn van de mens en de wereld

Dit krijg je ook bij je aanmelding

+ Bonus tijdens de seminar t.w.v. €17  

Live begeleide TR (Transcendente Reis)

TR is de Formule ‘Transcendent Reizen’ ontwikkeld door Marieke van Meijeren. Met TR transcendeer je. Transcenderen, ofwel ‘Transcendentie’ betekent ‘overstijgen’ of ‘klimmen’. Het is de bewezen techniek waarmee je o.a. persoonlijke transformaties doormaakt, je zelfhelende vermogen activeert, angsten en overtuigingen herprogrammeert, je verhoogde intuïtieve vermogens mee versterkt & meer.

TR werkt altijd of je er in gelooft of niet, omdat het een techniek is. Het staat dan ook volledig los en vrij van religie, filosofie, levenswijze, placebo effect etc.

De ervaring van TR gaat over het uitstijgen boven de dagelijkse realiteit, zodat je een hogere werkelijkheid – iets van het grote mysterie en het mystieke – ervaart. Iedereen kan het, omdat het een hele natuurlijke en universele ervaring is.

+ Bonus direct na inschrijving t.w.v €13,-

Favorite Online Classs “Familiesystemen: Doorbreek Belemmerende Patronen”

Duik diep in jouw familiesysteem en schoon blokkades op voor jezelf en daarmee voor je familiesysteem. Een familiesysteem heeft een geheugen die alle ervaringen en herinneringen van jouw familie door generaties heen opslaat en die ‘waakt’ over jouw familie. Jij hebt alles in jou om jezelf te bevrijden van de oude patronen, structuren en blokkades.

Aan het einde van de online les neemt Marieke je mee op Transcendente Reis om je systeem op te schonen en een nieuwe te creëren. De favorite class is eindeloos voor je beschikbaar om te kijken.

+ Bonus direct na inschrijving

Videoles “Een Cursus in Wonderen in de Praktijk: Liefdes Relaties”

Laat je inspireren door Koos Janson en Marieke van Meijeren in hun videopodcast “Een Cursus in Wonderen in de Praktijk” over het onderwerp Liefdevolle Relaties.

In de les van bijna 2 uur behandelen ze verschillende vragen en casussen die tijdens de uitzending ingebracht zijn, waarop zij antwoorden en bijzondere perspectieven delen geïnspireerd door Een Cursus in Wonderen. Ontvang nieuwe inzichten op hoe jij vanuit een andere diepte in jezelf verbinding kan leggen met mensen om je heen.

+ Bonus t.w.v. onschatbare waarde  

Stuur je persoonlijke casus of vraag in om tijdens de summit antwoord op te krijgen

Jouw persoonlijke casus of vraag wordt meegenomen in de sessie tussen Koos en Marieke! Na aanmelding ontvang je een form in je inbox via waar je jouw persoonlijke casus/vraag makkelijk mee kan insturen.

Voorafgaand aan de summit worden de ingebrachte casussen en vragen doorgenomen en op basis daarvan gaan Koos en Marieke hun gesprek, lessen en wijsheden delen. Zo krijg jij direct antwoord op jouw vraag, ‘op maat gemaakte’ begeleiding en daarmee duidelijkheid en helderheid.

 

Ervaar weer Vrede, Verbinding & Liefde tijdens de Feestdagen

Schrijf mij in voor de gratis online summit “Family Ties” met Marieke van Meijeren & Koos Janson

Datum: Donderdag 14 december 2023 (24 uur replay)
Tijd: 13:00 – 16:30 uur
Door je in te schrijven word je automatisch aangemeld voor de nieuwsbrief van De Bewustzijn School en ga je akkoord met de privacyverklaring. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam en je kan je altijd afmelden.