In de stilte bloeit je bloem naar het mooiste licht

In de gehaaste wereld die om ons heen door lijkt te razen, zijn zo ontzettend veel mensen vergeten hoeveel mystiek en kansen er zijn in de stilte, in de rust. Mensen voelen zich onwennig, onprettig en verveeld in de stilte. Maar juist in de stilte vind je alle geheimen van het universum.

Vanuit de stilte ontstaat er ruimte om de poorten te openen naar jouw grootste potentie en daadwerkelijk te horen wat het leven voor jou beschikbaar heeft. Herontdek het contact met je Ziel en het Universum, zodat je creativiteit zich opent en je gifts en guidance van het Veld ontvangt.

Door middel van Transcendente Reizen begeef jij je op een verhoogde frequentie, de Theta staat, in de stilte. The Essence of Inner Peace is ontwikkeld om jou door middel van Transcendente Reizen terug te brengen naar jouw ware essentie: je Ziel.

Verbind met de onsterfelijke bron in jezelf

Onder begeleiding van Lightrider Marieke van Meijeren en binaural beats word je uitgenodigd om verbinding te maken met ‘jouw thuis’, met jouw Ziel om de kracht van innerlijke vrede weer te ervaren.

Transcendent Reizen is niet alleen enorm heilzaam en voedend voor je Body, Mind & Soul, maar uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat deze staat ideaal is voor het herprogrammeren van je overtuigingen, angsten, blokkades en diepgewortelde patronen.

Jij kunt nu al dat transformeren en direct jouw leven vormgeven vanuit jouw Hoogste Goed.

The Essence of Inner Peace zijn 5 exclusieve Transcendente Reizen die naadloos op elkaar aansluiten, maar kan je ook los van elkaar op elk gewenst, rustig, moment te luisteren. De reizen die je krijgt zijn:

  • Rust
  • Stilte
  • Ruimte
  • Zielenreis
  • Unbound Self Love

Alle vijf reizen zijn in het Nederlands en duren tussen de 15 en 45 minuten. We raden aan om de reizen alleen te beluisteren op momenten dat je volledig kan ontspannen, zittend of liggend, in een rustige omgeving.

The Essence of Inner Peace

5 Transcendente Reizen

Ontvang alle 5 Transcendente Reizen in MP3 format om overal en altijd te luisteren

Complete Collectie voor:

€ 69,-

Recensies

“Dank voor jullie werk en helende werk, zo ervaar ik alles ook momenteel, helend naar ons ware potentieel! Ik zeg ook Hale lu ja Amen, en Zo is Het.”

~ Ingrid

“Jij bent 1 van de 3 mediums die me naar een hoger nivo brengen. Het overrompeld me wel een beetje. Vooral deze maand ben ik er best wel druk mee. Maar ik weet waarvoor ik het doe.”

~ Andre

“Ik wil je heel erg bedanken. Ze hebben me zoveel meer laten ervaren dat ik licht ben, en me mijn eigen licht laten voelen. Dat is echt fantastisch. Ik voel me gekend en het geeft moed om te horen dat iemand (jij!) dit zo in de wereld kan/durft te zetten. Vertrouwen.”

~ Anoniem

 

As seen on:

Elle
RTLZ
Marie Claire
Happinez
Flow
Bazaar