Els van Steijn

“De kunst is om op je eigen plek te staan en de ander zijn plek te gunnen. Zo creëer je verbinding met jezelf en met de ander. Verbinding geeft kracht, waarmee je waardevolle doelen kunt bereiken.

Sta jij stevig op jouw plek?”

MEET THEM ALL

New Thought & Great Spiritual Teachers

Els van Steijn (1969) studeerde af aan de Hogere Hotelschool in Den Haag. Daar leerde ze de essenties kennen van professioneel managen, gastvrijheid en het behalen van doelen in een wereld waarin belangen kunnen verschillen. De verdieping kwam in de jaren erna vanuit managementposities in de dienstverlening, leidinggeven, grote veranderingstrajecten begeleiden, projectmanagement en conceptontwikkeling. Sinds 2002 is Els werkzaam als teamtrainer, coach en opsteller. Veel gehoorde feedback op haar werk is:

  • Ze weet mensen te prikkelen en geeft energie op een rustige manier.
  • Ze kan ingewikkelde zaken overzichtelijk maken. Dat levert grip op.
  • Ze legt de vinger op de zere plek en raakt de essentie.
  • Ze geeft feedback op een manier dat mensen het aannemen en in hun waarde laat. Hierdoor komt inzicht in blinde vlekken.
  • Er is snel resultaat zichtbaar.

In 2008 heeft Els haar eigen coachpraktijk opgericht. Honderden cliënten en opdrachtgevers heeft ze mogen begeleiden in hun persoonlijke en professionele groei. Haar naam wordt mondeling doorgegeven zodat ze een bloeiende onderneming heeft.

Vrijheid, kwaliteit, groei en integriteit zijn een aantal van haar waarden. Hierdoor heeft ze alle relevante vakdiploma’s behaald en blijft ze zich doorontwikkelen vanuit de stevige basis. Sinds 2016 kan ze ‘schrijver’ toevoegen aan het rijtje trainer, coach en opsteller. Boeken ‘De fontein, vind je plek’ en ‘De fontein, maak wijze keuzes’ geven veel mensen houvast. Haar boeken zijn voor velen een eyeopener.

In haar privé leven houdt Els zich graag bezig met sporten (workouts in sportschool en (berg)wandelen), reizen (van dichtbij tot ver weg en van primitief tot luxe), lezen en met vrienden en familie genieten van het goede leven.

www.elsvansteijn.nl

Testimonials about Els van Steijn

“Els is een warme persoonlijkheid met veel coach ervaring. Els heeft een belangrijke rol gespeeld in de voorbereiding op mijn Mount Everest expeditie. Ze weet het beste uit mensen naar boven te halen en doet dat met praktische tips en inlevingsvermogen. Het knappe aan Els vind ik dat je altijd met een goed gevoel over jezelf bij haar weggaat.”

~ Niels van Buren

“Een bijzondere route afgelegd met Els als buitengewoon sterke, fijne en eerlijke navigator. Els heeft mijn complexe vraagstuk weten te simplificeren en tastbaar te maken. Tegelijkertijd heeft Els mij veel handvatten aangereikt. Hierdoor heb ik talrijke inzichten gekregen, ben ik krachtiger geworden en heb ik geleerd te kunnen vertrouwen op mijzelf als ik weer op een belangrijk kruispunt sta.”

~ D.R.

“Deze doortastende coach zette me ‘back on track’ na een ongezonde liefdesrelatie en gaf door middel van het ‘fonteinprincipe’ inzicht in oud zeer. Hier plukken mijn zonen nu ook de vruchten van. De ideale combinatie was individuele coaching met deelname aan een opstellingendag. Els leidt zo’n dag professioneel in een ontspannen sfeer. Sindsdien zijn er veel kwartjes gevallen waardoor ik steviger in mijn schoenen sta. Els is fantastisch. Punt.”

~ N.H.