Selecteer een pagina

6.08.2020 | Soul searching

Eenzaamheid | Unbound Self Love

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”EENZAAMHEID” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”45860″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Je hoort en ziet het vaak: eenzaamheid. Eenzaamheid bij ouderen, jongeren, in de relatie of zonder een relatie. We hebben of hoeven niet perse ergens in te zitten om eenzaamheid te ervaren. We ervaren het op de dansvloer, in het restaurant, in de club. We ervaren het eigenlijk overal waar we zijn. Op een reis, op een doorreis, op een langere termijn reis. omdat we weg of af willen van dat gevoel. Wat je wellicht nog niet helder had als: eenzaamheid.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Eenzaamheid is wezenlijk anders dan alleen zijn. Alleen-zijn is kracht, waar eenzaamheid ontkrachtend is. Alleen-zijn is een element waarin we ons verbinden in onszelf met ons Hart, ons wezen. Terwijl eenzaamheid een gedachtegoed is, een creatie vanuit pijn. Die we overal waar we zijn kunnen voelen.

Uiteindelijk zie je het ook uitspelen in je buitenwereld. Ouderen, jongeren, alle leeftijdsgroepen mensen zien dit als waarheid in een bepaalde realiteit naar voren komen. Je ‘speelt’ het uit in de realiteit die je wilt beleven (onbewust).

Maar wellicht ben je je er nu bewust van als je dit leest?
Het is een cyclus die je herhaalt. Je laat bepaald gedrag zien, waardoor je relatie(s) afstandelijker wordt, omdat je je niet verbindt met de ander of door geen gehoor te (kunnen) geven aan de verlangens van je partner. We nemen een passieve houding aan die wederom ontkrachtend is. De verbinding die je door eenzaamheid mist in jezelf zie je in jouw realiteit terug. Je bent bijvoorbeeld veel alleen, terwijl je lichaam niet echt kan ontspannen. Door dat gevoel van eenzaamheid zo te ervaren heb je wellicht dingen nodig van buiten om ‘schijn te ontspannen’: roken, drinken, drugs, social media, veel schermen, verslaafd aan denken. Maar je lichaam, je ziel wilt bewegen.

Je ziel is beweging.

Hoe kom je hier doorheen?
1) Door het te signaleren in je lichaam als gevoel
2) Waar komt het gevoel vandaan? Vroegere herinneringen die erbij horen
3) Het gevoel te omarmen en te voelen
4) Uit je gevoel, op wat voor een manier dan ook
5) Haal adem, kijk om je heen, waar ben je nu? En haal weer diep adem. Adem door je hart en voel de nieuwe ruimte.

Maak een nieuwe afspraak met jezelf, dat je niet eenzaam bent, maar altijd samen
Altijd samen in deze zee van leven
Waarin jij wel alleen-zijn wilt beleven
Waarin je kracht ligt en verbinding
Laat je je niet meer leiden door een ego verbinding
Je gaat gevoelsmatig hoger in trilling
Daarin ligt je Zielenreis en daarin ben je ‘willing’

Zo is het.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Unbound Self Love

“As Above, So Below
So Within, So Outside”

In Liefde,
Marieke van Meijeren

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”Verbind weer met je Kracht van Alleen-Zijn” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Unna%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Join de Online Live Class op dinsdag 11 augustus om 19:00u” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#f56f5d” btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”left” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#f56f5d” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fsacred-spirit-sessions-online-class%2F|title:Sacred%20Spirit%20Sessions%20%E2%80%93%20ONLINE%20CLASS||” custom_text=”#ffffff”]

Heet jezelf weer helemaal welkom en voel de diepe verbinding die je misschien even kwijt was of even vergeten, tijdens de Unbound Self Love Class. Tijdens de Transcendente Reis ga je samen met Marieke diep en licht. Voor heling. Voor Liefde. Door Liefde. Ook houdt Marieke natuurlijk weer haar Q&A voor je vragen en een Talk.

Join duizenden mensen die wekelijks naar de lessen van Marieke van Meijeren gaan om naar de Talk: ‘Unbound Self Love’ te luisteren, jouw persoonlijke vraag te stellen en af te reizen naar de diepte van je Hart, waar de liefde eeuwig stroomt als een fontein. Zodat jij meer kan ontvangen van het Leven!

Dinsdag 11 augustus 2020 om 19:00 uur gaat Marieke live tijdens de online class: Unbound Self Love. Deze les duikt ze weer specifiek in op HOOGSENSITIVITEIT. Doe je ook mee? Je kan ook de live class op een ander moment bijwonen, je krijgt namelijk sowieso de replay link! Boek je ticket via de knop hieronder:

[/vc_cta][vc_empty_space][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!