Selecteer een pagina

20.03.2018 | Online School

Van jouw Droom een Bedrijf maken – Marieke van Meijeren

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Van jouw Droom een Bedrijf maken – Marieke van Meijeren” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”6391″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

In dit verhaal neem ik je kort mee in de 3 stappen die ik elke dag doe om mijn droom, mijn visie, helder te houden in mijn ‘geestesoog’ om het vervolgens te gaan doen.
“Jij hebt je droom of idee ontvangen, niemand anders. Jij. Dat brengt een zekere verantwoording met zich mee dat ook alleen JIJ dat idee kan manifesteren. Dat jij de Bouwer bent. De Ondernemer.”
Door honderden gesprekken die ik de afgelopen 2 jaar heb gevoerd, sinds mijn droom staat, komen er steeds terugkerende aspecten naar voren.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Schijn-veiligheid

Mensen gaan niet over naar de actie, het DOEN, maar blijven dromen en hopen. Dat heet ook wel schijn-veiligheid. Ondernemen is duiken, elke dag weer. En jij kan dat. Alleen je ‘Kleine Denken’ denkt en handelt daar heel anders naar. Eigenlijk de totaal andere kant: stoppen, vastzetten, niet meer weten hoe nu verder en dan maar ‘freezen’.

Advies: We geloven dat we alles alleen moeten uitvogelen, maar dat is niet zo. Als jij je opent en vragen stelt aan mensen om je heen en ook diep bij jezelf van binnen, ontvang jij alle antwoorden!

Ga ze halen. Ze wachten elke dag, elk moment op je.

Je ontdoen van je beperkende overtuigingen en je Kleine Denken in ‘toom’ houden is ook een fase die er bij hoort om zo in je Highest Potential te gaan staan. Dat geeft je uiteindelijk kracht.

Wellicht dat je vroeger toen je klein was besloten hebt om je af te sluiten en niet meer om hulp te gaan vragen, maar jij bent nu een volwassen versie van jezelf. Je bent een waar: Potentie-Bom. Die wacht om het te gaan doen. Doe het. Geef jezelf dat enorme gift van opstaan en doen. Er geeft niks zo veel voldoening om elke dag te werken en te bouwen aan iets wat jij voor ogen hebt. Gevuld met jouw purpose kan het alleen maar zo voelen. En zo…creëer je dagelijks geluk.

Wat is jouw ideale bedrag?

Mensen houden zich zowel financieel gezien als met hun bereik ook klein. Men neemt ‘genoegen’ met €1500 per maand.

Terwijl als ik doorvraag er een heel ander bedrag naar voren komt: “Nou als het niet zou uitmaken dan zou ik het allerliefst €4500 per maand willen verdienen, dan kan ik alles doen wat ik wil.”

So go for it!

En dan komen we onszelf weer tegen. Het Kleine Denken gaat aan en maakt er weer een fijn circus van: ‘Je bent het niet waard’, ‘hoe ga je dat doen dan’, ‘jij kan dat helemaal niet’, ‘je bent geboren om te falen’, ‘je bent een perfectionist en daarom ‘nooit klaar’’ en ga zomaar door.

“Zie het als iets wat voorbij waait door je hoofd maar dat jij die gedachten niet bent en ook nooit bent geweest. Die beperkende gedachten hebben geen enkele betekenis, het wordt alleen de waarheid als jij er betekenis aan geeft. Dan ga je je er ook naar gedragen.”

Observeer het en laat het voorbij waaien.

Advies: Maak een concreet beeld van wat jij aan het eind van dit jaar in totaliteit wilt omzetten en kijk daar dagelijks naar. Deel dat bedrag op in maanden en uiteindelijk in producten. Zo zie jij heel duidelijk hoe je het moet gaan doen en hoeveel coachings, healings of seminars je moet geven per maand om uiteindelijk tot dat bedrag te komen.

Dan weet je. En dat geeft een intense kracht.

Groeien, hoe doe je dat?

Je bereik is het ware verschil voor de groei van je bedrijf en je bankrekening. Investeer jij niet elke dag in je bereik op Facebook, Instagram, Youtube, Mailinglist en je Netwerk dan bloed je dood. Want je kan 1x iets over de ‘schutting gooien’ en daar zullen dan 5-8 mensen op af komen, maar uiteindelijk hebben diezelfde mensen het ook wel gezien.

Je groei vindt plaats op je kanalen en daar mag je elke dag gerichte en liefdevolle aandacht in investeren. Zodat je bereik groeit en zo ook je klanten. Daar heb je immers ook je idee-droom voor ontvangen om die gewenste IMPACT te maken die jij voor jezelf en de wereld ziet.”

En zo… met deze 3 stappen bouw jij actief en gericht mee aan je eigen Grootsheid en je Droom. Een Nieuwe Wereld waarin jij de verantwoording hebt om vanuit geluk en voldoening jouw droom te leven. Bouw die onderneming of je eigen zzper-schap. Hoe meer…. Hoe lichter de wereld wordt. En dat… dat is nu juist de bedoeling van deze Tijd.

Ik wens je alleen maar mooie dingen,

In Liefde,

Marieke van Meijeren

Oprichtster: De Bewustzijn School

The Light Rider

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Bij The Business School leer jij ondernemen. Daarin leer jij de 5 pilaren waar een succesvolle ondernemer en onderneming op berusten:

  1. Branding
  2. Finance
  3. Marketing & Sales
  4. Facebook Marketing
  5. Bezield OndernemerschapWij starten zondag 25 maart aanstaande en er zijn nog maar een paar Hot Seats left. Wil je mee doen?
    Klik dan hier: dan schrijf je je gelijk in: https://debewustzijnschool.nl/businessschool/

Wil je meer informatie door middel van een 1 op 1 gesprek met een van onze Coaches? Meld je dan nu aan nog voor deze week (wees wel snel wat ze zitten wel bijna volgeboekt: info@debewustzijnschool.nl Onderwerp: The Business School

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!