Dokter Juriaan

“Je lijf is de perfecte thermometer. De richtingaanwijzer die jou feilloos vertelt welke richting je op mag gaan. Mits je bereid bent om te luisteren.”

MEET THEM ALL

New Thought & Great Spiritual Teachers

Ontmoet Dokter Juriaan

Juriaan Galavazi is arts, coach en auteur van de bestsellers ‘Van klacht naar kans’ en ‘Jij bent de liefde’. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door coachingstrajecten waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed hebben op hun welbevinden.

Masterclass Realiseren van jouw verlangen

En wat je nooit had kunnen bedenken..
Ons denken is super waardevol, maar heeft één lastigheid in zich: het houdt het liefst vast aan wat het al weet. De kunst is om deze gehechtheid aan de vorm los te laten. In deze Masterclass leer je hoe je voorbij je eigen gedachten en gevoelens kunt kijken. Hoe je jezelf die vragen kunt stellen die ervoor zorgen dat je na een dag, een week, een maand, een jaar iets gerealiseerd hebt waarvan je zegt: “Wow! Dat had ik nou nóóit kunnen bedenken…!” Jij kunt het meeste creëren wanneer jij helemaal jij mag zijn; 100% jij.

.

www.dokterjuriaan.nl