De Antidote

Jouw gids naar innerlijke vrijheid

Online Course & Transcendente Reis

Wanneer je het gevoel hebt vast te zitten of neerslachtig voelt lijkt vaak de uitweg ver te zoeken en gaat het gepaard met emoties ervaren als verdriet, depressie of frustraties – zowel in meer als mindere mate -.

De sleutel is dan niet alleen om negatieve gedachten te verlichten, maar om je potentieel te ontgrendelen naar een leven vervuld van zelfvertrouwen, vertrouwen in het leven en een diep gevoel van liefde.

Ontdek de Kunst van Bevrijding met de online course ‘De Antidote’

Eenmalige betaling van €20,- eindeloos terugkijken

Soms voelt het leven als een oceaan met enorme golven van uitdagingen en jij op je bootje niet ziet wanneer het vaarwater weer rustig wordt.  Velen worstelen met zulke struikelblokken en belemmeringen, zowel intern als extern. Toch is er diep van binnen altijd een duidelijk verlangen naar een getransformeerde realiteit die verder reikt dan vluchtige momenten, zoals even scrollen, een kleine wandeling maken of tijdelijke verlichtingen.

Er is namelijk een mooier en rijker leven voor je geschreven en dat voel je diep van binnen.

Leer los te komen van de het gevoel van vast te zitten, omarm elke dag een stabiel gevoel van vrijheid, vrede en energie en ontdek dé methode voor emotionele veerkracht, harmonie en positiviteit.

De online course ‘De ‘Antidote, is samengesteld rond de bewezen methode – ontwikkeld door Marieke van Meijeren – en strategieën die zijn afgestemd op het verhogen van je bewustzijn, het hervormen van je manier van denken en het katalyseren van een duurzame transformatie in je leven.

In de uitdagingen van het leven, of het nu gaat om interne strijd of externe druk, ligt de sleutel om jezelf te bevrijden van het gevoel van vast te zitten en om een realm van verbondenheid en rust te betreden.

Jij hebt de sleutel tot je eigen bevrijding in handen.

In deze online course leer je:

✨ de krachtige methode beheersen om je geest te kalmeren,
✨ je energie een boost te geven
✨ de balans in je lichaam, geest en ziel te herstellen.

Ontdek hoe je moeiteloos negatieve gedachten transformeert, jezelf bevrijdt van beperkende overtuigingen en je emotionele veerkracht vergroot voor een leven dat verder reikt dan je diepste wensen.

De videolessen in de online course kun je eindeloos opnieuw volgen, en de Methode (Transcendente Reis) is te downloaden, waardoor je in elke fase van je leven dieper kunt duiken in nieuwe perspectieven, inzichten en informatie.

Teacher: Marieke van Meijeren
Lengte Video & Nazorg video: 25 minuten
Lengte TR (Transcendente Reis): +/- 37 minuten
Categorie(ën): Bewustzijn, Ziel, Energie, Emoties, Voelen, Somberheid, Geluk

Eenmalige betaling van €20,- eindeloos terugkijken