Selecteer een pagina

13.03.2017 | blog, Online School

De eerste keer

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”De eerste keer” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”4670″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Voorzichtig loop ik de kleine traptreden op. Boven aangekomen zie ik links twee klapdeuren met witte gordijnen erachter. Dat moet het zijn. Ik ga door de klapdeuren, en ineens sta ik in een andere wereld.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]Een nieuwe wereld. Dromerige melodieën bereiken mijn oren, en de geur van wierook dringt zachtjes mijn neus binnen. Vanachter de witte balie krijg ik een warm welkom. Voor welke les ik kom, en of ik hier al eerder ben geweest. Ik knik nee, ik ben hier nieuw. Daar is het toilet, en daarnaast de kleedkamer. De les is in de grote ruimte rechtdoor. Ik kan thee en water pakken, een eenvoudig houten bankje staat tegen een muur. Ik zie veel wit. En groen. Van bloemen in een vaas, planten in een pot. En kaarslicht, veel. De werkelijkheid glijd van mijn schouders.

Dus hier is het, de School waar ik mijn bewustzijn kan ontwikkelen. Dat is de belofte, en hoewel ik nog geen les gevolgd heb of gesprek gevoerd heb, voel ik direct dat het klopt. Een prettige energie hangt in dit deel van het gebouw. Het is lastig te benoemen, maar het is er gewoon. Hoewel het niet gewoon is. Dit is de andere wereld. Waar een serene sfeer alle ruimte geeft, voor wat dan ook. Uit mijn hoofd en in mijn hart, dat is mijn verlangen. Handelen vanuit mijn diepste binnen, mijn ziel. Die mag hier groeien en dat voel ik. Ik ga open. Mijn ogen worden zacht en mijn gezicht ontspant. Ik kan niet wachten tot wat mij hier te wachten staat.

 

~Bezoeker~ 

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Niets meer missen van De Bewustzijn School? 
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

 

De Bewustzijn School is de plek midden in de pijp in Amsterdam waar je dagelijks kan werken aan je bewustzijn en ontwikkeling door het volgen van Mind, Body & Spirit lessen. Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!