Selecteer een pagina

23.11.2018 | Holy Body, Online School

De 5 Tibetanen: Jong door oude wijsheid

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”De 5 Tibetanen: Jong door oude wijsheid” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”10186″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Schoonheid uit een potje, moeiteloos gezond, geluk uit het niets en snel rijk…  Mensen – jij en ik dus – zoeken de gemakkelijkste weg naar het doel, liefst zonder obstakels en tegenslagen. Helaas werkt het in de praktijk vaak anders en zullen we moe en niet al lekker gebruind onze vakantiebestemming bereiken. We moeten files accepteren en onderweg bijtanken.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Op het gebied van gezondheid worden ons wonderen beloofd. Spierbundels door gebruik van prachtige apparaten, waarmee je na het aandraaien van de eerste schroef al in shape bent. Gekakel over afslankmethodes met volle borden of eenzijdige crash diëten. We dromen graag mee met het aangeprezen rendement, dat achteraf toch net even iets anders uitpakt.

 

Sterk, gezond en energiek met de ‘5 Riten’

Toch zijn we verstandig genoeg om preventief aan onze gezondheid te willen werken. Maar wat is nu een eenvoudige manier om vitaal te worden, ook nog goedkoop en overal te doen? Een manier om jezelf te verjongen, want dat zul je ervaren: werkelijke verjonging. Het enige dat je nodig hebt, is een beetje discipline en de 5 Riten. De Riten, oftewel vijf Tibetanen, zijn krachtige Yoga oefeningen, die je in korte tijd fysiek en mentaal zullen veranderen. Een mooie manier om sterk, gezond en energiek te worden of te blijven.

 

De Vijf Tibetanen van Verjonging

‘De Oude Tibetaanse Riten van Verjonging’, zoals ze ook wel worden genoemd, vinden hun oorsprong meer dan 2500 jaar geleden in Tibet. Een groep monniken zou de ‘Fontein der Eeuwige Jeugd’ hebben ontdekt. Een oude Engelse legerofficier raakte gefascineerd door dit verhaal. Na een lange zoektocht wist hij het klooster te vinden. Diep in de Himalaya leerde hij wijze lessen. Als een vitale jongeman, blakend van gezondheid, keerde hij terug naar het Westen. De Riten nam hij mee.

De 5 eenvoudige Yoga oefeningen, in slechts 15 minuten uit te voeren, zijn een essentieel onderdeel van mijn dagelijkse ochtendritueel. Meer hierover kun je lezen in mijn boek: Tom Tichelaar / kortom, zo kan het ook.

 

Zin om te starten?

Op internet zijn veel leuke instructievideo’s te vinden. Begin vooral rustig. Het is geen wedstrijd, maar een manier om je innerlijke energie op te wekken. Eeuwenoud, maar super effectief. Kortom, zo kan het ook: vitaliseren!

 

Succes met de Riten!

Zwaai Tom[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Aan het werk om jezelf te verjongen?

Tom Tichelaar is een lijfgids. Hij inspireert mensen op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Dit doet hij via zijn les ‘Zelfhelend Vermogen voor en door jou’ op De Bewustzijn School, maar ook middels zijn boeken, events en consults. Meer weten? Kijk op www.tomtichelaar.nl

Niets meer missen van De Bewustzijn School?

Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!