Selecteer een pagina

De 3 basiselementen om Your Revolution te laten intreden

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”De 3 basiselementen om Your Revolution te laten intreden” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”13013″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”15px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Definitie van revolutie: Een revolutie is een onomkeerbare verandering. Het is een belangrijk moment in de geschiedenis waarna het leven van veel betrokkenen er anders uit is gaan zien.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

My Revolution? Yes Your Revolution!

Your Revolution is wanneer dit bij jezelf gebeurt. Intern. Wanneer je ervoor kiest om van jouw omgeving terug te gaan naar jouw kern, bewust te worden van wie jij werkelijk bent en waar het om draait in dit leven. Het is een verleg van focus van extern naar intern. Voelen, zien, zijn. Dat is jouw revolutie. Je besluit om op een andere manier naar de wereld te kijken. Je besluit vanuit jouw innerlijke kracht het leven te gaan leiden wat jij hoort te leiden. Je opent jezelf voor de wonderen van de wereld. Je verlicht. Je wordt licht. Jij bent het licht. Jouw innerlijke kracht neemt mensen daarin mee. Dat is jouw revolutie. Wanneer je dit proces op gang brengt, is het onomkeerbaar. In deze blog deel ik de drie basiselementen om Your Revolution te laten intreden.

[dt_gap height=”8″ /]

Element 1: Sta open voor jezelf

Door de ervaringen in ons leven en persoonlijke gebeurtenissen, worden we geconditioneerd (geprogrammeerd in ons onderbewuste brein) tot de persoon wie we nu zijn. Die overtuigingen zitten diep geworteld in ons brein, waardoor we blokkeren voor hoe het ook anders kan. We bouwen een muur om ons heen waar we veilig in zitten. Die muur weerspiegeld weerstand. Het eerste element om jouw revolutie te laten intreden is durven open staan voor andere inzichten. Jouw eigen inzichten. Durven toelaten dat het ook anders kan. Durven voelen. Voelen wat er zit, in jou. Jij ziet de wereld door jouw bril. Dat is jouw realiteit. Iedereen heeft zijn eigen waarheid. Je mag open staan voor de waarheden van jezelf en van anderen en daar jouw eigen waarheid van maken. Vraag je eens af: Van wie zijn de overtuigingen die je hebt en zijn dat de echte overtuigingen die jij wil hebben?

Voorbeeld:

Een traditionele overtuiging is dat we een 40-urige baan moeten hebben om rond te kunnen komen. Is dat zo? Is dat echt zo? Het is anderen ook gelukt om met minder uur in overvloed te kunnen leven. Waarom zou jou dat niet lukken? Mijn overtuiging: Iedereen kan dat! Jij dus ook!

[dt_gap height=”8″ /]

Element 2: Leef bewust

Jouw revolutie heeft alles te maken met bewust worden. Bewust worden wie jij werkelijk in essentie bent. Bewust worden dat alle ervaringen, gedachtes en gevoelens je iets willen leren over jezelf. Zo kan je groeien. Waarom roept een bepaald persoon blijdschap bij je op? Wat vertelt dat je over jezelf? Waarom roept het gedrag van een ander irritatie, boosheid, verdriet, vreugde, schaamte, dankbaarheid, of welke emotie dan ook, bij je op? Wat vertelt dat over wat jij belangrijk vindt? Wat vertelt dat over wie jij bent? Wat vertelt dat je over jouw kernwaarden? Wat maakt dat je de ene dag vol energie thuis komt en de andere dag niet? Wat heb je die dag gedaan? Wat gaat je moeiteloos af? Leef bewust. Word bewust van de ervaringen die je op een dag hebt. Het vergt training en herhaling om dit proces eigen te maken. Start in eerste instantie door dagelijks bewust te worden van één emotionele reactie bij jezelf. Wanneer je er klaar voor bent kan je dat opbouwen op je eigen tempo.

[dt_gap height=”8″ /]

Element 3: Begrijp jezelf

Het derde element is een opvolging van het bewust worden. Alleen wanneer je jezelf begrijpt, kan je de transformatie realiseren en jouw eigen overtuigingen creëren. Overtuigingen die jou mentale vrijheid oplevert en waar jij voldoening door ervaart. We weten vaak wel dat we een emotionele reactie hebben, alleen vergeten te begrijpen waarom je een bepaalde reactie krijgt en waar het gevoel vandaan komt. Wat ligt daar onder? Welke ervaring eerder in jouw leven zorgt ervoor dat dit jouw reactie is. Begrijpen zorgt ervoor dat je de oorzaak (eerdere persoonlijke ervaring) aanpakt, waardoor je het symptoom (de emotionele reactie) voorkomt. 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ga je op de automatische piloot door? 

Gun jezelf Your Revolution en ervaar hoe jouw leven onomkeerbaar lichter wordt. Renee Westerbaan begeleidt je graag in dat proces! Volg de workshop Your Revolution op de oneven weken op zaterdag van 11.30 – 13.00 uur. Ik kijk ernaar uit je te mogen verwelkomen! 

[dt_gap height=”5″ /]

Niets meer missen van De Bewustzijn School?

Blijf dan op de hoogte via onze Facebook of Instagram en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!