Selecteer een pagina
Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.
Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.

The Business School

Realiseer jouw succesvolle toekomst vandaag

Modules en lessen van The Business School

1. Bezield Ondernemerschap

(Week 1) Je staat stevig op je plek in je bedrijf. Je weet hoe je contact legt met de Ziel van je idee – bedrijf met je verhoogde intuïtieve vermogens. Je verstaat de taal van de Ziel en handelt er naar. Omdat je weet dat alleen vanuit dat punt iets brengen aan de wereld een overvloed oplevert. En dat je idee/bedrijf gezond en dragend voor jou zal gaan werken. In plaats van dat jij voor je bedrijf gaat werken. Gamechanger!

Lessen

1.0 Zelfinzicht 1.1 Bezield Ondernemerschap deel I 1.2 Bezield Ondernemerschap deel II EXTRA: Werkboek Bezield Ondernemerschap ZOOM 7-2: Opening & Welkom

2. Persoonlijk & Zakelijk Meesterschap

(Week 2) Je verlaat jezelf niet meer als het even lastig wordt. Je weet wie je bent en wat je komt geven in de wereld. Dat is leiderschap. Je kent jezelf en leeft naar je eigen waarden. Zowel persoonlijk als zakelijk kies jij vanuit helderheid en zakelijk inzicht.

Lessen

2.0 Persoonlijk & Zakelijk Meesterschap 2.1 Persoonlijk Meesterschap 2.2 Zakelijk Meesterschap 2.3 Wat is Succes? ZOOM 21-2: Coaching Call

3. Transformeren Mindset Blokkades

(Week 3) Je weet dat je gedachten jouw plafond zijn. Hier leer je manieren hoe je hier inzicht in krijgt, het omzet naar transformatie en een nieuw financieel kernverhaal schrijft. Dat je gedachten van succes, groei en overvloed krijgt die ondersteunend zijn voor jouw leven en bedrijf. Zodat jij altijd weet hoe je dat doet.

Lessen

3.0 Transformeren Mindset Blokkades 3.1 Mindset & Financieel Kernverhaal 3.2 Meditatie en Visualisatie 3.3 De 8 Financiële Archetypes 3.4 Tools voor Mindset Transformatie

4. Structuur en Life Plan

(Week 4) Door een duidelijk plan en met structuur weet jij je koers te blijven varen. Niks demotiveert je meer, omdat je actiegericht resultaten behaalt. Je weet dat plannen, acties en verdeling van taken key points hiervan zijn.

Lessen

4.0 Structuur en Life Plan 4.1 Structuur en Life Planning 4.2 Doelstellingen en Stappenplan ZOOM 7-3: Coaching Call

5. Geldzaken en Cashflow

(Week 5 & 6) We leren het niet op school, maar wel op deze school! Geld. Ondernemen vraagt een ander vertrouwen en Mindset over geld. Hoe bereken je productprijs, hoe bouw je vermogen op en hoe werk je dagelijks met een cashflowsheet (excel sheet met je inkomsten-kosten prognose van een jaar). Leer weer vertrouwen te krijgen in geld en dat het een middel is om je leven in te richten zoals jij dat wilt en dat geld niet noodzakelijk het doel is van je leven. Jij bent leider over je geld, vol vertrouwen kijk je uit naar overvloed.

Lessen

5.0 Geldzaken en Cashflow 5.1 Geldzaken 5.2 Cashflow 5.3 Prognotiseren 5.4 Prijsbepaling

6. Balans in het Leven

(Week 7) Hoe krijg je balans in je leven? Wij weten dat gezond eten, bewegen, mediteren, transcendente reizen en slaap belangrijk zijn voor balans in het leven. Ons welbevinden en ons vestigen in de wereld zijn hier op gegrond. Leer om weer hier naar terug te keren door jezelf te kunnen aanschouwen met verhoogd bewustzijn en jezelf opnieuw te kunnen organiseren.

Lessen

6.0 Balans in het leven ZOOM 21-3 6.1 Balans in het leven

Je hebt al een tijd het gevoel dat er meer is in je

Dat je een gelukkig, gezond en plezierig leven wilt volgens jouw eigen termen. Losgemaakt van de systemen waarin je niet jezelf kan uiten en ook niet floreert. Je hebt dromen die je eindelijk wilt waarmaken! Meer balans in je werk-leven, je bedrijf succesvoller maken, misschien wil je financiële vrijheid, maar je wilt vooral persoonlijke vrijheid, meer tijd voor waar het om gaat in het leven. Het leven zelf. Familie, vrienden, samenzijn, de natuur in. Wat je ook wil, wij gaan je helpen om daar te komen.

Wat belangrijk is, is dat je jouw eigen stem vindt zodat je niet ten onder gaat in de massa. Dat je Mind rustig is en dat je een duidelijk plan en richting hebt van hoe je een bedrijf succesvol neerzet en het ook financieel uitbouwt. Dat je de Ziel van je bedrijf en product(en) de koers laat bepalen, omdat je in afstemming bent. In flow ondernemen in plaats van ‘trekken en duwen’. Daar zijn allemaal regels, wetten en strategieën voor. Jij bepaalt jouw leven en jij bepaalt jouw leefregels. Daarin ben je krachtig!

En daar gaan wij samen de komende 3 maanden mee aan de slag in The Business School Online.

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!